Články - Sport, sportovní potřeby

Odreagujte se na paddleboardu

Datum: 24.03.2022

Paddleboard je vodní sport, který vychází z longboardu. Je zábavný a má mnoho výhod pro vaše zdraví. Moderní sport, který vám otevře nové možnosti a pomůže načerpat energii z přírodního prostředí.

Lyžařům se pojištění rizik v zimě vyplatilo

Datum: 29.03.2019

Podle aktuálního průzkumu ERGO pojišťovny si naprostá většina fanoušků zimních sportů v této sezoně uvědomovala velká rizika, která jsou s lyžováním spojená. Rodiče dokonce připojišťovali děti před odjezdem na lyžařský výcvik.

Pončo módní a praktický doplněk vašeho šatníku

Datum: 09.04.2018

Ponča jsou často považována za módní oblečení, které může nosit každý bez ohledu na velikost či věk.

Co si obléct na kiteboarding?

Datum: 01.04.2018

Kiteboarding nebo také kitesurfing je sport, který můžete dělat v létě i na podzim či v zimě. Pokud jste tedy už investovali do nového draka a kiteboardu, je čas se podívat po vhodném oblečení na kiteboarding.

Více než čtvrtina Čechů neví, zda má správné pojištění zimních rekreačních sportů v cizině

Datum: 08.02.2018

Sport mají Češi všeobecně rádi, obzvlášť ten rekreační. A protože u nás nemáme žádné velehory, v zimě rozhodně nezůstáváme jen v Čechách. Jak ukázal průzkum ERGO pojišťovny, v zimě holduje venkovním sportům dokonce přes 60 % Čechů, ale přitom více než čtvrtina z dotázaných neví či nekontroluje, zda jejich cestovní pojištění opravdu kryje rizika příslušného sportu. 

Máte to správné oblečení na vodní sporty?

Datum: 31.01.2018

Úvodem je třeba říct, že bude se bude mluvit o vodních sportech kam patří např. paddleboarding, kiteboarding, wakeboarding, jízda na lodích apod. V žádném případě nám nejde o potápění nebo šnorchlování, kde se řeší zejména kvalitní neopren či brýle do vody.

5 nejlepších míst pro kiteboarding na světě

Datum: 03.10.2017

Jste příznivcem kiteboardingu a chcete si zajezdit i v zimě? V následujícím seznamu vám představíme oblíbené kitingové spoty, kde můžete jezdit nejen v neoprenovém obleku ale i pouze v plavkách.  Záleží na tom, jak daleko se vypravíte.

Jak pečovat o neopren a lykru

Datum: 19.09.2017

Údržba neoprenu a ochrana jeho částí před náročným prostředím je do značné míry stále stejná a jednotlivé činnosti se stále opakují. V článku se podíváme na údržbu neoprenových obleků a na další ochranné doplňky vyrobené z lykry.

Barbora Závadová míří do Austrálie

Datum: 21.03.2017

Nejlepším českým plavcem roku byla za sezonu 2016 už počtvrté v kariéře a potřetí v řadě vyhlášena čtyřiadvacetiletá Barbora Závadová. S tím se ale rozhodně nespokojuje, míří ještě výše a 12.4. odlétá do Austrálie.

Výzkum ukázal, že běhání pomůže se zlomeným srdcem

Datum: 13.03.2017

Zlomené srdce bolí. Ať už jste ztratili blízkou osobu, rozešli se s partnerem nebo jste ztratili svou práci, truchlení je způsob, jak si s touto bolestí poradit. Podle studie na Rutgerské Universitě v roce 2010, odmítnutí aktivuje stejné oblasti mozku, jako skutečná bolest.

11 tipů nepříjemných běžeckých partnerů

Datum: 03.03.2017

Znáte to, není nic horšího než narazit při běhání na partnera, který vám nesedne. Ne každý se dokáže naladit na stejnou vlnu, jako vy. Pokud tedy zvažujete běhání s partnerem, než si obujete své běžecké boty a vyběhnete, přečtěte si následující řádky. Zvlášť pokud má ještě některou z následujících vlastností:

16 způsobů, jak lidé ve fitku poznají, že jste běžec

Datum: 27.02.2017

Většina běžců, když přijde do posilovny, tak by se mnohem raději viděla venku na silnicích, oblíbené trase nebo na dráze. Takže když běžci hlavně v zimních měsících zamíří do posilovny, není žádné překvapení, že ne vždy vědí, jak se mají chovat. To následně může skončit podrážděním ostatních neběžců v posilovně.

Recenze běžeckých bot Nike Air Zoom Vomero 12

Datum: 21.02.2017

Když se v novém modelu běžeckých bot Nike Air Zoom Pegasus 33 objevily dvě jednotky air zoom – v patě a ve špičce, byli jsme zvědaví, jak bude vypadat další model ze série Nike Vomero. Koneckonců, právě díky použití dvou jednotek Air Zoom byla tato modelová řada velmi populární a to včetně vyšší prodejní ceny.

Pečujeme o běžecké boty a oblečení

Datum: 25.01.2017

Nákup běžeckého oblečení nebo bot není vzhledem k cenám kvalitních značek úplně nejlevnější záležitostí. Kvalitní běžecké boty se pohybují kolem 3 tisíc a oblečení začíná od tisícovky výš. Samozřejmě se není řeč o botách a oblečení ze supermarketů, které si říkají běžecké.

Jak udržet své fitness oblečení čisté a nevytahané

Datum: 07.11.2016

Není žádným překvapením, že fitness oblečení je každým rokem lepší a lepší. Nejnovější technické tkaniny a technologie, vypadají nejen dobře ale také vám pomáhají se při sportu cítit pohodlně a bez otravného potu na těle. S přidanou hodnotou samozřejmě souvisí i vyšší cenovka.

Typy rybářských prutů

Datum: 31.10.2016

Rybářské pruty mohou být konstruovány z velkého množství materiálů. Obecně se vyrábí buď ze sklolaminátu, grafitu nebo z nové generace kompozitních uhlíkových vláken. Při výrobě prutů se často používají uhlíková vlákna a grafit společně.

Jak běhat s běžeckým batohem

Datum: 31.10.2016

Ať už běžíte s běžeckým batohem proto, že chcete, aby váš běh byl o něco náročnější, nebo proto, že chcete změnu ve stereotypu, může jít o efektivní způsob, jak získat lepší kondici a zpevnit tělo.

Pravidla rybaření v Norsku

Datum: 17.10.2016

Chcete si vyzkoušet, jaké je pořádné mořské rybaření v oblíbeném Norsku? Pobřežní populace ryb v Norsku je stále více pod tlakem, a pokud si chcete rybaření užít nejen nyní ale také v budoucnu, je třeba se podle toho chovat.  Pro turisty ze zahraničí vydalo ředitelství pro rybolov několik závazných a jednoduchých pravidel:

6 energetických zdrojů pro běh maratonu

Datum: 17.10.2016

Váš kontrolní seznam na maraton obsahuje nepochybně váš běžecký náramek, startovní číslo, hodinky, tílko, běžecké legíny, ponožky, lehké běžecké boty a přípravek proti oděrům. Je ale nutné se taky zamyslet nad doplněním energie před i v průběhu maratonu.

Proto si před závodem zkontrolujte, zda máte těchto šest základních položek:

Co máte v rybářské tašce?

Datum: 12.09.2016

Chcete se vyhnout předčasnému ukončení vašeho rybolovu z důvodu chybějícího vybavení? Podívejte se s námi, co byste měli mít ještě před tím, než vyrazíte připravené. Právě dobře sbalená taška na ryby s přehledným uspořádáním obsahu, je základ.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.