Analýza 30. 6. 2023 – Přichází extrémně důležitý konec měsíce!

30.06.2023 19:20 Bitcoin od minulého týdne stagnuje na podobných úrovních, což je pro trh nyní velmi důležité, protože dnes v noci nás čeká uzávěr svící na: Měsíčním grafu Kvartálním grafu Půlročním grafu Toto vše tvoří dlouhodobé struktury, které budeme používat v následujících letech, takže čím silněji svíce uzavře, tím lépe pro Bitcoin. Z hlediska střednědobého výhledu je Článek Analýza 30. 6. 2023 – Přichází extrémně důležitý konec měsíce! pochází z magazínu Finex.cz.

Vysoká kryptoměnová daň na Slovensku minulostí

29.06.2023 20:30 Slovenská strana Sloboda a Solidarita s podporou Demokratů a OĽaNO, kteří se stali spolupředkladateli návrhu, prosadila novelu, která sníží daň z prodeje kryptoměn. Při hlasování ve sněmovně je nakonec podpořili i zástupci stran Sme rodina či Hlas a celkově za zákon hlasovalo 112 poslanců. Poslanci strany Smer se hlasování zdrželi, zatímco proti byl jen Článek Vysoká kryptoměnová daň na Slovensku minulostí pochází z magazínu Finex.cz.

Stává se Rusko lákavým místem pro těžbu kryptoměn?

28.06.2023 14:20 Podle výsledků za leden až březen, vypracovaných ruskou krypto-těžební společností BitRiver, se Ruská federace poprvé dostala na druhé místo na světě co se týče množství energie zapojené do těžby kryptoměn. Rusko by mělo disponovat kapacitou pro těžbu kryptoměn v hodnotě přibližně 1 GW. Na prvním místě je USA s 3 až 4 GW. Levná elektřina Článek Stává se Rusko lákavým místem pro těžbu kryptoměn? pochází z magazínu Finex.cz.

Co jsou to DeFi yield optimizéry a jak vám mohou pomoci ještě více zvýšit zisk z yield farmingu?

27.06.2023 16:00 Svět DeFi je plný úžasných příležitostí. Své místo v něm mají jak decentralizované burzy, tak i různé zápůjčné protokoly a samozřejmě i platformy nabízející různé formy dodatečného zhodnocování kryptoměn, ať už ve formě stakingu, liquidity miningu či pokročilého yield farmingu. Spoustu z nich je orientovaných na různé sítě a protože je jejich míra vytíženosti diktována Článek Co jsou to DeFi yield optimizéry a jak vám mohou pomoci ještě více zvýšit zisk z yield farmingu? pochází z magazínu Finex.cz.

Finex Coin Week - Udrží se Bitcoin nad 30 000 USD? Ripple roste o 43 % a mezinárodní měnový fond se

26.06.2023 11:13 Je tomu pravděpodobně přesně týden, co jste si naposledy otevřeli nové vydání rubriky Finex Coin Week. A jelikož jde, jak už název napovídá, o týdeník, jsem tu opět s novou porcí aktualit, které světu digitálních aktiv přinesl minulý týden. Obsah článku Ripple vs SEC stále bez verdiktu Přestože titulky většiny světových ekonomických médií již před Článek Finex Coin Week - Udrží se Bitcoin nad 30 000 USD? Ripple roste o 43 % a mezinárodní měnový fond se pouští do CBDC pochází z magazínu Finex.cz.

Burza s odstupem: Skončila vítězná série amerických akcií! Jaký je důvod poklesu na Nasdaqu a S&

26.06.2023 03:43 Neradi čtete? Pusťte si tento článek na Spotify.  Hezký den, vážení čtenáři! Kombinace faktorů, od jestřábích kroků předních centrálních bank až po výhled na utlumování hospodářského růstu, uvrhla globální akciové trhy do neklidných vod. Hlavní americké indexy zaznamenaly týdenní poklesy, přičemž Nasdaq Composite a S&P 500 utrpěly své první týdenní ztráty po osmi, respektive šesti týdnech. Článek Burza s odstupem: Skončila vítězná série amerických akcií! Jaký je důvod poklesu na Nasdaqu a S&P 500? pochází z magazínu Finex.cz.

Analýza 23. 6. 2023 – Zpět do bullmarketu?

23.06.2023 23:32 Ahoj tradeři, v posledním týdnu máme od BTC velký pohyb vzhůru, který přišel přesně po otestování 25 tis. USD, což je support, na který zde v týdenních analýzách poukazujeme už měsíce jako na první support schopný odrazit cenu. V této chvíli tedy velmi pravděpodobně BTC vystoupí z korekce týdenního grafu a přejde zpět do uptrendového Článek Analýza 23. 6. 2023 – Zpět do bullmarketu? pochází z magazínu Finex.cz.

Bitcoin posílil o téměř 25 %. Je to začátek býčího trendu?

23.06.2023 09:01 Bitcoin během posledních několika dnů extrémně rychle posílil. Od lokálního low o téměř 25 %. Proto si toho nešlo jaksi nevšimnout. Všude zase vidíme pulzovat ty pozitivní emoce. Zkrátka ten kurzový růst odstartoval velmi rychle slušné FOMO. A můžete se setkat s názory, že je to začátek býčího trendu. My se proto pořádně podíváme na Článek Bitcoin posílil o téměř 25 %. Je to začátek býčího trendu? pochází z magazínu Finex.cz.

Za oponou Binance: Exkluzivní pohled Kyryla Khomiakova na český kryptoměnový trh

21.06.2023 19:05 Dnes máme tu čest vám přinést exkluzivní rozhovor s Kyrylem Khomiakovem, který zastává funkci regionálního manažera společnosti Binance pro střední a východní Evropu. Binance, jako jedna z předních světových kryptoměnových burz, hraje klíčovou roli v oblasti digitálních měn, a toto setkání nám nabízí jedinečný pohled do chystaných kroků a strategií této společnosti na českém trhu. Článek Za oponou Binance: Exkluzivní pohled Kyryla Khomiakova na český kryptoměnový trh pochází z magazínu Finex.cz.

Kryptoměnová burza Bybit a server Etherscan implementují AI nástroje, co přinesou?

20.06.2023 20:31 Kryptoměnová burza Bybit integruje do své obchodní platformy nástroj umělé inteligence založený na technologii ChatGPT, který automatizuje analýzu tržních dat. Nová funkce s názvem ToolsGPT je chatbot s umělou inteligencí, který je schopný vykonat "technickou analýzu, analýzu financování, modelové předpovědi a další", uvedla firma ve čtvrtek v tiskové zprávě. Obchodníci na Bybitu budou moci Článek Kryptoměnová burza Bybit a server Etherscan implementují AI nástroje, co přinesou? pochází z magazínu Finex.cz.

Burza s odstupem: Dramatický týden na finančních trzích. Fed a ECB rozhodly o dalším směrování trhů

19.06.2023 22:12 Neradi čtete? Pusťte si tento článek na Spotify.  Hezký den, vážení čtenáři! V minulém týdnu byly oči investorů otočeny k zasedáním evropské a americké centrální banky. Zatímco Fed ponechal sazby na stávající úrovni, ECB přistoupila ke zvýšení základní úrokové sazby o dalších 25 bazických bodů. Potvrdily se tak předpoklady a akcie na obou stranách Atlantiku poměrně výrazně rostly. Článek Burza s odstupem: Dramatický týden na finančních trzích. Fed a ECB rozhodly o dalším směrování trhů pochází z magazínu Finex.cz.

Finex Coin Week - Medvědi vládnou, Gary Gensler je v hledáčku a Binance má problémy už i v Evropě

19.06.2023 07:41 Je opět pondělí a tak je mou milou povinností přivítat vás u čtení dalšího vydání Finex Coin Week. Naší rubriky zaměřené na to, co světu digitálních aktiv přinesl poslední týden. Nedělo se toho málo. Právní spor mezi SEC, americkou komisí pro cenné papíry a společností Ripple, která je ze žalob SEC nejdále, stále nezná rozhodnutí Článek Finex Coin Week - Medvědi vládnou, Gary Gensler je v hledáčku a Binance má problémy už i v Evropě pochází z magazínu Finex.cz.

Největší správce aktiv BlackRock podal žádost na vytvoření bitcoinového ETF

18.06.2023 23:52 Investiční gigant BlackRock ve čtvrtek podal žádost na vytvoření spotového bitcoinového burzovně obchodovaného fondu , který by v případě schválení byl prvním produktem svého druhu v USA a využíval by kryptoměnovou burzu Coinbase pro služby související s úschovou. Nový iShares Bitcoin Trust bude kótován na burze Nasdaq a jeho cena se bude denně vypočítávat na Článek Největší správce aktiv BlackRock podal žádost na vytvoření bitcoinového ETF pochází z magazínu Finex.cz.

Analýza 16. 6. 2023 – Krypto se nachází blízko supportů

16.06.2023 13:50 Ahoj tradeři! Kurz Bitcoin v posledních týdnech pomalu klesá a před několika dny konečně dosáhl supportů, o kterých si tu píšeme poslední měsíce. Je to tedy jeden z nejhezčích grafů na trhu. Pojďme se na něj podívat. Týdenní graf Z pohledu týdenních svící se stále nacházíme v hlavním uptrendu, kde se swing low nachází na Článek Analýza 16. 6. 2023 – Krypto se nachází blízko supportů pochází z magazínu Finex.cz.

Nový Polygon 2.0: Co kompletně nová verze projektu přinese a jak bude fungovat?

15.06.2023 23:11 Společnost Polygon Labs 12. června oznámila "Polygon 2.0", sadu vylepšení, která se snaží vytvořit "hodnotovou vrstvu" internetu. Ta podle společnosti umožní uživatelům "vytvářet, vyměňovat a programovat hodnoty". Co to vlastně znamená? Pojďme se na zásadní "překopání" celého Polygonu podívat blíže! 1/ Our vision for Polygon is simple: to build the Value Layer Článek Nový Polygon 2.0: Co kompletně nová verze projektu přinese a jak bude fungovat? pochází z magazínu Finex.cz.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.