Burza s odstupem: Technologické akcie drží americké trhy nad vodou. Sledovali jsme výrazný propad ev

30.05.2023 23:30 Neradi čtete? Pusťte si tento článek v audio verzi: Hezký den, vážení čtenáři! V minulém týdnu bylo na trzích opět živo. Americké indexy se vyvíjely smíšeně, přičemž zářily zejména technologické akcie. Krom jiného jsme byli svědky historického okamžiku, když během jediného dne vzrostla hodnota společnosti NVIDIA o 184 miliard dolarů. V souladu se naopak vyvíjely evropské indexy, i Článek Burza s odstupem: Technologické akcie drží americké trhy nad vodou. Sledovali jsme výrazný propad evropských akcií pochází z magazínu Finex.cz.

Kryptoměnový projekt šéfa OpenAI získal investici 115 milionů dolarů

30.05.2023 15:30 Kryptoměnový projekt Worldcoin, který spoluzaložil Sam Altman, CEO společnost OpenAI , dostal Series C investici ve výši 115 milionů dolarů. Mezi investory se objevily společnosti jako a16z, Blockchain Capital, Bain Capital Crypto či Distributed Global. Společnost Worldcoin chce vytvořit největší decentralizované finanční řešení. Cílem společnosti je, aby měl každý přístup ke globální ekonomice pomocí Článek Kryptoměnový projekt šéfa OpenAI získal investici 115 milionů dolarů pochází z magazínu Finex.cz.

Finex Coin Week - Velryby přelévají své finance do XRP, Binance rázně reaguje na problémy Multichain

29.05.2023 08:40 Krásný den přeji. Je tu opět pondělí, což znamená, že vám přinášíme další vydání Finex Coin Week, aneb nejnovější informace z toho, co se v posledním týdnu událo ve světe digitálních aktiv. Pojďme na to. Obsah článku Velryby investují do altcoinů Velcí investoři jsou ve světě kryptoměn obvykle označováni jako "whales" neboli velryby. Označení podle Článek Finex Coin Week - Velryby přelévají své finance do XRP, Binance rázně reaguje na problémy Multichainu pochází z magazínu Finex.cz.

Binance zastavuje vklady řady tokenů ve spojitosti s problémy protokolu Multichain

28.05.2023 17:10 Kryptoměnová burza Binance dočasně pozastavila vklady 10 krypto tokenů kvůli reakci na tweet společnosti Multichain , která provozuje platformu na tzv. bridge kryptoměn. Pozastavení těchto tokenů následuje po pětidenní krizi, kterou zažili uživatelé Multichainu a která ovlivnila zpracování transakcí, což vedlo k mnoha nedokončeným transakcím. Společnost Multichain zpočátku připisovala problém technickým problémům. Jakmile ale Článek Binance zastavuje vklady řady tokenů ve spojitosti s problémy protokolu Multichain pochází z magazínu Finex.cz.

Analýza 26. 5. 2023 – Supporty Bitcoinu na dosah

26.05.2023 21:02 Ahoj tradeři, v minulém týdnu jsme se bavili o tom, že retest kolem 27 500 USD bude primárně prodejní příležitost, což se ukázalo jako pravdivé očekávání a máme tu první propad BTC na nižší úrovně, kde jsme low viděli kolem cenovky 26 tis. USD. Týdenní graf Na HTF grafu se BTC stále pohybuje v korekci Článek Analýza 26. 5. 2023 – Supporty Bitcoinu na dosah pochází z magazínu Finex.cz.

Binance spouští novou funkci NFT půjček

26.05.2023 13:20 Kryptoměnová burza Binance spouští novou funkci NFT půjček, díky kterým si uživatelé budou moci půjčit kryptoměny za použití NFT jakožto zajištění. Funkce zatím podporuje čtyři zavedené NFT projekty jako jsou Bored Ape Yacht Club , Mutant Ape Yacht Club , Azuki a Doodles. S postupem času by měly být podporovány i další NFT projekty. Momentálně Článek Binance spouští novou funkci NFT půjček pochází z magazínu Finex.cz.

Burza s odstupem: 14% propad akcií ČEZ s sebou stáhl dolů český akciový trh. Cena zemního plynu vzro

23.05.2023 19:20 Neradi čtete? Pusťte si tento článek v audio verzi: Hezký den, vážení čtenáři! V minulém týdnu posílily všechny významné globální akciové indexy, přičemž index S&P 500 se poprvé po šesti týdnech pohnul o více než 1 %. Naopak se výrazně nedařilo indexu PX, který táhly dolů akcie energetického giganta ČEZ, jež oslabily o více než 14 %. Článek Burza s odstupem: 14% propad akcií ČEZ s sebou stáhl dolů český akciový trh. Cena zemního plynu vzrostla o 12 %! + Finex.cz Discord pochází z magazínu Finex.cz.

Finex Coin Week - Ripple odhaluje novou platformu pro CBDC, Bitcoin klesá pod 27 000 dolarů

22.05.2023 13:30 Dámy a pánové, je tu opět pondělí a to znamená jediné. Právě čtete pravidelné týdenní shrnutí nejdůležitějších událostí ve světě kryptoměn, NFT a dalších digitálních aktiv. Co se v uplynulém týdnu událo? Obsah článku Švýcarský investiční rámec v ekosystému Cardana S pokračující politikou snahy o podřízení digitálních aktiv zákonům o cenných papírech, která probíhá v Článek Finex Coin Week - Ripple odhaluje novou platformu pro CBDC, Bitcoin klesá pod 27 000 dolarů pochází z magazínu Finex.cz.

Analýza 19. 5. 2023 – Alty bezpečnější než Bitcoin?

19.05.2023 12:41 V minulém týdnu jsme se bavili o tom, že kurz bitcoinu pravděpodobně přešel do týdenní korektivní struktury, která by jej mohla poslat až k 25-23 tis. USD. To se prozatím ukazuje jako čím dál přavděpodobnější, vzhledem k tomu, že BTC uzavřel minulý týden pod 27 600 USD a v tomto týdnu jsme prozatím viděli pouze Článek Analýza 19. 5. 2023 – Alty bezpečnější než Bitcoin? pochází z magazínu Finex.cz.

Tether bude nově každý měsíc investovat 15 % svého zisku do Bitcoinu. Kolik BTC nakoupí?

18.05.2023 07:41 Společnost Tether Limited Inc., vydavatel největšího stablecoinu USDT, ve čtvrtek zveřejnila plán pravidelně investovat každý měsíc 15 % svého profitu do Bitcoinu. S alokací prostředků do digitálního zlata již Tether začal, dle rozvahy za 1. čtvrtletí, kterou zveřejnil před několika dny, aktuálně drží mince v hodnotě 1,5 miliardy USD, při dnešních cenách tedy cca 55 Článek Tether bude nově každý měsíc investovat 15 % svého zisku do Bitcoinu. Kolik BTC nakoupí? pochází z magazínu Finex.cz.

BTC Prague 2023: Největší bitcoinový veletrh v historii Evropy přiláká k nám do Prahy světové ikony!

18.05.2023 00:00 Zraky celého světa se letos upírají k Praze, kde se uskuteční velkolepá konference BTC Prague. Ve dnech 8.-10. června bude totiž v naší metropoli pořádána historicky největší bitcoinová akce v Evropě. Kromě zajímavého programu, který bude probíhat hned na 4 stagích, budou mít návštěvníci možnost si vyslechnout například CEO MicroSrategy Michaela Saylora, který v rámci Článek BTC Prague 2023: Největší bitcoinový veletrh v historii Evropy přiláká k nám do Prahy světové ikony! pochází z magazínu Finex.cz.

Burza s odstupem: USA mají 14 dní na to, aby se vyhnuly platební neschopnosti. Jak reálný je krach S

16.05.2023 18:50 Neradi čtete? Pusťte si tento článek v audio verzi: Hezký den, vážení čtenáři! V minulém týdnu se opět příliš mnoho na akciových trzích nedělo a tak jsme se blíže podívali i na současnou patovou situaci ohledně dluhového stropu USA. V minulosti už k podobným situacím došlo několikrát a současnost nápadně připomíná rok 2011, proto jsme se zaměřili na srovnání Článek Burza s odstupem: USA mají 14 dní na to, aby se vyhnuly platební neschopnosti. Jak reálný je krach Spojených států? pochází z magazínu Finex.cz.

Finex Coin Week - Ethereum je po výpadku a Binance ukončuje své služby v Kanadě, co ji k tomu vede?

15.05.2023 12:41 Další týden, další pondělí a to znamená jediné. Další Finex Coin Week, aneb novinky ze světa digitálních aktiv a všeho jen trošku souvisejícího. Co přinesl uplynulý týden? Ať už zrovna zvažujete své investice, máte své portfolio dobře rozmyšlené, či například pouze sledujete aktuální novinky v technologickém vývoji, jsem tu dnes právě pro vás. V následujících Článek Finex Coin Week - Ethereum je po výpadku a Binance ukončuje své služby v Kanadě, co ji k tomu vede? pochází z magazínu Finex.cz.

Analýza 12. 5. 2023 – Bitcoin padá, Altcoiny padají pomaleji

12.05.2023 15:33 V minulém updatu jsme se bavili o dvou hranicích, které musí být proražené, abychom dostali trendový pohyb. Spodní z nich byla 27 590 USDT a právě tuto hranici Bitcoin v noci na dnešek prorazil a vidíme okamžitý break až k cenám kolem 26 tis. USD. Týdenní výhled na BTC Jak vidíme na týdenním grafu níže, Článek Analýza 12. 5. 2023 – Bitcoin padá, Altcoiny padají pomaleji pochází z magazínu Finex.cz.

Je Bitcoin digitální zlato? Dokáže váš kapitál ochránit před inflací?

12.05.2023 15:33 Bitcoin, největší kryptoměna dle tržní kapitalizace, je pověstný svou vysokou volatilitou a značným procentuálním zhodnocením za poslední dekádu. I přes to, že jeho smyslem původně není být investičním nástrojem, ale digitálním platidlem, je Bitcoin společně se všemi ostatními kryptoměnami lákavou příležitostí pro obchodníky nejen díky své volatilitě, ale i řadě jiných vlastností. Tyto doplňující vlastnosti, Článek Je Bitcoin digitální zlato? Dokáže váš kapitál ochránit před inflací? pochází z magazínu Finex.cz.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.