Analýza 28. 4. 2023 – Cenová hranice 30 tis. USD je klíč!

28.04.2023 13:30 V minulém týdnu si BTC odepsal celkem 9 % ze své ceny a viděli jsme tak ceny i pod 27 tis. USD. Ve středu ale přišel silný odraz a i přes volatilitu v průběhu týdne opět testujeme hranici 30 tis. USD. Jak bylo popsáno v mých předchozích analýzách, 30 tis. USD je jedna z nejdůležitějších Článek Analýza 28. 4. 2023 – Cenová hranice 30 tis. USD je klíč! pochází z magazínu Finex.cz.

Bitcoin podruhé testuje 30 000 USD. Prorazíme výš?

28.04.2023 13:30 Bitcoin od poslední analýzy zaznamenal poměrně dynamický vývoj. Došlo k otestování klíčové rezistence, která se nachází kolem 30 000 USD. A poté přišel propad dolů. A nyní jsme u řečené rezistence zase. Povede se tedy na druhý pokus průlom? Ukážeme si celou situaci na grafu. Jak je ale zvykem, rozebereme si i kontext, který trh Článek Bitcoin podruhé testuje 30 000 USD. Prorazíme výš? pochází z magazínu Finex.cz.

Burza s odstupem: Akcie ČEZ ve značné ztrátě, nedařilo se ani Bitcoinu, který odepsal 9 %, a výrazně

25.04.2023 20:22 Neradi čtete? Pusťte si tento článek v audio verzi: Hezký den, vážení čtenáři! Globální akciové trhy zakončily minulý týden téměř bez změny, to však neznamená, že by se nestalo nic zajímavého. Sledovali jsme výrazný propad kryptoměn, značné zlevnění ropy, nebo propad akcií ČEZ. V minulém týdnu se toho však odehrálo mnohem více a proto je tu opět Článek Burza s odstupem: Akcie ČEZ ve značné ztrátě, nedařilo se ani Bitcoinu, který odepsal 9 %, a výrazně zlevnila i ropa pochází z magazínu Finex.cz.

Jestli začala nová býčí rally na kryptoměnách, jaké akcie z tohoto trendu mohou těžit?

25.04.2023 12:50 Letošní obleva na kryptoměnovém trhu láká mnoho nových i staronových investorů a obchodníků opět do aktivní činnosti na tomto trhu. Digitální aktiva již dokázaly, že se s nimi musí počítat i do budoucnosti, což je velmi silný fundament, ze kterého mohou čerpat jak jednotlivé tokeny, tak i společnosti, které jsou v tomto segmentu zainteresovány. V Článek Jestli začala nová býčí rally na kryptoměnách, jaké akcie z tohoto trendu mohou těžit? pochází z magazínu Finex.cz.

Finex Coin Week - Bitcoin se propadl o více než 10 %, Evropská Unie přijala nařízení MiCA!

24.04.2023 07:31 Všem našim čtenářům přejeme úspěšné vykročení do nového týdne. A co by to bylo za týden bez tradičního pondělního shrnutí událostí toho minulého. Shrnutí událostí světa kryptoměn a dalších digitálních aktiv. Je tady opět Finex Coin week. Obsah článku Bitcoin se propadl o více než 2 000 USD Jak jsem již naznačil v minulém Finex Článek Finex Coin Week - Bitcoin se propadl o více než 10 %, Evropská Unie přijala nařízení MiCA! pochází z magazínu Finex.cz.

Analýza 21. 4. 2023 – Bitcoin na hraně

21.04.2023 20:00 V minulém článku jsme se bavili o tom, že záleží na uzávěru týdenní svíce Bitcoinu i altcoinů, které rozhodnou o dalším pokračování. Týdenní svíce uzavřely velmi pěkně – nad rezistencemi. V tomto týdnu ale padáme, a to výrazně silněji, než jsem očekával. Pojďme se opět podívat na dlouhodobé grafy a říct si, co sledovat. Bitcoin Článek Analýza 21. 4. 2023 – Bitcoin na hraně pochází z magazínu Finex.cz.

Burza s odstupem: Pozitivní zpráva o americké inflaci potěšila investory. Kterým investicím se dařil

19.04.2023 00:50 Neradi čtete? Pusťte si tento článek v audio verzi: Hezký den, vážení čtenáři! V minulém týdnu se opět dařilo akciím, když všechny námi sledované akciové indexy skončily v zelených číslech. Rostla také cena kryptoměn, zemního plynu nebo ropy. Minulý týden hýbala finančními trhy především zpráva o americké inflaci za měsíc březen. Zdaleka se však nejednalo o jedinou událost, Článek Burza s odstupem: Pozitivní zpráva o americké inflaci potěšila investory. Kterým investicím se dařilo vůbec nejlépe? pochází z magazínu Finex.cz.

Finex Coin Week - Bitcoin dosahuje až na 31 000 USD, Ethereum je po hard forku a Solana uvádí na trh

17.04.2023 12:02 Dámy a pánové, tradeři, HODLeři, medvědi i býci, příznivci kryptoměn a dalších digitálních aktiv, vítáme vás u dalšího dílu našeho týdeníku Finex Coin Week. Přinášíme vám opět týdenní přehled toho nejdůležitějšího, co se za poslední týden na poli kryptoměn událo. Obsah článku Bitcoin přesáhl 30 000 USD! Řadě obchodníkům Velikonoce velmi zpříjemnila kryptoměna s největší Článek Finex Coin Week - Bitcoin dosahuje až na 31 000 USD, Ethereum je po hard forku a Solana uvádí na trh svůj telefon Saga pochází z magazínu Finex.cz.

Už žádné focení občanek a bankovních dokumentů - S Binance můžete nyní nově autorizovat účet pomocí

16.04.2023 14:30 Jestliže jste se někdy registrovali do nějaké kryptoměnové burzy či využívali služeb směnáren a kryptoměnových bankomatů, pravděpodobně jste se setkali s nutností autorizovat svůj účet pomocí ověření totožnosti. Některé nové uživatele to může vyděsit, pro ty zkušenější už je to standard. Všichni se však shodnou na tom, že je to hlavně otrava. Spousta práce, která Článek Už žádné focení občanek a bankovních dokumentů - S Binance můžete nyní nově autorizovat účet pomocí bankovní identity pochází z magazínu Finex.cz.

Analýza 14. 4. 2023 – Začíná Altcoin Season?!

14.04.2023 18:12 Ahoj tradeři, v minulých analýzách jsme se bavili o tom, že je jen otázka času, než kurz Bitcoinu prorazí na 30 tis. USD, a zároveň minulý týden byl celý o shanghai upgradu, že před ním bude ETH/BTC ještě klesat, ale samotná událost způsobí de-risking altcoinů. Víceméně vše proběhlo do puntíku přesně, takže se pojďme podívat Článek Analýza 14. 4. 2023 – Začíná Altcoin Season?! pochází z magazínu Finex.cz.

Bitcoin analýza komplexně. Bitcoin na 30 000 USD, bude skoro 100% zhodnocení pokračovat?

14.04.2023 10:51 Bitcoin mnohé překvapil svým pokračujícím růstem, díky čemuž kurz bitcoinu dosáhl až 30 000 USD. Je proto na pořadu dne se ptát, zda bude kurzový růst i nadále pokračovat? Jaké jsou v současnosti okolnosti? Platí pořád to, co platilo před měsícem? Situace je zase o něco složitější. Až bych řekl dost zamotaná. Objasníme si proto Článek Bitcoin analýza komplexně. Bitcoin na 30 000 USD, bude skoro 100% zhodnocení pokračovat? pochází z magazínu Finex.cz.

Burza s odstupem: Poklidný předsváteční týden na finančních trzích. Zářily však akcie ČEZ, které si

12.04.2023 00:31 Neradi čtete? Pusťte si tento článek v audio verzi:  Hezký den, vážení čtenáři! V minulém obchodním týdnu, který byl kvůli Velikonocím o den zkrácený, jsme sledovali obecně poměrně poklidný vývoj – americké indexy s výjimkou indexu Dow Jones mírně klesaly, evropské indexy si naopak připisovaly nepatrné zisky. Příliš mnoho se toho nedělo ani na českém akciovém trhu, s výjimkou Článek Burza s odstupem: Poklidný předsváteční týden na finančních trzích. Zářily však akcie ČEZ, které si připsaly téměř 9 % pochází z magazínu Finex.cz.

Finex Coin Week - Shanghai hard fork Etherea je za dveřmi, co nového přinese?

10.04.2023 11:50 S přáním Veselých Velikonoc vás vítám u tradičního shrnutí toho nejpodstatnějšího, co přinesl svět digitálních aktiv za poslední týden. Podíváme se nejen na blížící se Shanghai hard fork Etherea, co nového přinese a jak s největší pravděpodobností ovlivní chování trhu. Obsah článku Bitcoin se pohybuje stále kolem 28 tisíc dolarů Jako obvykle začneme přehledem vývoje Článek Finex Coin Week - Shanghai hard fork Etherea je za dveřmi, co nového přinese? pochází z magazínu Finex.cz.

Zveme vás na 2. ročník otevřené kryptoměnové konference UTXO.23!

09.04.2023 13:41 V historických prostorách bývalého benediktinského kláštera Gabriel Loci na pražském Smíchově se první červnový víkend uskuteční kryptoměnová konference UTXO.23 nabitá hodnotným programem a známými hosty. Akce je součástí Prague Blockchain Week, největšího českého kryptoměnového festivalu určeného všem zájemců o kryptosvět a související témata. Samotné UTXO.23 nabídne několik desítek přednášejících, kteří ve svých výstupech obsáhnou zajímavá Článek Zveme vás na 2. ročník otevřené kryptoměnové konference UTXO.23! pochází z magazínu Finex.cz.

Analýza 7. 4. 2023 – Jak se připravit na Shanghai Upgrade?

07.04.2023 18:11 Kryptoměnový trh nám za poslední týden zůstal prakticky na stejných cenách, ale blíží se nám událost jménem Shanghai upgrade, který by mohl být dalším silným hybatelem trhu a je naplánovaná na 12. 4. 2023, tedy hned ve středu. Shangai je upgrade Ethereum sítě, který dovoluje odemknutí zastakovaných ETH z jednotlivých validátorů – kdy některé z Článek Analýza 7. 4. 2023 – Jak se připravit na Shanghai Upgrade? pochází z magazínu Finex.cz.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.