Burza s odstupem: Americké technologické akcie v 17% plusu, rostly i evropské akcie. Bitcoin zůstal

29.03.2023 00:01 Neradi čtete? Pusťte si tento článek v audio verzi: Hezký den, vážení čtenáři! Po týdnu, kdy jsme na akciových trzích zaznamenaly výrazné ztráty, došlo v minulém týdnu ke zklidnění a mírnému růstu globálních akcií. České akcie naopak zaznamenaly další negativní týden. Bitcoin navzdory volatilitě uprostřed týdne zůstal téměř na svém a zajímavý vývoj jsme mohli sledovat u Článek Burza s odstupem: Americké technologické akcie v 17% plusu, rostly i evropské akcie. Bitcoin zůstal na svém pochází z magazínu Finex.cz.

Finex Coin Week - Je Bitcoin pojistkou proti pádu bankovního systému?

27.03.2023 11:30 Opět po týdnu nastal čas na náš pravidelný souhrn událostí ve světe digitálních aktiv. Máme za sebou další turbulentní týden nejen na kryptoměnových burzách, a tak se pojďme podívat na to nejdůležitější. Obsah článku Bitcoin reaguje na zasedání Fedu Jako obvykle začneme informací ze světa největší kryptoměny. Bitcoin měl po pádu důvěry v bankovní systém Článek Finex Coin Week - Je Bitcoin pojistkou proti pádu bankovního systému? pochází z magazínu Finex.cz.

Jak akcie a Bitcoin reagovaly na zasedání Fed? A co je ještě čeká?

25.03.2023 14:21 Akcie a Bitcoin čelily v tomto týdnu důležité události v podobě zasedání Federálního rezervního systému. A poslední měnově-politické rozhodnutí bylo velmi důležité, protože se odehrálo po pádu Silicon Valley Bank. Nemalá část trhu začala očekávat, že Fed dosavadní restrikce vzdá kvůli finanční stabilitě. A že dojde k pauze. Ale to se nestalo, neboť americká centrální Článek Jak akcie a Bitcoin reagovaly na zasedání Fed? A co je ještě čeká? pochází z magazínu Finex.cz.

Analýza 24. 3. 2023 – Uvidíme 35 tis. USD?

24.03.2023 16:31 Ahoj tradeři, v minulém týdnu jsme se bavili o tom, že BTC vypadá opravdu velmi pěkně nastavený a uvidíme ceny nad 28 tis. USD. Přesně to proběhlo a na trhu samozřejmě panuje značná euforie z cen, které jsme tu neviděli už téměř rok. Může to ale pokračovat? Dlouhodobý pohled Bitcoin v minulém týdnu vyrazil z Článek Analýza 24. 3. 2023 – Uvidíme 35 tis. USD? pochází z magazínu Finex.cz.

Finanční úřady plánují cílené kontroly firem obchodujících s kryptoměnami

22.03.2023 12:30 Sekce daňové kontroly a analytiky Generálního finančního ředitelství loni provedla kontrolu u vybraných daňových subjektů, které v letech 2019 a 2020 obchodovaly s kryptoměnami. Podle finanční správy úředníci odhalili několik firem, které řádně nepřiznaly či neodvedly daň z příjmů plynoucí z těchto transakcí. V případě těchto firem tvořily rozdíly mezi reálnými příjmy a údaji v Článek Finanční úřady plánují cílené kontroly firem obchodujících s kryptoměnami pochází z magazínu Finex.cz.

Burza s odstupem: Největší radost mají z uplynulého týdne bitcoinoví HODLeři. Cena ropy se za jediný

21.03.2023 21:40 Neradi čtete? Pusťte si tento článek v audio verzi: Hezký den, vážení čtenáři! Jsou týdny, kdy se toho na finančních trzích příliš mnoho neděje a pak jsou tu týdny jako ten minulý. Kdy jsme u všech tříd aktiv sledovali značné výkyvy cen, které možná nedaly spát mnohým investorům. Nebudeme zdržovat a hned se jdeme podívat na Článek Burza s odstupem: Největší radost mají z uplynulého týdne bitcoinoví HODLeři. Cena ropy se za jediný týden propadla o 13 % pochází z magazínu Finex.cz.

Finex Coin Week - Bitcoin roste nad 27 000 dolarů a Arbitrum spouští svůj dlouho očekávaný token

20.03.2023 09:10 Je tu opět pondělí, a tak vás, naše čtenáře, opět zdravím se shrnutím toho nejzajímavějšího, co se za minulý týden ve světě kryptoměn událo. Uplynulý týden byl informačně výživný nejen ve světě digitálních aktiv. Nestabilita a nejistota na trzích způsobená pády několika amerických bank a problémy těch předních evropských přirozeně ovlivnila i obchodování s digitálními Článek Finex Coin Week - Bitcoin roste nad 27 000 dolarů a Arbitrum spouští svůj dlouho očekávaný token pochází z magazínu Finex.cz.

Bitcoin analýza komplexně – Proč Bitcoin tolik posiluje a bude posilovat i nadále?

18.03.2023 13:00 Bitcoin za posledních několik dnů zaznamenal velký kurzový růst, díky kterému kurz bitcoinu překonal zhruba 9měsíční high. Po mnoha měsících se Bitcoin vyšvihl na relativně vysoké kurzové úrovně. Co za tím ale stojí? Proč Bitcoin najednou tolik posílil? Má to nějaký fundamentální důvod? Nebo je to ryze psychologická reakce? Na to si zkusíme v dnešní Článek Bitcoin analýza komplexně – Proč Bitcoin tolik posiluje a bude posilovat i nadále? pochází z magazínu Finex.cz.

Analýza 17. 3. 2023 – Banky padají, ale Bitcoin roste?

17.03.2023 14:40 Ahoj tradeři, máme za sebou ve světě i v kryptu velmi zajímavý týden – od krachujících bank až ke krátkodobému depegu "stablecoinu" USDC. Tyto události výrazně ovlivnily cenu a nyní již můžeme říct, že prolomení struktury směrem dolů z minulého týdne byl způsobený právě panikou na trhu a byl pouze krátkodobý. Náš scénář z minulé Článek Analýza 17. 3. 2023 – Banky padají, ale Bitcoin roste? pochází z magazínu Finex.cz.

Arbitrum, 2. vrstva Etherea, oznámilo dlouho očekávaný airdrop. Dostanete tokeny zdarma i vy?

17.03.2023 00:00 Arbitrum, druhá vrstva a škálovací řešení Etherea, dnes oznámilo dlouho očekávaný airdrop svého nového tokenu. Token dostane ticker ARB a bude uvolněn s blokem číslo 16890400, tedy přibližně 23. března ve 13:30 našeho času. Arbitrum Foundation sleduje vydáním tokenu decentralizaci celého projektu a předání rozhodovací moci nad sítí do rukou komunity. Wen? Now.

Burza s odstupem: Výrazné propady akcií i komodit, kryptoměny zůstaly přibližně na svém. V mírném pl

14.03.2023 20:01 Neradi čtete? Pusťte si tento článek v audio verzi: Hezký den, vážení čtenáři! Po první březnovém týdnu, kdy víceméně všechny trhy rostly, přišel v minulém týdnu náraz do zdi. Všechny námi sledované akciové indexy zapsaly ztráty, přičemž některé i poměrně výrazné. Klesaly rovněž ceny komodit s výjimkou zlata. Za vítěze minulého týdne tak můžeme označit zlato a možná Článek Burza s odstupem: Výrazné propady akcií i komodit, kryptoměny zůstaly přibližně na svém. V mírném plusu pouze zlato pochází z magazínu Finex.cz.

Finex Coin Week - Další burza v hledáčku amerických regulátorů, Bitcoin pokračuje v poklesu

13.03.2023 07:02 Další týden již uběhl a tak je zde další vydání našeho seriálu aktualit ze světa digitálních aktiv. Jste více než vítání projít si s námi to nejdůležitější, co uplynulý týden přinesl. Nesl se ve znamení bojů jak na trzích, tak na politických kolbištích. Obsah článku Bitcoin v dalším minimu Minulý týden jsme přinesli zprávu týkající Článek Finex Coin Week - Další burza v hledáčku amerických regulátorů, Bitcoin pokračuje v poklesu pochází z magazínu Finex.cz.

Stablecoiny USDC a DAI ztratily vázanost na dolar, část rezerv je ve zkrachovalé bance

12.03.2023 02:11 Kryptoměnový trh prochází další krizí. Silicon Valley Bank , americká bankovní instituce mající významný podíl klientů zejména mezi start-upy, byla uzavřena kalifornskými úřady kvůli nedostatečné likvidnosti a platební neschopnosti. Kvůli zaměření banky na inovativní start-upové projekty je mezi jejími klienty i velké množství kryptoměnových společností. Tou nejvýznamnější je bezesporu Circle, emitent stablecoinu USD Coin . Článek Stablecoiny USDC a DAI ztratily vázanost na dolar, část rezerv je ve zkrachovalé bance pochází z magazínu Finex.cz.

Česko se dostalo do top 10 zemí Evropy z pohledu kryptoměnové fanouškovské báze

11.03.2023 19:00 V nedávné studii nazvané European Crypto Index 2023 se Česká republika dostala do první desítky zemí z pohledu oblíbenosti kryptoměn v populaci. Celý výzkum byl proveden společností dua.com a zahrnoval přes 40 milionů vyhledávacích dotazů v zemích Evropy. Dotazy obsahovaly více než 190 zajímavých klíčových slov typu "jak nakoupit kryptoměny", "kde prodat kryptoměny" a podobně. Studie Článek Česko se dostalo do top 10 zemí Evropy z pohledu kryptoměnové fanouškovské báze pochází z magazínu Finex.cz.

Analýza 10. 3. 2023 – Je po všem?

10.03.2023 20:50 Ahoj tradeři, Bitcoin včera konečně zažil pohyb, který nám rozseknul strukturu, kterou zde sledujeme již dlouhé týdny. Pohyb skončil méně pravděpodobným směrem, a to dolů, kdy již otestoval hlavní zónu měsíčního grafu, o které jsme se bavili v předchozí analýze. Hlavní trend BTC Přibližně od 20. ledna se BTC pohybuje na swingové struktuře 4h grafu Článek Analýza 10. 3. 2023 – Je po všem? pochází z magazínu Finex.cz.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.