Tragédie v DeFi! Z Curve DAO poolů byla ukradena miliarda v ETH a CRV

31.07.2023 15:31 Curve, stablecoinová burza v srdci decentralizovaných financí na platformě Ethereum, se podle tweetu projektu stala obětí exploitu. A number of stablepools using Vyper 0.2.15 have been exploited as a result of a malfunctioning reentrancy lock. We are assessing the situation and will update the community as things develop. Other pools are safe. https://t.co/eWy2d3cDDj Článek Tragédie v DeFi! Z Curve DAO poolů byla ukradena miliarda v ETH a CRV pochází z magazínu Finex.cz.

Finex Coin Week – Dogecoin to the moon? Elon Musk nás opět navnazuje

31.07.2023 08:20 Vážení čtenáři, investoři, tradeři, nadšenci do světa digitálních aktiv, dámy a pánové. Je tu opět pondělí, což znamená jediné, je tu další Finex Coin Week, přehled novinek, které se v tomto odvětví ekonomiky udály za poslední týden. Ten se nesl především v duchu XRP , které však zatím nedorazilo k předpokládaným hodnotám kolem 1 USD Článek Finex Coin Week – Dogecoin to the moon? Elon Musk nás opět navnazuje pochází z magazínu Finex.cz.

Burza s odstupem: Dow Jones zaznamenal nejdelší vítěznou sérii za 36 let! Volkswagen investuje milia

31.07.2023 01:10 Neradi čtete? Pusťte si tento článek v audioverzi jako podcast. Nový díl najdete každý týden na všech oblíbených streamovacích platformách. Hezký den, vážení čtenáři! V týdnu, který se vyznačoval poněkud utlumeným obchodováním, dosáhly americké akcie vyšších úrovní, přičemž index Dow Jones zaznamenal historickou vítěznou sérii. Obchodování však také bylo poznamenáno neuspokojivým čtvrtletním výhledem společnosti Microsoft. V Evropě Článek Burza s odstupem: Dow Jones zaznamenal nejdelší vítěznou sérii za 36 let! Volkswagen investuje miliardy v Číně. Proč Microsoft zklamal investory? pochází z magazínu Finex.cz.

Získejte finanční svobodu díky kryptoměnám! Jak mohou kryptoměny změnit váš život?

31.07.2023 01:10 Kryptoměny jsou podle řady jejich zastánců klíčovým fenoménem v oblasti finanční svobody. Kryptoměny, jako jsou Bitcoin, Ethereum nebo Cardano, jsou digitální měny, které fungují na technologii zvané blockchain. Tato decentralizovaná technologie přitom zaručuje transparentnost, bezpečnost a nezávislost na tradičních finančních institucích, jako jsou banky a vlády. Díky této nezávislosti kryptoměny otevírají nové cesty k finanční Článek Získejte finanční svobodu díky kryptoměnám! Jak mohou kryptoměny změnit váš život? pochází z magazínu Finex.cz.

Analýza 28. 7. 2023 – První dolů a pak nahoru?

28.07.2023 21:30 Ahoj tradeři, máme za sebou lehce negativní týden pro celé krypto, ale z hlediska vyšších timeframů jsou tyto pohyby prakticky zanedbatelné, co se týče volatility, kterou tvoří. Bitcoin Bitcoin na týdenním grafu nadále setrvává v uptrendu, který má zásadní swingové low na ceně 24 800 USD. Očekáváme tedy návštěvu supportů pod 29 tis. USD Článek Analýza 28. 7. 2023 – První dolů a pak nahoru? pochází z magazínu Finex.cz.

Twitter se mění na X a Dogecoin zase roste! Dočkáme se plateb v DOGE?

25.07.2023 20:21 Kryptoměna Dogecoin , kterou má v oblibě Elon Musk, vzrostla o více než 10 % potom, co se logo Muskova Twitteru změnilo na písmeno X. Postupně se změní celý design starého Twitteru na "X", ostatně společnost vlastnící Twitter už od nástupu Elona Muska operuje pod názvem X Corp. Not for long — Elon Musk Článek Twitter se mění na X a Dogecoin zase roste! Dočkáme se plateb v DOGE? pochází z magazínu Finex.cz.

Startuje Worldcoin , možná nejambicióznější a nejbizarnější kryptoměna, co tu kdy byla

25.07.2023 06:00 V pondělí se na většině velkých celosvětových burz začal obchodovat Worldcoin , kontroverzní kryptoměna se zajímavým příběhem i plány do budoucna. Její tvůrci, Alex Blania a Sam Altman, mimochodem aktuálně také výkonný ředitel společnosti OpenAI, vydavatele ChatGPT, věří, že projekt drasticky zvýší ekonomické příležitosti, zejména v rozvíjejících se zemích, a také přinese do online světa Článek Startuje Worldcoin , možná nejambicióznější a nejbizarnější kryptoměna, co tu kdy byla pochází z magazínu Finex.cz.

Finex Coin Week – Zájem o XRP a Solanu trhá rekordy. Dojde k proražení rezistencí?

24.07.2023 08:31 Od přelomového rozhodnutí v soudním sporu mezi americkou Komisí pro kontrolu cenných papírů a společností Ripple Labs, Inc. uplynul už více než týden a rychlý svět digitálních aktiv už dávno nežije jen reakcemi na zmíněné rozhodnutí. Co se tedy za uplynulý týden událo? To se dozvíte ve článku, který právě čtete, to Článek Finex Coin Week – Zájem o XRP a Solanu trhá rekordy. Dojde k proražení rezistencí? pochází z magazínu Finex.cz.

Burza s odstupem: Proč výrazně klesly akcie Tesla? Jaký to mělo vliv na celkový trh? Dow Jones výra

24.07.2023 00:51 Neradi čtete? Pusťte si tento článek v audioverzi jako podcast. Nový díl najdete každý týden na všech oblíbených streamovacích platformách. Hezký den, vážení čtenáři! Většina hlavních amerických indexů zaznamenala růst s výjimkou technologického Nasdaq 100. Evropské akciové indexy pak rostly úplně všechny. Za velkého poraženého minulého týdne přitom lze označit akcie Tesla. Co makroekonomika? V nadcházejícím týdnu se hojně Článek Burza s odstupem: Proč výrazně klesly akcie Tesla? Jaký to mělo vliv na celkový trh? Dow Jones výrazně výše. Prudký nárůst pražské burzy pochází z magazínu Finex.cz.

Rozlučte se s gas fees! Uniswap spouští UniswapX s nulovými poplatky

21.07.2023 22:31 Uniswap, největší decentralizovaná krypto burza na světě s přibližně 3,8 miliardami USD kolaterálu nebo "celkovou uzamčenou hodnotou", představila nový blockchainový protokol UniswapX pro obchodování napříč automatickými tvůrci trhu a dalšími zdroji likvidity. Společnost Uniswap říká, že UniswapX řeší mnoho bolestivých bodů obchodování na blockchainu a self-custody swapování. Mezi nové přednosti patří "lepší ceny" díky Článek Rozlučte se s gas fees! Uniswap spouští UniswapX s nulovými poplatky pochází z magazínu Finex.cz.

Analýza 21. 7. 2023 – Stále na cestě k 35 tisícům USD?

21.07.2023 22:31 Ahoj tradeři, Bitcoin se nám v posledních týdnech pohybuje stále v podobném rangi, tak se pojďme podívat na kompletní HTF situaci, ať si tyto pohyby dáme do kontextu. Měsíční graf BTC Z hlediska měsíčních svící má Bitcoin našlápnuto už mnoho měsíců na otestování 35 tisíců USD, což setrvává jako nejdůležitější rezistence grafu. Z pohledu Článek Analýza 21. 7. 2023 – Stále na cestě k 35 tisícům USD? pochází z magazínu Finex.cz.

Lidé přestávají používat Binance, hlásí CoinGecko Q2 Report

21.07.2023 15:00 Po turbulentním prvním čtvrtletí, co do cenového vývoje a zhodnocení Bitcoinu a vedoucích altcoinů, byly kryptoměny ve druhém čtvrtletí na své poměry velmi stabilní. Kapitalizace celého trhu konsolidovala kolem hodnoty 1,2 bilionu USD, BTC kolem 29 500 USD a ETH okolo 1 850 USD. Zájem byl upřen zejména na meme coiny, vznikl token Pepe Článek Lidé přestávají používat Binance, hlásí CoinGecko Q2 Report pochází z magazínu Finex.cz.

Burza s odstupem: Konec inflace? Americké akcie opět na dohled historickým rekordům!

17.07.2023 22:11 Neradi čtete? Pusťte si tento článek v audioverzi jako podcast. Nový díl najdete každý týden na všech oblíbených streamovacích platformách. Hezký den, vážení čtenáři! V týdnu značné finanční aktivity zaznamenaly americké akcie výrazné zisky, k nimž přispěly náznaky pokračujícího ochlazování inflace. Velkou pozornost však také vzbuzovala společnost Microsoft, která dostala zelenou k akvizici herního giganta Activision Blizzard, Článek Burza s odstupem: Konec inflace? Americké akcie opět na dohled historickým rekordům! pochází z magazínu Finex.cz.

Finex Coin Week – XRP vyhrálo soud a posílilo, velryby přesto neprodávají. Co přijde dál?

17.07.2023 07:31 Příjemné pondělí přeji. Uplynulý týden konečně přinesl spoustu zajímavého dění ve světě digitálních aktiv. Očekávaný a přelomový rozsudek ve při americké Komise pro kontrolu cenných papírů a společnosti Ripple po téměř 3 letech padl, což samozřejmě ovlivnilo trhy a kurzy a to nejen ten, který ukazuje hodnotu XRP. Výsledek právní bitvy v USA Článek Finex Coin Week – XRP vyhrálo soud a posílilo, velryby přesto neprodávají. Co přijde dál? pochází z magazínu Finex.cz.

Bitcoin na novém ročním maximu! Jenže růst je vratký a nesplňuje základní býčí předpoklady

15.07.2023 19:01 Bitcoin získal z rozsudku amerického soudu v kauze Ripple Labs a vytvořil nové roční high, jenže stačí to k otevření cesty na 42 000 USD? Bitcoin a celý kryptoměnový trh těžil z rozsudku amerického soudu ve prospěch společnosti Ripple Labs, která byla tři roky ve sporu s americkou komisí pro cenné papíry . Bitcoin díky Článek Bitcoin na novém ročním maximu! Jenže růst je vratký a nesplňuje základní býčí předpoklady pochází z magazínu Finex.cz.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.