Těchto 5 známých kryptoměn ztratilo od začátku roku nejvíc! Vyplatí se do nich investovat?

31.08.2023 17:20 Pokud jste četli náš nedávný článek o 5 fundamentálně silných altcoinech, které se od začátku roku zhodnotily o 500 a více %, možná vás zamrzelo, že žádný takový “moonshot” ve svém portfoliu letos nemáte. Nevěšte ale hlavu. Pokud jste v kryptu, a nejen v Bitcoinu a Ethereu , zainvestovaní a jste letos v plusu, Článek Těchto 5 známých kryptoměn ztratilo od začátku roku nejvíc! Vyplatí se do nich investovat? pochází z magazínu Finex.cz.

Grayscale vyhrál soud nad SEC a BTC vystřelil o 7 % vzhůru. Bude už konečně ETF?

29.08.2023 21:10 Federální odvolací soud ve Washingtonu dnes nařídil Komisi pro kontrolu cenných papírů , aby přezkoumala své zamítavé stanovisko ohledně žádosti společnosti Grayscale. Ta žádá o přeměnu svého mimoburzovního produktu Bitcoin Trust na ETF, tedy burzovně obchodovaný fond. SEC má nyní 45 dní na to, aby požádala o přelíčení. Pokud se tak nestane, po 45 dnech Článek Grayscale vyhrál soud nad SEC a BTC vystřelil o 7 % vzhůru. Bude už konečně ETF? pochází z magazínu Finex.cz.

Burza s odstupem: Nvidia šokuje. Proč je nejvýkonnější společností v indexu S&P 500? Vyplatí se

28.08.2023 23:40 Neradi čtete? Pusťte si tento článek v audioverzi jako podcast. Nový díl najdete každý týden na všech oblíbených streamovacích platformách. Hezký den, vážení čtenáři! Americké akcie vykazovaly v uplynulém týdnu smíšené výsledky a ve výkonnosti referenčních indexů se objevily rozdíly. V čele stály růstové akcie, které překonaly své hodnotové protějšky. Výrazný impuls jim přinesl výrobce čipů Nvidia, Článek Burza s odstupem: Nvidia šokuje. Proč je nejvýkonnější společností v indexu S&P 500? Vyplatí se stále sázka na tyto akcie? pochází z magazínu Finex.cz.

Finex Coin Week – Kolik bude stát Bitcoin na konci roku? Analýzy predikují 12 tis., ale i 50 tis. US

28.08.2023 08:40 Dobrý den, vážení přátelé investic a těch do digitálních aktiv zvláště. Je tu další vydání rubriky Finex Coin Week. Minulý týden přinesl mnoho chvil, kdy se investoři do Bitcoinu mohli ptát, kam současný vývoj nejsilnější kryptoměny vede. Někteří věří v rally, jiní věští výprodeje. Získejte nejdůležitější informace ze světa kryptoměn až do vašeho e-mailu Článek Finex Coin Week – Kolik bude stát Bitcoin na konci roku? Analýzy predikují 12 tis., ale i 50 tis. USD! pochází z magazínu Finex.cz.

Nejen memecoiny! Těchto 5 fundamentálně silných altcoinů je od začátku roku 500 a více % v plusu!

27.08.2023 18:10 Bude rok 2023 pro krypto dobrým nebo špatným rokem? Z hlediska tzv. 4letých cyklů by měl být rokem, kdy se kryptoměny již oklepaly z nejhoršího v roce 2022, pomalu se nadechují a připravují na cestu vzhůru v roce 2024. V roce 2025 by pak měl přijít bláznivý bull run, ve kterém ceny digitálních aktiv dosáhnou Článek Nejen memecoiny! Těchto 5 fundamentálně silných altcoinů je od začátku roku 500 a více % v plusu! pochází z magazínu Finex.cz.

Analýza 26. 8. 2023 – Bitcoin na 35 tis., nebo 20 tis. USD?

26.08.2023 20:41 Ahoj tradeři, v posledním týdnu jsme viděli velmi silnou volatilitu na cenách většiny kryptoměn. V posledním článku jsme shrnovali, že longové pozice na futures burzách byly absolutně resetované potom, co proběhla likvidační kaskáda o objemech přes 850 milionů USD. Typicky pokud máme přítomný trend a dojde k vymazání pákových pozic, jde často o dobrou příležitost Článek Analýza 26. 8. 2023 – Bitcoin na 35 tis., nebo 20 tis. USD? pochází z magazínu Finex.cz.

Pepe končí? Podezřelé chování vývojářů může značit opuštění projektu

25.08.2023 22:30 Cena žabího memetokenu Pepe klesla za poslední den o téměř 20 % v reakci na nedávné změny v peněžence a nové převody tokenů, které podnítily obavy z opuštění projektu ze strany jeho vývojářů. Cena kryptoměny se po těchto událostech propadla a nyní činí . Miliony dolarů v kryptoměně Pepe ve čtvrtek zaplavily burzy, když Článek Pepe končí? Podezřelé chování vývojářů může značit opuštění projektu pochází z magazínu Finex.cz.

Nová krypto-sociální síť friend.tech masivně roste. Kdo na ní vydělává?

23.08.2023 19:10 Mobilní aplikace friend.tech v posledních dnech zažívá rapidní nárůst popularity, především díky infuencerům na platformě X , pro které je zapojení do friend.tech velmi lukrativní. Friend.tech je decentralizovaná sociální síť postavená na blockchainu Base, druhé vrstvě Etherea vyvíjené burzou Coinbase. Za projektem stojí pseudoanonymní vývojář Racer, který již v minulosti vytvořil několik neúspěšných projektů. Článek Nová krypto-sociální síť friend.tech masivně roste. Kdo na ní vydělává? pochází z magazínu Finex.cz.

Bitcoin a největší letošní propad: Bude pokles pokračovat? Cíl 12 000 USD stále platí

23.08.2023 04:51 Bitcoin čelil v minulém týdnu opravdu velkému výprasku. Musím to říct citově zabarveně, protože předešlý týden pro trh s kryptoměnami nedopadl vůbec dobře. Samotný denní propad vypadá ještě hůře. Nicméně sám o sobě nemusel nic znamenat, kdyby se do konce týdne trhu povedlo ztráty smazat. To se však nepodařilo. Rezignovalo se na pokus o pullback. Článek Bitcoin a největší letošní propad: Bude pokles pokračovat? Cíl 12 000 USD stále platí pochází z magazínu Finex.cz.

Investiční fond zaplatí tučnou pokutu. Klientům sliboval návratnost 2 700 %

22.08.2023 21:41 Správce aktiv Titan Global Capital Management USA LLC nabízející v rámci svých fondů několik investičních produktů včetně investic do kryptoměn se dohodl s americkou Komisí pro kontrolu cenných papírů na zaplacení pokuty přesahující 1 milion USD za klamání zákazníků. V pondělí o tom na svých stránkách informovala sama Komise. Uvádění nepřesných a zavádějících informací Článek Investiční fond zaplatí tučnou pokutu. Klientům sliboval návratnost 2 700 % pochází z magazínu Finex.cz.

Který token na Coinbase BASE síti udělá 100x? Přinášíme návod od předního analytika

21.08.2023 23:20 Na Base, druhé vrstvě blockchainu Etherea vyvíjené známou americkou burzou Coinbase, se každým dnem děje stále více a více zajímavých věcí. DeFi společnosti rozšiřují své dApps i na tuto síť a lidé zde tvoří a tradují memetokeny. Velmi silnou podporu blockchainu dává i samotná Coinbase, která v rámci akce Onchain Summer zapojila do propagace Článek Který token na Coinbase BASE síti udělá 100x? Přinášíme návod od předního analytika pochází z magazínu Finex.cz.

Finex Coin Week – Bitcoinu hrozí proražení supportů! Jaké jsou vyhlídky?

21.08.2023 09:10 Dobrý den, vážení přátelé decentralizovaných financí. Ani Finex v novém hávu pro vás nezapomněl připravit tradiční rubriku shrnující dění v tomto odvětví za uplynulý týden. Kurzy kryptoměn konečně opustily stabilní pásma a vydaly se vstříc volatilitě. Velmi zajímavý je rozdílný vývoj u dvou nejsilnějších kryptoměn, Bitcoinu a Etherea . Podíváme se ale i za Článek Finex Coin Week – Bitcoinu hrozí proražení supportů! Jaké jsou vyhlídky? pochází z magazínu Finex.cz.

Burza s odstupem: Konec kryptoměn? Bitcoin a Ethereum ztratily během dne 10 % hodnoty

20.08.2023 19:00 Neradi čtete? Pusťte si tento článek v audioverzi jako podcast. Nový díl najdete každý týden na všech oblíbených streamovacích platformách. Hezký den, vážení čtenáři! Americké akcie skončily již třetí týden po sobě výrazně níže pod vlivem obav vyplývajících z prudkého nárůstu výnosů dlouhodobých dluhopisů a obav z dramatického zpomalení čínské ekonomiky. Uprostřed těchto posunů se zdály Článek Burza s odstupem: Konec kryptoměn? Bitcoin a Ethereum ztratily během dne 10 % hodnoty pochází z magazínu Finex.cz.

Analýza 18. 8. 2023 – Volatilita konečně přišla!

18.08.2023 23:00 Ahoj tradeři, v posledních analýzách jsme se bavili o nebezpečí snížené volatility celého kryptoměnového trhu a včera jsme měli šanci vidět, jak takové situace dopadají a jak malý katalyzátor světové ekonomiky stačí, aby odstartoval likvidační kaskádu na kryptoměnách. Celkově jsme včera viděli likvidaci pozic v hodnotě přes 1 mld. USD, z toho kolem 80 % Článek Analýza 18. 8. 2023 – Volatilita konečně přišla! pochází z magazínu Finex.cz.

SpaceX prodala bitcoiny a trh se zhroutil. Ethereum však záhy vystřelilo, jak je to možné?

18.08.2023 08:40 Čtvrteční večer ve světě kryptoměn byl opravdu turbulentní. Trh, který v posledních několika dnech až týdnech zažíval nejmenší volatilitu za několik posledních let, se konečně pohnul a všichni, co netrpělivě vyhlíželi větší pohyb, se dočkali. Nerozhodnost traderů, kterým směrem nehybné kurzy Bitcoinu a hlavních altcoinů poslat, ukončila jasná , že vesmírná agentura SpaceX miliardáře Článek SpaceX prodala bitcoiny a trh se zhroutil. Ethereum však záhy vystřelilo, jak je to možné? pochází z magazínu Finex.cz.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.