Pijí už ráno, obtěžují ženy, taxikáři uřízli prst. Vojáci sužují ruské městečko

31.07.2023 19:30 Obyvatelé ruské obce Mulino v Nižegorodské oblasti, u níž se nachází největší evropské cvičiště pro dělostřelce, si už rok stěžují na zdejší ruské vojáky. Děti se jich bojí, protože jsou často opilí. Podle místních žen je alkoholem omámení vojáci obtěžují a ony mají strach vycházet v noci. Opilí vojáci i spálili kostel či uřízli prst taxikáři.

Se seniorem se převrátil traktor, muž zraněním podlehl

31.07.2023 19:30 U Dubé na Českolipsku zemřel dnes odpoledne třiasedmdesátiletý muž, převrátil se s ním traktor. ČTK to řekla krajská policejní mluvčí Jana Světlá.

Arkády Pankrác jsou na prodej. Izraelci za ně chtějí přes šest miliard

31.07.2023 19:30 Pražské obchodní centrum Pankrác je na prodej. Izraelská společnost G City odsouhlasila jeho prodej českému institucionálnímu investorovi. Hodnota transakce se odhaduje na 265 milionů eur, tedy zhruba 6,4 miliardy korun, uvedla agentura Bloomberg.

Sci-fi jako příprava na válku. Armády najímají literáty, aby odkryli budoucnost

31.07.2023 19:30 Biologické a chemické zbraně, terorismus, digitální hrozby a útoky využívající nejmodernější technologie. Klidně i ty, které ještě vůbec neexistují. Aby se světové armády lépe připravily na možné hrozby budoucnosti, stále více využívají potenciál autorů vědecko-fantastické literatury. Ti mají poslední roky uvnitř armád své vlastní „výzkumné“ týmy. A jejich díla jsou údajně tak zajímavá, že je čtou i prezidenti.

Štvanickou lávku už popsali vandalové, rezavé fleky ji budou „zdobit“ až rok

31.07.2023 19:30 Pouhé tři dny po otevření je dlouho očekávaná Štvanická lávka v Praze již popsaná vandaly. Město podobné chování předpokládalo, proto lávku nechalo vyrobit z dobře čistitelného materiálu s povrchem potřeným antigraffiti nátěrem. Vedle čmáranic se však na bílé lávce objevila i rez. Magistrát i firma Skanska, která měla stavbu na starosti, nicméně tvrdí, že se nejedná o závadu.

Města plná mrtvol. Rusko nechce platit za padlé vojáky, těla nechává na bojišti

31.07.2023 19:30 „Přivezte mi to tělo,“ prosí matka padlého ruského vojáka úřady. Ti o něm údajně nemají žádné informace a z jejich evidence vypadl. Ruští vojáci a jejich rodiny je obviňují z lhostejnosti. Za každého mrtvého vojáka musí ministerstvo obrany vyplatit rodinám odškodné, a proto se jejich těla radši ztrácí. Márnice v ukrajinských městech jsou přeplněné těly ruských vojáků.

STALO SE DNES: Ukrajinci hackli ruské námořníky, Maříková vysvětluje příjmy

31.07.2023 19:30 Poslankyně hnutí SPD Karla Maříková musí vysvětlit milionové příjmy. Ukrajinští hackeři poslali ruským námořníkům „speciální dárek“. Ekonomka Ilona Švihlíková zhodnotila konsolidační balíček. Ukrajinci zveřejnili video naznačující útok na Moskvu. Uprchlíci z Ukrajiny si budou možná moci prodloužit dočasnou ochranu o další rok. Přinášíme souhrn pondělních událostí.

Francií otřásá zmizení dvouletého chlapce, pohřešuje se téměř měsíc

31.07.2023 19:30 Francie už několik týdnů žije pátráním po dvouapůlletém Emilovi, který se ztratil na jihovýchodě země. Ačkoli vyšetřovatelé do pátracích operací nasadili několik set lidí i moderní techniku, dosud se nikam neposunuli. Kriminalisté nyní pracují s mnoha možnými scénáři, včetně toho, že dítě mohl někdo unést či zavraždit. V pondělí se na místo vrátili psovodi.

Obcí duněla 70 hodin technoparty. Peklo, říká starostka, zakročit nemohla

31.07.2023 19:30 Od pátku do pondělí duněla obcí Stvolínky na Českolipsku technoparty. Na akci, která se konala na soukromém pozemku, dorazily téměř dva tisíce návštěvníků z celé Evropy. Řada z nich usedla za volant pod vlivem alkoholu nebo drog. Obec proti hluku nemohla nijak zakročit.

KOMENTÁŘ: Elektrokoloběžky jsou zlo, žádný dopravní prostředek. Zakažte je

31.07.2023 19:30 Elektrické koloběžky, boom dnešní doby, se stávají stále větším problémem. Spíše než o dopravní prostředek se jedná o atrakci, která škodí městům a lidem, co v nich žijí, píše v komentáři šéfeditor MF DNES Bohumil Špaček.

Hnůj z náklaďáku znečistil část D11 z Hradce na Prahu, tvořily se kolony

31.07.2023 19:30 Část dálnice D11 ve směru z Hradce Králové na Prahu odpoledne znečistil hnůj, který se vysypal z nákladního auta. Hasiči úsek u Klamoše uklízeli necelé dvě hodiny, po nich pokračovali silničáři. Auta mohla místem projíždět s opatrností jedním pruhem.

Vnitro chce prodloužit ochranu pro uprchlíky z Ukrajiny, sepsalo novelu

31.07.2023 19:30 Uprchlíci z Ukrajiny napadené Ruskem si budou možná moci prodloužit dočasnou ochranu v Česku o další rok, a to do konce března 2025. Postup popisuje novela zákona zvaného lex Ukrajina, kterou připravuje ministerstvo vnitra.

Ventilátor v oblečení i v posteli. Japonci představili výrobky po boj s vedry

31.07.2023 19:30 Extrémní vedra sužují celý svět od Phoenixu po Atény, a tak podnikatelé flexibilně reagují nabídkou nejrůznějších chladicích zařízení, která pomáhají snížit zdravotní rizika od kojenců až po lidi pracující v přírodě. Asi nejdále jsou japonští podnikatelé. Nedávný tokijský veletrh představil nejnovější výrobky, jejichž účelem je lidem pomoci zůstat v bezpečí i při vysokých teplotách.

Kvůli požáru pokoje v nevěstinci hasiči evakuovali čtyři lidi a dvě kočky

31.07.2023 19:30 Čtyři lidi a dvě kočky museli odpoledne evakuovat hasiči z hořícího pokoje erotického klubu na Smíchově. Podle mluvčího pražských hasičů Martina Kavky jsou všichni evakuovaní lidé v pořádku, nyní se vyšetřuje příčina požáru.

VIDEO: U pláže plné slunících se lidí spadlo letadlo, z vody ho tahali na laně

31.07.2023 19:30 U přeplněné pláže Hampton Beach v New Hampshire ve Spojených státech havarovalo malé letadlo. Záchranáři pilota zachránili, podle úřadu se mu nic nestalo a nepotřeboval ani lékařské ošetření. Letadlo z oceánu pomohli vytáhnout turisté z pláže.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.