Indové odhalili svůj vlastní levný Mercedes G, za pouhou osminu ceny má i dieselový motor přímo od M

30.04.2024 22:21 Pokud patříte mezi obdivovatele géčka od Mercedesu, ale jeho cena začínající na víc jak 3,6 milionu Kč je na vás moc, pětidvéřová Gurkha od Force Motors by vás mohla potěšit. Je to velmi podobné auto za pouhou osminu ceny německé legendy. A to má i německý motor.

Číňané nečekaně představili úplně nový osmiválec vlastní konstrukce, takový nenabízí nikdo na světě

30.04.2024 22:21 Je ironií osudu, že zatímco v Evropě se hovoří o přechodu na elektrický pohon a čínské hrozbě s tím spojené, sami Číňané nemají problém vytáhnout úplně nový spalovací osmiválec. Pikantní je nejen jeho konstrukce, ale také fakt, že je určen pro motocykly.

Klíčové Cupry vypadají po faceliftu úplně jinak než Seaty, vsadily ale na hodně kontroverzní příď

30.04.2024 16:51 Svébytnost za každou cenu? Podobná slova se nám kradou na mysl při spatření přepracovaných modelů prémiové značky španělského Seatu. Facelift změnil čelní partie jak SUV Formentor, tak i hatchbacku a kombíku Leon a nemáme pocit, že by jim to bůhvíjak slušelo.

Ani facelift Mitsubishi ASX nevyřešil největší designový přehmat, jaký jsme v posledních letech vidě

30.04.2024 16:51 Současné ASX už vlastně ani není Mitsubishi, je to nepatrně upravený Renaultem Captur. Jak moc nepatrně? Tak, že se ani s faceliftem nedočkal specifického výlisku pátých dveří, ze kterých tak dál trží nepatřičný plastový prvek.

Někteří nepochopitelně velebí dobití 70 % baterky elektromobilu za 10 minut, neznamená to vůbec nic

30.04.2024 16:51 Je to jistě lepší než totéž za půl hodiny, vedle tankování auta benzinem nebo naftou je to ale šnečí tempo. A jedním dechem je třeba dodat, že za oněch 10 minut získáte ekvivalent dolití 13,8 litrů nafty do nádrže, kterou zdaleka nemůžete „vyjet až do dna”. Takže co máte?

Majitel krachujícího Fiskeru prodává svůj dům. Má větší cenu než celá firma, s nezměrným luxusem je

30.04.2024 12:00 Pochybujeme, že je to jeho cílem, pokud by ale Henrik Fisker chtěl, může si z peněz utržených za prodej svého domu v L.A. koupit všechny volně obchodované akcie své firmy a ještě mu dost zbude.

Němci vyzkoušeli poslední Audi A6 jako ojetinu za třetinu původní ceny, pověst extra držáku nepřehán

30.04.2024 12:00 Jen pár let staré Audi A6 Avant v ideální verzi s šestiválcovým TDI se zdá být po relativně malém zápřahu až příliš levné na to, aby s ním nebyly problémy, ale nejsou. Pokud se ovšem objeví, polezou do peněz.

Výrobce extrémních obytných off–roadů zkrachoval. Jeho auta měla přežít i apokalypsu, sám tak tuhý k

30.04.2024 12:00 Po 16 letech existence se zdálo, že míří jen k výšinám, zvlášť po přesunu z Austrálie do USA blíže své klíčové klientele. Teď je ale s EarthCruiserem konec, posledním velkým soustem firmy byl příznačně elektromobil.

Vietnamec, který i v Česku vydělal jmění na nudlích, pěchuje do své chřadnoucí automobilky další a d

30.04.2024 12:00 V byznysu je třeba umět si přiznat i to, že jste prostě šlápli vedle. A zachránit to, co se ještě zachránit dá. Pham Nhat Vuong ale automobilku VinFast bere jako své čtvrté dítě, což ho může přivést na mizinu.

Takhle by to dopadlo, kdyby se Škoda odvázala a pod hlavičkou RS nabídla skutečné sportovní auto

30.04.2024 06:20 Nemáme nic proti dosavadním škodovkám nesoucím označení RS, tedy alespoň většině z nich, skutečné sporťáky to ale nejsou. Takovéto auto by jím bylo a nedá se říci, že by šlo o absolutně neuskutečnitelný sen.

V prodeji se objevily díly na vzácnou ostrou verzi legendárního McLarenu F1, na tohle jsme všichni c

30.04.2024 00:20 Pokud máte tendenci si stěžovat, že při provozu staršího a ne úplně tuctového auta zažíváte horké chvilky při snaze obstarat pro něj náhradní díly, které jsou patřičně drahé, věřte, že může být ještě podstatně hůř.

Zánovní Fisker utrpěl totální škodu kvůli neviditelnému poškození dveří, na vině je hlavně výrobce

29.04.2024 19:40 Jako by tahle automobilka neměla v poslední době dost trápení i bez toho, musí se nyní potýkat s další vlnou negativní publicity. Není schopna zajišťovat poprodejní podporu, což v tomto případě vedlo až k odepsání sotva poškozeného auta.

Ford lituje, že vsadil na elektromobily. S padajícími prodeji prodělává přes 3 miliony na kuse, noha

29.04.2024 19:40 Americká automobilka prodělala na elektromobilech dalších víc jak 30 miliard, a tak si konečně sype popel na hlavu a naznačuje, že menší a lehčí auta neměla odpískat. Jenže pořád doufá, že z obrovských ztrát ji dostanou elektrické vozy, jen drobnější a dostupnější.

K mání je překrásná vzpomínka na dobu, kdy VW skutečně dělal auta pro lidi, téměř netknutý Golf s un

29.04.2024 19:40 Už jsme toho viděli dost na to, aby nás do varu hned tak něco nedostalo, tento kousek je ale navzdory zdaleka nenulovému nájezdu opečovávaný tak, že skutečně vrací vzpomínky. Teď může být váš.

Firmy rozvážející balíky zjistily, že přechod ze spalovacích dodávek na elektrické bude složitější,

29.04.2024 14:01 Je hezké, že někomu něco nařídíte, pokud to ale není reálně proveditelné, skončí to nevyhnutelně fiaskem. Neplatí to jen v oblasti osobních aut, také provozovatelé dodávek pozoruhodně naráží na limity nabídky a poptávky.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.