Porsche 911 Turbo má přejít zpět na manuál a pohon zadních kol. Zdánlivá absurdita dává jistý smysl

18.05.2024 15:50 Působí to jako hloupost, neboť právě u výkonnějších turboaut vývoj už léta míří směrem k pohonům všech kol a automatům. A tato kombinace je už pěkných pár let vlastní i Turbu. Ale vzpomínáte si na auto na fotkách?

Číňanům už Čína není dost dobrá, první tamní automobilka si nově vystačí jen s působením v Evropě

18.05.2024 15:50 Uspět doma v Číně a pak expandovat do světa, takový byl dosavadní přístup čínských automobilek. Aiways to chce změnit, nejsme si ale jisti, zda zrovna tahle automobilka má šanci s novou strategií bodovat.

Nejprodávanější Jaguar končí bez nástupce, i ten padl za oběť posedlosti značky elektromobily

18.05.2024 10:21 Nejedna významná automobilka už své ambiciózní elektrické strategie přehodnotila, Jaguar nikoli. Ten stále počítá s tím, že příští rok skončí se spalovacími motory a nahradí je elektrickými. Přejeme hodně zdaru, modelu F-Pace nezbývá než smutně vyhlížet poslední dny.

Nechcete sedan s motorem Ferrari? Jediný prodejce jich nabízí hned pět, všech pět v zemi

18.05.2024 10:21 Tohle auto je nejen mimořádně zajímavé, je také mimořádně vzácné, vzniklo jen v pár tisících kusech. Vidět jich hned pět v nabídce jediného dealera je něco jako houbařův ráj automobilového světa, zvlášť když jde o všechny tyto vozy, které jsou na prodej v celé zemi.

Do Nizozemska se vrací zdravý rozum. Nová vláda zvýší rychlost na dálnicích, zruší dotace elektromob

17.05.2024 23:50 Nizozemsko čeká ještě dlouhá cesta, první kroky správným směrem ale byly učiněny. Nizozemci v loňských volbách odmítli další posun směrem k progresivismu a nová, konzervativněji uvažující vláda spředla plány, jak jim vyjít vstříc.

Přímé srovnání jasně prokázalo, že Musk lhal o tom, co Tesla Cybertruck dokáže ve srovnání s Porsche

17.05.2024 23:50 Od začátku to smrdělo, teď už je ale jasné, že prohlášení šéfa Tesly o tom, že Cybertruck je na čtvrtmíli rychlejší než sportovní kupé Porsche, i když jedno takové táhne na přívěsu, nemělo oporu v realitě.

Už i VW kapituloval. Plány na čistě elektrickou budoucnost bourá, 50 miliard na nové továrny i bater

17.05.2024 18:00 Jen pomalu a neochotně si Volkswagen připouští svá dřívější selhání, nakonec mu ale nic jiného nezbývá. I když už před třemi roky vyhlásil elektrický pohon za vítěze, nyní přiznává, že se z něj stává poražený.

Pod cenou vyprodávané Tesly z flotily Hertzu jsou v praxi přesně takové křápy, jak byste čekali

17.05.2024 18:00 Jsou to velmi lákavé nabídky, jen pár let staré Tesly s původně milionovými cenovkami prodávané za sumy, které v Evropě stačí leda na lepší Fabie. Dobré koupě to přesto nebývají, jak se dozvídáme od těch, kteří se nechali zlákat.

Novou Škodu Elroq poprvé nafotili při testech, zaujmout bude chtít i tak, že se bude tvářit jako spa

17.05.2024 18:00 Na první pohled bude vypadat jako auta ze „staré školy” a tušíme, že náhoda to nebude. Vzhledem k současným náladám není důvod upozorňovat na podstatu kamerami místo zpětných zrcátek nebo zapuštěnými klikami dveří.

Jen Mercedes dokáže prodávat čtyřválcové auto za 4,25 milionu a nestydět se, třikrát větší motor lze

17.05.2024 13:20 Je fajn, že Mercedes od svých pochybných nápadů ustupuje, projevy jeho zběsilosti z posledních let tu s námi ale budou ještě dlouho. Čtyřválcové SL 43 od AMG je zvlášť na některých trzích mimořádnou absurditou.

Nejlevnější velký kombík Evropy se vrátil do prodeje. Oproti minulosti zdražil, pořád je ale nejlevn

17.05.2024 13:20 Vzhledem k pozadí jeho vzniku nebylo od věci čekat, že už se do prodeje nevrátí, ale nakonec se to stalo. Lada Largus alias přeznačkovaná Dacia Logan MCV je zpátky a startuje na sumě, za kterou si u nás lidé kupují litrové Fabie.

Majiteli se Cybertruck rozpadá pod rukama tak moc, že prosí manažery Tesly i Elona Muska o nový. Vši

17.05.2024 07:51 Že jde láska některých lidí k jejich autům pomalu až za hrob, chápeme docela snadno, míváme to podobě. Tohle je ale hodně smutný případ, majitel by si už pro svou oddanost zasloužil lepší přístup.

Číňané už se nebojí ničeho, bodovat chtějí i s pick–upem. Prodávat ho začínají největším soupeřům př

17.05.2024 07:51 Kolik automobilek si dnes vůbec troufá nabídnout auto tohoto typu? Číňané jako by neměli hranic a neznali dna pokladen, i do tohoto segmentu se pouští s maximální vervou.

Lamborghini Temerario se dere na světlo světa. Tradice značky nepopře jen motorem

17.05.2024 02:00 Nepochybujeme o tom, že to bude zajímavé auto, už teď ale některé zmínky o něm vyvolávají jistou hořkost v ústech. Má dostat jméno, které nemá nic společného s tradiční tématikou, pohon je kontroverzní sám o sobě.

VW Golf GTI po faceliftu citelně podražil a ztrácí pozici lidového sporťáku, nadšence odradí i okleš

16.05.2024 20:22 Není zase tak těžké pamatovat časy, kdy Golf GTI startoval na 614 tisících Kč, bylo to docela nedávno a šlo v principu o stejné auto, které je v nabídce dnes. Potřebovat na něj ale brzy budete dvojnásobek.

Následujíci měsíc
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.