Sice kopírují design iPhonů, ale jsou skvěle vybavené a za super ceny

31.03.2023 19:51 Prémiové čínské smartphony už dávno nejsou levné. Značka Meizu však s novou řadou 20 ukazuje, že i skvěle vybavené přístroje nemusí stát balík. V podstatě jsou zhruba o 30 procent levnější než adekvátní konkurence. Povedený je i design, i když originální určitě není.

O takovém samsungu jste asi neslyšeli. Škoda, byl by to prodejní trhák

31.03.2023 09:11 Samsung nejsou jen řady A, M, S a Z, jak to známe z evropských trhů. Jinde ve světě existují ještě řady J nebo F. Zajímavější je ta druhá, ze které pochází aktuální novinka F14. Což je dobře vybavený low-end za velmi příznivou cenu. Bohužel, v Česku se ho asi nedočkáme.

Z nuly na sto za dvanáct minut. Novinka přidá 200Mpix foťák a nestojí příliš

30.03.2023 11:51 Už od konce loňského roku se můžete na českém trhu setkávat se značkou, o které jste doposud nejspíše neslyšeli. Mobily Infinix se o vaši pozornost ucházejí s poměrně velkou vervou, jak dokazuje například aktuální top model s extrémním nabíjením.

Panečku, to je sebevědomí. Huawei přidal umění a chce za novinku balík

30.03.2023 01:00 Huawei představil na domácím trhu novou řadu P60. Část novinek se podívá i do Evropy, předběžně prostřední model Pro a možná i vrcholné provedení Art. To má v Číně velmi sebevědomou cenu, která by v Evropě jistě překročila sumu 30 000 korun.

Za opravdu málo peněz dostanete lepší displej s oblíbenou funkcí

29.03.2023 08:00 Honor uvedl na trh nový fitness náramek Band, v pořadí jde již o jeho sedmou generaci. Ačkoliv na první pohled není moc patrných rozdílů od té předchozí, pár se jich přece jen najde.

Prodejní hit Samsungu má alternativního dvojníka. Je lepší i horší zároveň

29.03.2023 02:40 Samsung na vybraných trzích představil alternativu k modelu A54. To je tradičně nejdůležitější přístroj výrobce ve třídě A, předchůdci v Česku patřili mezi nejprodávanější modely značky. Novinka takové ambice nemá, o úspěchu rozhodne cena.

Schovejte se před náletem, varuje Ukrajince pomocí aplikace Luke Skywalker

28.03.2023 15:10 Známý americký herec Mark Hamill namluvil hlasové instrukce v aplikaci Air Alert, kterou využívají obyvatelé Ukrajiny během současné ruské invaze. Aplikace je napojená na ukrajinský systém protivzdušné obrany a varuje před okamžitým nebezpečím, píše agentura AP.

To by nebyl Apple, aby to neudělal po svém. Přechod na nový konektor ztíží

28.03.2023 10:12 Začátkem loňského října schválila Evropská unie nařízení zavádějící v členských státech jednotnou nabíječku. Na konektor USB-C tak musí povinně přejít i Apple, který se mu zuřivě bránil. Evropskému nařízení se sice podvolí, ale nutnost vzdát se vlastního lightningu ve výsledku zkomplikuje.

Kutil stvořil půlkilové monstrum. Nabíjí se neuvěřitelných sedm hodin

28.03.2023 05:00 Zatímco mobilní výrobci se zaobírají tím, jak mobilním uživatelům ušetřit čas při nabíjení jejich přístrojů, tak jeden kutil se rozhodl svému samsungu zajistit víc energie, než je standardní kapacita baterie. Se svým počinem se následně pochlubil na diskuzním fóru Reddit.

Toto jsou nejprodávanější mobily Vodafonu. Samsung nahradil Nokii

27.03.2023 07:30 Tři z pěti nejprodávanějších mobilů roku 2022 u Vodafonu jsou od Samsungu. Oproti situaci před deseti lety, kdy první pětici dominovaly přístroje od Nokie, jsou zákazníci operátora ochotni investovat vyšší částky. Vyplývá to ze statistiky prodejů, kterou Vodafone zveřejnil.

Kruhové tlačítko byl začátek. Z iPhonu možná zmizí další ikonický prvek

27.03.2023 01:50 První iPhone bez ikonického tlačítka pod displejem představil Apple už před šesti lety. Následující rok jej nedostala již žádná z tehdejších novinek. Ikonický ovládací prvek Apple udržuje při životě jen v případě levných modelů SE. Další designová stálice iPhonů by mohla zmizet již letos.

Pekelně drahá skládačka. Huawei se vytáhl a ukazuje, že stále umí

26.03.2023 09:11 Huawei pro domácí trh představil řadu novinek, na jejichž vrcholu stojí skládací model Mate X3. Extrémně tenký telefon má výbornou sestavu fotoaparátů, bohatou výbavu a dva tradiční neduhy. Evropská premiéra by měla proběhnout 9. května.

Sympatický žluťásek se za výbavu stydět nemusí. Test Poco X5 Pro 5G

26.03.2023 03:20 Snad nejvýš, co to jen ve střední třídě jde, je posazený v nabídce výrobce Poco model X5 Pro 5G. Disponuje opravdu solidní výbavou, ovšem i celkem sebevědomou cenou. Telefon stojí za příplatek především těm uživatelům, kteří jsou žízniví po vysoké paměťové konfiguraci.

To je fakt mobil? To nemůže fungovat, říkal každý, komu jsme ho ukázali

25.03.2023 10:11 Umí v podstatě jen telefonovat, ale i tak je to zajímavá hračka. Miniaturní mobil si můžete dát do ucha nebo si ho pověsit na klíče. Zvládne dvě SIM, a dokonce do něj nacpete paměťovou kartu, i když to je v podstatě zbytečné. Cena je stejně malá jako samotný telefon.

Statistiky k pláči. Většina výrobců smartphonů je asi nechce vidět

25.03.2023 04:40 Na chvilku se vžijte do majitelů mobilních značek nebo do jejich nejvyššího managementu. Všichni se snaží, každý rok jdou na trh s ještě lepšími telefony, ale většinu smetany stejně slízne jediný konkurent. A nevypadá to, že by se na tom mělo něco změnit.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.