Tak má vypadat super výbava za příplatek. Test Motoroly Edge 40 Pro

30.04.2023 00:50 Nový prémiový model od Motoroly nabídne poměrně blízko spodní hranice prémiové kategorie velice příjemnou výbavu, navíc v elegantním designu.

Prodejní hity Samsungu jsou slušné fotomobily. Konkurence je však lepší

29.04.2023 08:40 Letošní modely Samsungu řady Galaxy A, které patří k nejprodávanějším smartphonům vůbec, dostaly oproti předchůdcům jen dílčí vylepšení. Ovšem v oblasti fotoaparátu došlo i přes zdánlivě malé změny k významnému posunu, dokazuje to výsledek modelů A34 a A54 v testu fotomobilů organizace DxO Mark.

Co umí nový fitness náramek za devět stovek? Docela dost věcí

29.04.2023 02:50 Jeden z nejlevnějších chytrých náramků v nabídce výrobce Xiaomi je poměrně standardní model, který slibuje dlouhou výdrž i většinu chytrých funkcí, na které jste zvyklí.

Když má výpadek jiný operátor, nezavoláte si ani se svým. Má to svůj důvod

29.04.2023 02:50 V úterý 11. dubna nebyly v podvečer chvíli dostupné služby operátorů T-Mobile a O2. O následujícím víkendu se stalo něco podobného, ale jen v oblasti Rakovnicka. Jak je možné, že současně měli výpadek služeb dva operátoři?

I levným náramkem zaplatíte v obchodě. Xiaomi utíká konkurenci

28.04.2023 10:30 S časovým odstupem zamířila na český trh i NFC varianta modelu Xiaomi Smart Band 7. Jde v podstatě o identický model, ovšem s jednou malou, byť celkem zásadní výhodou: náramkem se dá právě díky NFC i platit.

Tato funkce iPhonu chrání vaše data, ve špatných rukou ovšem vše zhorší

28.04.2023 05:10 Primárně jde o bezpečnostní funkci, která uživateli iPhonu umožní například resetovat heslo. Vytvoření klíče zotavení mu však zároveň znemožní opětovné získání přístupu k jeho Apple ID. A právě toho zneužívají zloději, kteří tímto způsobem mohou majitele ukradeného iPhonu odstřihnout od jeho účtu. A to natrvalo.

Přepsali mobilní historii. Přes satelit volali poprvé běžným smartphonem

27.04.2023 18:30 Stejně jako se do mobilní historie nesmazatelným písmem zapsal duben 1973, kdy byl uskutečněn historicky první hlasový hovor mobilem, zapíše se tam i duben 2023. Americká společnost AST SpaceMobile totiž koncem měsíce informovala, že uskutečnila historicky první přímý hlasový hovor přes satelit za použití běžného smartphonu.

Je to černá díra na mobily. Zloději ukradnou přístroj každých šest minut

27.04.2023 07:21 Téměř 91 tisíc. Tolik mobilních telefonů bylo podle policejní statistiky ukradeno během loňského roku jen v Londýně. Zpět k majiteli se jich vrátí nepatrný zlomek. Vůbec nejrizikovější lokalitou pro váš mobil je Westminster.

Fotí opravdu skvěle. Našli jsme ty nejvýhodnější fotomobily do 15 tisíc

27.04.2023 02:20 Smartphony střední a vyšší střední třídy, tedy řekněme telefony s cenou do patnácti tisíc korun, už často mají i poměrně špičkové fotoaparáty. Dokazuje to fakt, že v žebříčku fotomobilů DxO Mark jsou některé takové přístroje hodně vysoko. Které jsou však nejvýhodnější? To ukazuje náš přehled.

Levné véčko od Motoroly? Plnotučný razr dostane i odlehčenou verzi

26.04.2023 20:31 Motorola by letos měla představit dvě skládací véčka. Vedle hlavního modelu by měla firma nabídnout i odlehčenou variantu za nižší cenu. Mohla by přímo soupeřit s modelem Galaxy Z Flip od Samsungu.

Populární unboxing trochu jinak. Rozbalovali jsme na poli u dálnice D1

26.04.2023 15:00 Unboxing nových mobilních zařízení je populární disciplínou recenzentů a youtuberů. Obvykle k němu stačí stůl a nějaký ostrý předmět, na proříznutí fólie na krabičce. Jenže tentokrát jsme museli jet na pole a pohled do dodávky napovídá, že tentokrát to bude poněkud jiné.

Samsung představil nejlevnější model s optickou stabilizací foťáku

26.04.2023 09:20 Áčková řada Samsungu je téměř kompletní. Výrobce na vybraných trzích představil model A24, který je zároveň základním modelem značky, jenž má opticky stabilizovaný fotoaparát.

Takový unboxing jsme ještě neviděli. Museli jsme jet na pole

26.04.2023 03:50 Unboxing nových mobilních zařízení je populární disciplínou recenzentů a youtuberů. Obvykle k němu stačí stůl a nějaký ostrý předmět, na proříznutí fólie na krabičce. Jenže tentokrát jsme museli jet na pole a pohled do dodávky napovídá, že tentokrát to bude poněkud jiné.

O2 zrychluje Česko. V optice nabídne dvakrát vyšší rychlosti než konkurence

25.04.2023 17:21 Operátor O2 rozšiřuje nabídku vysokorychlostního internetu. Své portfolio nově rozšířil o tarif pro nejnáročnější zákazníky, nabídne totiž stahování rychlostí až 2 Gb/s. Dostupný bude na většině adres, které jsou v současnosti již pokryté optikou.

Zloděj vyhodil z ukradeného vozu iPhone i AirTag. Přesto ho rychle dopadli

25.04.2023 06:40 Jako velmi prozíravé se ukázalo rozhodnutí jedné americké rodiny, která do svého vozu umístila lokalizátor Applu. Výrazně to urychlilo nalezení auta poté, co lupič donutil hlavu rodiny vydat klíče od vozu a s autem odjel.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.