O2 zcela mění své tarify. Každý dostane neomezená data na několik dnů

31.05.2023 10:50 Noví i stávající zákazníci O2 si od 1. června budou vybírat z nových tarifů. Ty současné končí. Bonusem nových jsou zcela neomezená data na několik dnů, zároveň však vyroste cena o 50 korun měsíčně. Mění se i názvy a nových tarifů bude méně než těch stávajících. V rámci zvýhodnění O2 Spolu dostanou zákazníci službu O2 Security.

Zajímavý smartphone se extra nesnaží, přesto patří k výborným fotomobilům

31.05.2023 00:20 Motorola není zrovna značka, kterou bychom si v poslední době spojovali se špičkovými fotomobily. Ovšem aktuální model Edge 40 Pro fotí opravdu výborně. Na absolutní špičku sice nemá, ale na to, že Motorola snad ani takové ambice nemá, je její výsledek docela povedený.

Vodafone čachruje s balíčky k předplacenkám. Za víc služeb chce víc peněz

30.05.2023 13:10 Vodafone od konce června obmění velkou část balíčků k předplaceným kartám. Některé zůstávají beze změny, jeden dokonce zlevňuje, u většiny se však zvýší porce služeb, ale také stoupne cena. Na léto pak u vybraných balíčků dá operátor po tři měsíce 5 GB dat zdarma.

Sourozenci prosili o mobil, aby zavolali matce. Pak tasili pistoli

30.05.2023 01:20 V přesvědčení, že pomůže dvěma dětem, jim půjčila svůj mobilní telefon. Sourozenci se s ním však vzápětí dali na útěk. Starší z nich poté na okradenou, která je pronásledovala, tasil pistoli. Chlapec nyní čelí obvinění z ozbrojené loupeže, byť se ukázalo, že nešlo o pravou zbraň. K incidentu došlo v Charlotte v Severní Karolíně.

Byla to fuška, ale našli jsme ideální laciný smartphone. Jinak je to bída

29.05.2023 03:41 Přestože teoreticky umí nejlevnější a nejdražší smartphony to samé, co umožňuje operační systém, tak v praxi to je jako srovnávat motorák s maglevem. Oba odvezou lidi z bodu A do bodu B, ale způsob je diametrálně odlišný. Najít dobrý velmi levný smartphone je tak dost obtížné. Ale podařilo se.

Tak levné 5G mobily ještě nikdy nebyly. Nejlevnější je za hubičku

28.05.2023 11:00 Smartphony s podporou 5G donedávna stály nejméně 5 tisíc korun. Aktuálně se situace mění, a ten nejlevnější se s cenou vejde do kategorie těch úplně nejlevnějších smartphonů. A do 4 tisíc korun lze koupit další dva modely.

Papírová fotka za deset korun. Vyzkoušeli jsme tiskárnu k mobilu

28.05.2023 00:10 Domácí tiskárna na fotografie od Xiaomi představuje rychlou a snadnou metodu, jak si pohodlně naplnit klasické album fotek. Sice je pořád levnější nechat si fotky vytisknout ve firmách k tomu určeným, ale tato metoda celkem šetří čas.

Prolomení tabu střední třídy. Konečně má celá řada teleobjektiv

27.05.2023 07:10 Oppo představilo novou řadu Reno 10, která zahrnuje tři modely. Všechny patří do střední třídy. Výbava je celkově výborná, výjimečným prvkem je však přítomnost teleobjektivu u všech tří modelů, včetně toho nejlevnějšího.

Česká specialita předplacených SIM karet vadí policii. Pro zákazníky je výhodou

27.05.2023 01:30 Jsou sice tak trochu v pozadí tarifní nabídky, to však neznamená, že by nebyly ničím atraktivní. Před 26 lety se díky jejich příchodu zpřístupnily mobilní služby širší veřejnosti. Předplacené karty přinášejí bonusy, které nemusejí být na první pohled zřetelné. Ve srovnání s tarify jsou s nimi však spojené i starosti navíc.

Špatná zpráva pro Google. Řada pixelistů uvažuje, že zběhne

26.05.2023 09:21 Společnost Statista se ve svém nedávném globálním spotřebitelském průzkumu zajímala i o to, jak loajální jsou uživatelé smartphonů značek Apple, Samsung a Google. Zejména pro poslední z nich nejsou data povzbudivá. Většina pixelistů totiž přiznala, že patrně nebude váhat přeběhnout k jiné značce smartphonu.

Katastrofy i konec byznysu. Toto jsou největší průšvihy mobilních značek

26.05.2023 04:10 Výrobci smartphonů nejsou neomylní. Někdy udělají chybu a znemožní se před celým světem, jindy se nastřádá taková hromada problémů, že musí dokonce i s výrobou úplně skončit. Toto jsou ty největší průšvihy smartphonového světa.

Čínské firmy se s tím nepářou. Výbavu nejdražších modelů mají za hubičku

25.05.2023 12:00 Čínské značky se předhání v některých parametrech výbavy, která byla doposud vyhrazená jen nejdražším telefonům na trhu. Dokazují to další dva modely Xiaomi a Realme. Možná se oba objeví i v Evropě.

Guvernér stvrdil zákaz TikToku. Uživatelé ženou stát k soudu

25.05.2023 00:31 Zákonodárci americké Montany v polovině dubna odsouhlasili zákaz TikToku, návrh zákona poté putoval ke guvernérovi Gregu Gianforteovi, který jej 17. května podepsal. Zákaz, který má platit od 1. ledna 2024, zvedl nevoli mezi uživateli této čínské platformy. Montana tak čelí první žalobě kvůli porušení práv na svobodu projevu.

Zabavili jí mobil, pomstila se zapálením internátu

24.05.2023 18:22 Zabavení mobilního telefonu rozezlilo jednu za školaček v guyanském městě Mahdia natolik, že se rozhodla pomstít. V koupelně dívčího internátu založila požár. A to v době, kdy ostatní dívky spaly. Při požáru zahynulo 19 dětí a mladistvých.

Vodafone obměnil svůj výhodný tarif. V jednom však na konkurenta ztrácí

24.05.2023 07:31 Vodafone láká tarifní nováčky ve své síti na vylepšený akviziční tarif. Ten oproti své předchozí podobě poskytne sice výrazně větší svobodu v případě hovorů a textovek, nicméně mobilní data prodělala zásadní odtučňovací kúru. Datovou porcí tak za konkurenční nabídkou pokulhává, oproti ní však boduje cenou.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.