Přestali se chlubit a míří jinam. Čínský výrobce smartphonů cítí změnu

28.02.2023 20:10 Čínská značka TCL se roky na velkých veletrzích chlubila různými prototypy mobilních telefonů s ohebnými a rolovacími displeji. Letos však firma zavelela k ústupu z vyšších cenových pater a soustředí se na některá nezvyklá řešení. Může to být je pověstné „ticho před bouří“, ale možná u TCL vycítili tempo doby.

Mobilní síť na Měsíci postaví Nokia. Bude to technologie jako na Zemi

28.02.2023 14:50 Na veletrhu MWC v Barceloně Nokia oznámila, že připravuje mobilní síť na Měsíci. Testovací zařízení odletí na oběžnici Země ještě letos. Mobilní síť nebude využívat nejnovější 5G technologie.

Značku nejošklivějších telefonů ani nedovedeme vyslovit. Mají obří baterie

28.02.2023 09:40 Na mobilním veletrhu MWC v Barceloně jsme poprvé narazili na zřejmě zcela novou značku IIIF150. Nejenže se obtížně vyslovuje, ale její mobily nejsou žádní krasavci. Alespoň však nabídnou opravdu obří baterie.

Opravu nové nokie zvládnete doma. Baterii vyměníte za 5 minut

28.02.2023 04:00 Značka Nokia představila v rámci veletrhu MWC v Barceloně několik nových telefonů. Tím nejvybavenějším a zároveň technicky nejzajímavějším je model G22, u kterého zvládnou uživatelé sami třeba výměnu baterie, ale i některých dalších částí.

Světová premiéra se vším všudy. Honor Magic 5 Pro je špička úplně ve všem

27.02.2023 22:51 Mnozí výrobci smartphonů dnes představují své novinky takříkajíc „na etapy“. Značka Honor nicméně na veletrhu MWC v Barceloně uspořádala plnohodnotnou světovou premiéru svého top modelu. Smartphone Magic 5 Pro je vyloženě nacpaný špičkovou výbavou a chce uživatelům nabídnout jen to nejlepší.

Leoš Mareš nám ukázal svůj nový mobil. Také máte značku jako on?

27.02.2023 11:40 Ke známým smartphonovým značkám patří obvykle i celebrity, které si berou roli ambasadorů a sdílejí své zážitky s novinkami. Značku Xiaomi aktuálně reprezentuje moderátor a zpěvák Leoš Mareš, který nám na tiskové akci výrobce předvedl nový top model Xiaomi 13 Pro. K vidění zde byly i levnější smartphony.

Představují se mobilní novinky, přišel i španělský král. Sledujte online

27.02.2023 11:40 V pondělí 27. února začal největší světový mobilní veletrh MWC v Barceloně. Covidová omezení jsou pryč a na veletrhu je většina důležitých mobilních značek a také desetitisíce návštěvníků. Sledujte vše v online reportáži.

Smartphone s matným displejem je skvělý nápad. Zatím koupíte tablet

27.02.2023 00:00 Matné displeje jsou dnes v mobilních zařízeních naprostou vzácností. My jsme si ale na veletrhu MWC v Barceloně vyzkoušeli prototyp smartphonu s takovým displejem a musíme uznat, že je to skvělý nápad. Dramaticky totiž zlepšuje čitelnost displeje. Než se takový smartphone dostane na trh, mohou si zákazníci koupit alespoň tablet se stejnou technologií.

Xiaomi dorazilo mezi elitu. Nové top modely mají sebevědomou cenu

26.02.2023 18:30 Premiéra nových top modelů značky Xiaomi nabídla nejen pohled na špičkové smartphony značky Xiaomi, které míří i na český trh, ale také potvrzení, že za tuto značku si už musíte připlatit. Nový top model totiž sebevědomě posouvá cenovou laťku, na kterou jsme u Xiaomi byli doposud zvyklí.

S23 Ultra na nejlepší fotomobily prý stále nestačí. Ale vede si skvěle

26.02.2023 02:30 Samsungu se stále nedaří stáhnout ztrátu na nejlepší fotomobily v žebříčku DxO Mark. Ukázaly to výsledky testu nejnovějšího top modelu značky, Galaxy S23 Ultra. Jeho foťák je sice špičkový a nemá zásadní nedostatky, hvězdou mezi těmi nejlepšími ale podle organizace není.

Netrvalo to dlouho. Androidy napodobí pilulkový průstřel z iPhonů

25.02.2023 15:20 Brzy se zřejmě i na evropském trhu dočkáme prvních zařízení s androidem, která budou napodobovat design průstřelu displeje z posledních iPhonů. Zda nabídnou i stejné softwarové funkce je zatím otázkou.

Smartphony Nokia se budou vyrábět v EU, možností je i Česko

25.02.2023 15:20 V rámci veletrhu MWC představila společnost HMD Global nové smartphony Nokia a také jednu překvapivou novinku. Letos by totiž měla začít s výrobou nejméně jednoho smartphonu v Evropě. Firma nechce prozradit, kde bude výroba probíhat, ale existuje možnost, že by to mohlo být v Česku.

Neobvyklý senzor hlavního foťáku je hlavním lákadlem nového honoru

25.02.2023 10:02 Honor je v únoru velmi aktivní. Ještě než na veletrhu MWC ukáže novou řadu vrcholných modelů Magic 5, tak předvedl nový model nižší střední třídy X8a. Na první pohled průměrný přístroj zaujme hlavním fotoaparátem s neobvyklým 100Mpix senzorem.

Tak se žije s mobilem v Číně. Tahají z lidí obrovské množství dat

25.02.2023 04:20 Nová studie zjistila, že smartphony prodané a využívané na čínském trhu mají přístup k ohromnému množství osobních dat. Může za to předinstalovaný spyware, kterému se nevyhnou ani známé značky jako Oppo, OnePlus nebo Xiaomi.

iPhony 14 koupíte levněji. Především cena modelů Pro klesla docela výrazně

24.02.2023 07:20 Aktuální generace iPhonů 14 přišla na trh s dost vysokými cenami. Mezigeneračně Apple zdražil podle modelu a verze až téměř o 6 tisíc korun. Nyní dochází ke korekci těchto vysokých cen, nejvíc lze ušetřit u modelů Pro.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.