Drží se slepých uliček. Takové smartphony jinde nekoupíte

31.01.2023 08:12 Jejich nabídka smartphonů je zcela odlišná od běžné produkce. Drží se konceptů, které jiné značky už dávno nevyrábí a jsou považované za mrtvé. Unihertz vám však nabídne jak miniaturní smartphony, tak chytré telefony s QWERTY mechanickou klávesnicí i další speciality.

V novém standardu bezdrátového nabíjení budou magnety. Chce to tak Apple

31.01.2023 02:51 Bezdrátové nabíjení standardu Qi se stalo poměrně běžně rozšířeným. Wireless Power Consortium, které standard spravuje, tak pracuje na nové verzi nazvané Qi2. A překvapením je, že součástí nového řešení budou i magnety, které používá Apple u svého řešení MagSafe. Důvodem je to, že si to přeje právě Apple, a konkurenti s tím souhlasí.

Prakticky za hubičku. Toto jsou nejlevnější 5G smartphony na trhu

30.01.2023 08:51 Nenabídnou sice takové parametry jako mnohem dražší špičkové modely, nicméně jeden z těch hlavních, tedy podporu 5G, s nimi sdílejí i při ceně hluboko pod pěti tisíci korunami. Aktuální modely jsou však v této cenové kategorii spíše výjimkou. Ve výsledku to nevadí, kvůli důrazu na cenu s nimi i o rok starší modely stále drží krok.

Plochý design připomíná iPhony. Motorola E13 však nestojí ani tři tisíce

30.01.2023 03:40 Motorola představila tři základní modely. Dva patří do řady G, jeden do řady E. Výbava se příliš neliší od předchůdců, design se však inspiroval u aktuálních iPhonů.

Slíbili cokoliv. Teď už šmejdi smlouvu výhradně po telefonu neuzavřou

29.01.2023 11:00 Zneužívali moment překvapení, aby s volaným uzavřeli pro něj nevýhodnou smlouvu. Tato praxe šmejdů však skončila. Začátkem ledna totiž nabyl účinnost zákon novelizující některá ustanovení zákona o ochraně spotřebitele a občanského zákoníku. Jednou z úprav je právě zpřísnění uzavírání spotřebitelských smluv během telefonického hovoru.

Selfie maniak s tučným příplatkem. Test Huaweie Novy 10 Pro

29.01.2023 05:10 Model vyšší střední třídy od Huaweie, Nova 10 Pro, zcela neskrývavě cílí na příznivce designově atraktivních smartphonů a ty, kteří si rádi fotí selfie fotky. Zbytek výbavy má pár dalších příjemných překvapení, avšak i neduhů. Dojem pak nezlepšuje ani vysoká cena.

Hodinky Applu zburcovaly policii, do tělocvičny vtrhlo komando

28.01.2023 07:30 Uživatelé Applu ji využívají třeba k vyhledání nejbližší restaurace, pomůže jim zadat schůzku do kalendáře, anebo odeslat textovou zprávu. Nedávno se však hlasová asistentka Siri postarala o pořádný rozruch v australském Sydney. Policisté se domnívali, že budou mít co do činění s aktivním střelcem.

Aby vám smartphone vydržel, nešetřete. Jinak zbytečně vyhodíte peníze

28.01.2023 01:50 Průměrná doba, za jak dlouho uživatelé pořizují nový smartphone, se prodlužuje. Dnes to jsou už skoro tři roky. To znamená, že přístroje vydrží déle a možná se o ně lidé lépe starají. Aby se to podařilo i vám, přečtěte si naše doporučení.

Čtvrtého operátora nevybudují. Svůj frekvenční příděl prodali Vodafonu

27.01.2023 14:40 Rok 2017 byl pro tuzemský mobilní trh nadějí na vznik plnohodnotného čtvrtého operátora. V tehdejší aukci kmitočtů pro 5G sítě totiž kromě velkých hráčů uspěli i nováčci. Jedním z nich byla společnost Poda, která však nyní svůj příděl rádiových kmitočtů v pásmu 3,7 GHz prodala jednomu ze síťových operátorů.

Smartphonům se nedaří. Prodeje loni poklesly nejvíce za devět let

27.01.2023 14:40 Loni se podle výzkumné společnosti International Data Corporation celosvětově prodalo 1,21 miliardy kusů smartphonů. Meziročně se jejich odbyt snížil o 11,3 procenta, byl tedy nejslabší od roku 2013. Nejprudší propad prodejů v historii tohoto odvětví za jednotlivý kvartál byl ve čtvrtém čtvrtletí.

Premiéra špičkových samsungů je za rohem. Výrobce toho moc neuhlídal

27.01.2023 08:50 Už příští týden se uskuteční premiéra nové špičkové řady S23 od Samsungu. Výrobci se toho podařilo uhlídat jen velmi málo a podle uniklých informací se dá celkem snadno složit celá skládačka toho, co nás čeká.

Nový Honor X7a láká na sluchátka zdarma a větší baterii

27.01.2023 03:40 Nový honor sází na líbivý design, velkou baterii a minimálně při startu prodeje i na bonus v podobě bezdrátových sluchátek. Výbava je však základní.

Vtipný druhý displej vylepšil levné smartphony z řady TickTock

26.01.2023 10:41 Druhý displej je dnes u klasických smartphonů raritou. A když už, tak se dostal na drahý model. Ale jde to i docela levně, jak dokazují stylové modely značky Unihertz z řady TickTock.

Snad to nemyslí vážně. Spekuluje se o mobilu Coca-Cola

26.01.2023 05:10 Zepředu mobil, zezadu jako plechovka kolového nápoje. Na sociálních sítích se objevily spekulace o možném partnerství blíže neurčeného výrobce mobilů s nápojovým gigantem Coca-Cola.

Vodafone oznámil zdražování. Dotkne se mobilních tarifů

25.01.2023 12:32 Možnost nadále nabízet služby podle očekávání zákazníků a investovat do modernizace i rozvoje digitální infrastruktury. Tak Vodafone vysvětluje zdražování některých svých služeb, které oznámil 25. ledna. Zvýšení cen se týká paušálních mobilních tarifů. Nový ceník bude platit od 26. února.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.