Kouč Rulík pozval do přípravy před MS pětici finalistů extraligy

30.04.2024 19:11 Kouč hokejové reprezentace Radim Rulík pozval do týmu, který se připravuje na domácí světový šampionát, pětici finalistů extraligy. Z mistrovského Třince povolal obránce Tomáše Kundrátka a útočníka Daniela Voženílka, z Pardubic beky Libora Hájka a Jana Košťálka s útočníkem Lukášem Sedlákem.

Junioři skončili ve skupině druzí, ve čtvrtfinále MS je čeká Slovensko

30.04.2024 19:11 Čeští hokejisté obsadili na mistrovství světa do 18 let ve Finsku druhé místo ve skupině B a ve čtvrtečním čtvrtfinále se utkají v derby se Slovenskem, které zachránilo postup do play off drtivým vítězstvím 11:1 nad Norskem. Před Česko se mohlo v tabulce skupiny posunout Švédsko v případě plného bodového zisku v duelu se Švýcarskem, ale vyhrálo jen 3:2 v prodloužení.

Vítkovický útok posílí kanadský útočník Nellis. Přichází ze Slovenska

30.04.2024 19:11 Hokejisty extraligových Vítkovic posílí kanadský útočník Anthony Nellis. Devětadvacetiletý hráč přichází z týmu slovenského vicemistra Spišské Nové Vsi, kde jej vedl nový asistent trenéra Vítkovic Vlastimil Wojnar. Ostravané o jeho angažování informovali na klubovém webu.

Voráček končí v Kladně, návrat k hokeji stále řeší. Rád bych to ještě zkusil, říká

30.04.2024 19:11 Ačkoliv zámořím běhají gratulace ke konci jeho hráčské kariéry, hokejista Jakub Voráček ještě stále doufá, že se do zápasů vrátí. „Šance je sice hrozně malá, ale můj syn mě stále motivuje,“ řekl na tiskové konferenci k Winter Hockey Games, jehož je spolu s Patrikem Eliášem ambasadorem.

Hokej pod širým nebem v Praze. V prosinci se na Letné představí nejen Sparta

30.04.2024 19:11 Na pražské Letné se na začátku prosince odehrají dva zápasy hokejové extraligy pod širým nebem. Utkají se v nich Sparta s Kometou Brno a Plzeň s Českými Budějovicemi. Součástí Winter Hockey Games 2024 budou i duely slovenské nejvyšší soutěže, univerzitní souboj Česko - Slovensko a zápas českých legend proti zbytku světa. V jednání je také utkání německé DEL ligy. Organizátoři akce, která se uskuteční od 5. do 8. prosince, to oznámili na dnešní tiskové konferenci v Praze.

Podpořte český tým, užijte si atmosféru MS. iDNES.cz rozdává vstupenky na hokej

30.04.2024 19:11 Každý den víte, o jaké zápasy soutěžíte, na úvod to budou duely Česko - Finsko a Švýcarsko - Norsko. iDNES.cz rozdává vstupenky na mistrovství světa a každý den jsou ve hře místa v hledišti hned na dva vybrané zápasy. V nabídce jsou lístky na dávno vyprodaná utkání českého týmu i na další zajímavé souboje, a to včetně finále! Stačí číst články na iDNES.cz a sbírat puky, které se v nich objevují.

Kousek od dalšího zklamání. Toronto v křeči, hvězdy se hádaly: Přestaň fňukat!

30.04.2024 19:11 Na Boston zatím nestačí, zaostávají téměř ve všech ohledech. Opět začínají pociťovat, jak se velká očekávání pomalu rozplývají. Hvězdnými hokejisty nabité Toronto dělí od dalšího brzkého vyřazení z play off NHL jediná porážka. Emoce pracují, ve čtvrtém zápase se hráči pohádali přímo na střídačce.

Ústecký zachránce: Dluh je skoro tři miliony, klub zvedáme z klinické smrti

30.04.2024 19:11 Armén Mikael Agateljan své sliby nenaplnil, ale ústecký hokej snad bude žít dál. Z bryndy se zadlužený klub pokusí vyvést nově založený spolek Slovan Ústečtí Lvi. „V této chvíli jsme jediný zájemce, kdo tady chce provozovat hokej na druholigové úrovni. Obrovským problémem jsou hokejové závazky ve výši zhruba 2,8 milionu korun. Ty musíme okamžitě uhradit a od toho se budou odvíjet další věci,“ říká předseda spolku Lukáš Vobecký.

Konečný opouští Spartu, míří do Komety za vidinou většího prostoru

30.04.2024 13:40 Jakub Konečný bude v hokejové kariéře pokračovat v dresu Komety Brno. Jedenadvacetiletý centr, který v posledních sezonách hájil barvy Sparty, se tak vrací do klubu, kde do dorostu působil. Kometa o jeho příchodu informovala na klubovém webu.

Potupa, ostuda, musíme se probrat! Osmnáctka se sbírá z šokující porážky

30.04.2024 13:40 Nehledali výmluvy. Čeští hokejoví reprezentanti moc dobře věděli, že za porážku s Kazachstánem na mistrovství světa do osmnácti let si mohou sami. „Těžko se mi hledají slova. Se vším respektem k soupeři, tohle je ostuda. Takový zápas nemůžeme v životě prohrát,“ zlobil se obránce Jakub Fibigr.

Florida poslala Tampu na dovolenou, Dallas srovnal sérii proti Vegas

30.04.2024 07:41 Jednoznačným výsledkem 6:1 smetli hokejisté Floridy rivaly z Tampy Bay a po výsledku série 4:1 na zápasy slaví postup do další fáze play off NHL. Naopak souboj mezi obhájci Stanley Cupu z Vegas a Dallasem je smírný 2:2 na zápasy poté, co Stars v poslední partii uspěli 4:2.

Nejsem vítán, stáhnu se! Agateljan opouští hokejové Ústí, zbyly jen dluhy

30.04.2024 02:21 Pět měsíců a dost! Arménec Mikael Agateljan vycouvá z ústeckého hokeje, zatíženého dluhy. Druholigový klub prý předá zájemcům, kteří se objevili. Jedna skupina je podle jeho vyjádření z Prahy, druhá z Ústí nad Labem. Uvedl to v pondělí na facebookovém profilu Slovanu. Nový spolek Slovan Ústečtí Lvi později upřesnil, že vlády nad dospělým hokejem v krajském městě se ujímá on a přebírá druholigovou licenci.

Seattle propustil po třech letech v NHL svého prvního kouče Hakstola

30.04.2024 02:21 Vedení hokejistů Seattle Kraken propustilo trenéra Davea Hakstola, prvního kouče klubu od jeho vstupu do NHL v roce 2021. Pětapadesátiletý Kanaďan doplatil na nevydařenou sezonu, v níž nejmladší tým ligy zaostal za předchozím výsledkem.

Chomutov je zpátky v první lize. Postup si užiju jako titul, zářil kapitán Hübl

30.04.2024 02:21 Nasadili si kšiltovky s nápisem „Už jsme zase prvoligový“ a nemohli se nabažit poháru, který tvořil černý podstavec a zlaté hokejky s pukem. Piráti z Chomutova završili zpopelavstání, po čtyřech letech jsou zase v profesionálním hokeji. V Havířově vyhráli pondělní bitvu o všechno 3:2 a strhující finále druhé ligy si podmanili 4:3 na zápasy.

Trenér Gross má nového parťáka. Spartu s ním povede Stavjaňa

29.04.2024 21:20 Hokejisty Sparty povede v příští sezoně společně s Pavlem Grossem nově Antonín Stavjaňa, který nahradí Miloslava Hořavu. Naposledy působil v Nitře, s kterou z 8. místa po základní části došel až ke slovenskému mistrovskému titulu.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.