Florida vyřadila Boston z play off, Zacha byl jediným střelcem Bruins

18.05.2024 07:04 Stejně jako v minulé sezoně dokázali hokejisté Floridy v play off NHL vyřadit Boston. O letošním postupu 4:2 na zápasy Panthers rozhodli páteční výhrou 2:1 z ledu soupeře, za kterého otevíral skóre Pavel Zacha. David Pastrňák, o jehož služby nyní bude usilovat česká reprezentace pro probíhající MS v Praze, v utkání nebodoval. V dalším duelu Colorado bojuje o udržení v sérii proti Dallasu.

Mrázek o Nečasovi: V Praze nám ukáže! A třeba tu brzy uvidíme další jména

18.05.2024 07:04 Národní tým má luxusní gólmanskou dvojku. Petr Mrázek už pět třetin neinkasoval, proti Rakousku si připsal nulu a moc se těší na přílet kamaráda Martina Nečase. „V Carolině to asi vidět nechtějí, ale Neči nám tu ukáže, jak kvalitní hokejista to je,“ říká Mrázek po dalším vítězství na mistrovství světa.

Zkraty favoritů s Rakušany zabraly. Dali jsme si ještě větší pozor, řekl Tomášek

18.05.2024 01:22 Obětavost, týmovost a trpělivost. Tak shrnul útočník David Tomášek páté vystoupení českých hokejistů na mistrovství světa proti Rakousku, ve kterém národní tým uspěl po výsledku 4:0. „Možná dobře, že obralo favority a my si museli dát ještě větší pozor,“ hodnotil.

Musíš s námi na led! Petr Čech o trénincích v Chicagu i hraní na počítači

18.05.2024 01:22 Už si proti nám sedl, připravený bavit se o sportu, na který si u něj pořád tak trochu zvykáte. Z Petra Čecha je hokejový gólman. Ve Velké Británii! Tam, kde se proslavil coby jeden z nejlepších fotbalových brankářů své doby.

Toronto bude v NHL trénovat Berube, vítěz Stanley Cupu se St. Louis

18.05.2024 01:22 Hokejisty Toronta v NHL bude trénovat Craig Berube. Bývalý hráč Maple Leafs a kouč vítězného týmu St. Louis ve Stanley Cupu nahradil Sheldona Keefea, který byl minulý týden propuštěn po vyřazení v 1. kole play off s Bostonem a pěti sezonách ve funkci.

Oznámkujte české hokejisty za výkon proti Rakousku ve skupině na MS

18.05.2024 01:22 Oznámkujte hokejisty za výkon na MS 2024 proti Rakousku. Dávejte reprezentantům známky jako ve škole, nejlepším jedničky.

Hyka dlouhodobou smlouvu v Pardubicích nedodrží. Odchází do Sparty

18.05.2024 01:22 Hokejový útočník Tomáš Hyka předčasně skončil v Pardubicích a v extralize bude pokračovat v dresu Sparty. Dynamo se po sezoně s jednatřicetiletým reprezentantem dohodlo na ukončení kontraktu platného do roku 2028 a Hyka následně podepsal v Praze tříletou smlouvu.

Británie - Dánsko 3:4. Vydřená výhra Seveřanů, dvěma góly rozhodl Aagaard

17.05.2024 20:00 Osmý hrací den hokejového mistrovství světa odstartoval v O₂ areně duel Velké Británie a Dánska. Souboj posledního a předposledního týmu skupiny A nakonec vyhráli Seveřané 4:3.

ONLINE: Česko - Rakousko. Souboj s postrachem favoritů, vrací se Mrázek

17.05.2024 20:00 Národní tým čeká soupeř, který zatím na letošním mistrovstvím světa v hokeji pořádně trápí papírové favority. Češi mají před sebou páté vystoupení v základní skupině A, případné vítězství nad Rakouskem by je výrazně přiblížilo postupu do čtvrtfinále. Chytat bude Petr Mrázek, utkání můžete sledovat od 20.20 v podrobné online reportáži.

Německo - Kazachstán 8:2. Favorit dominoval, čtyři body pro Peterku

17.05.2024 20:00 Páteční program ostravské skupiny hokejového mistrovství světa odstartoval vysokou výhrou Německa 8:2 nad Kazachstánem. Od 20.20 hrají Spojené státy proti nováčkům z Polska. Utkání má znovu jasného favorita a sledovat ho budeme prostřednictvím podrobné online reportáže.

Lepší atmosféra než v NHL. Fanoušci tu hokejem žijí, pochvalují si Slováci

17.05.2024 20:00 Ostravské skupině mistrovství světa hokejistů vévodí v návštěvnosti zápasy slovenské reprezentace. Všechny jsou vyprodané. Velký zájem o utkání svých celků mají také fanoušci z Lotyšska a Polska.

Eliáš Voláková: Patrik je soutěživý také mimo led. Bojoval i o to, kdo je lepší máma

17.05.2024 20:00 Když přišla řeč na soutěživost jejich partnerů, měly všechny jasno. „Ivan hlavně nechtěl za žádnou cenu prohrávat,“ vzpomíná Liběna Hlinková na svého manžela. „Šokovalo mě, že může být člověk soutěživý i v kartách,“ svěřila se s úsměvem Petra Eliáš Voláková. Tenistka Lucie Šafářová v pořadu Zakázané uvolnění přiznává, že s manželem Tomášem Plekancem soutěží oba.

Cestovali dvacet hodin, bydlí v kempu a fandí. Jsme tady od začátku, říkají Němci

17.05.2024 14:54 Dopoledne pohoda a relax v kempu, odpoledne a večer zábava na stadionu. Tak vypadá program hokejových nadšenců, kteří tráví mistrovství světa v karavanech zaparkovaných v areálu Landek Parku v Ostravě-Petřkovicích. „Naše první zápasy ale úplně dobré nebyly. Chytali jsme se za hlavu,“ líčí nad kempingovým stolečkem vedle svého vozu německý fanoušek Ralf, který do Ostravy přijel s ženou Barbarou.

Ponížení a katastrofa. Finy kritizoval i kouč: Občas hrajeme hloupě a naivně

17.05.2024 14:54 Před čtvrtečním zápasem s Rakouskem se mohli finští hokejisté pyšnit vzájemnou bilancí čtrnácti výher a žádné porážky, po úvodní části navíc vedli 2:0. Jenže outsider se po těsných prohrách se Švýcarskem a Kanadou dočkal zasloužené odměny. Sekundu před koncem se trefil Benjamin Baumgartner a postaral se o největší překvapení letošního mistrovství světa. Trenér Jukka Jalonen, hráči ani finská média nezůstali po prohře 2:3 v klidu.

Do Českých Budějovic přichází slovenský hokejista Kašlík, v týmu končí Simon

17.05.2024 14:54 Za České Budějovice bude od nové sezony hokejové extraligy nastupovat jedenadvacetiletý slovenský útočník Matej Kašlík. Hráč, který dlouho bojoval o účast na mistrovství světa v Praze a Ostravě, přichází ze Zvolena a podepsal roční smlouvu. Motor to uvedl na svém webu. V klubu nebude pokračovat český útočník Dominik Simon.

Následujíci měsíc
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.