Hlásná trouba americké pravice dostala košem. Tuckeru Carlsonovi zlomila ve Foxu vaz zřejmě pravda

30.04.2023 19:10 Tucker Carlson si ve Fox News ročně přišel až na 20 milionů dolarů. Zasloužil si je podle všeho i vědomým šířením lží. Článek Hlásná trouba americké pravice dostala košem. Tuckeru Carlsonovi zlomila ve Foxu vaz zřejmě pravda se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Genzer a Suchánek zacvičili s cenami. Na internetu je to naše nejúspěšnější reklama, zní z Penny

30.04.2023 19:10 Nejslavnější čeští komici, taneční kreace, rádoby cvičení a samozřejmě pennysky. Nová kampaň populární sítě supermarketů v Česku plní účel. Článek Genzer a Suchánek zacvičili s cenami. Na internetu je to naše nejúspěšnější reklama, zní z Penny se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Začínal jsem mystery shoppingem v McDonald’s, říká Vratislav Kalenda z Appliftingu

30.04.2023 19:10 Na Karlínských 20 odpovídá Vratislav Kalenda, spoluzakladatel a CEO vývojářské společnosti Applifting. Článek Začínal jsem mystery shoppingem v McDonald’s, říká Vratislav Kalenda z Appliftingu se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Matkám a firmám pomáhá skloubit práci a rodinný život. Většina manažerů svým lidem nevěří, říká

30.04.2023 19:10 Matky toho udělají víc, hlásí zakladatelka organizace Marter. Ta pomáhá rodičům na mateřské a firmám, aby neztratily dobré zaměstnance. Článek Matkám a firmám pomáhá skloubit práci a rodinný život. Většina manažerů svým lidem nevěří, říká se nejdříve objevil na CzechCrunch.

ČVUT poslalo drony do lesa. Chovají se jako hejno ptáků a umějí najít strom napadený kůrovcem

30.04.2023 19:10 Létající roboti spolu komunikují jen minimálně, přesto využívají sdílenou inteligenci roje. Můžou se tak pohybovat v místech, kde by jeden selhal. Článek ČVUT poslalo drony do lesa. Chovají se jako hejno ptáků a umějí najít strom napadený kůrovcem se nejdříve objevil na CzechCrunch.

V nové české hře postavíte svatou Barboru v Kutné Hoře. Připravuje ji vydavatel hitu Krycí jména

30.04.2023 08:20 Desková hra Kutná Hora: Město stříbra od vydavatelství Czech Games Edition kombinuje českou historii a ekonomickou strategii. Článek V nové české hře postavíte svatou Barboru v Kutné Hoře. Připravuje ji vydavatel hitu Krycí jména se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Hlavou mu létá filozofie, neurologie i umění. Českého univerzála podpořil ve studiu i Havrlant

29.04.2023 22:20 Dvacetiletý Štěpán Los propojuje ve svém studiu ve Skotsku obory, které spolu zdánlivě nemají nic společného. Zaujal tím i českého investora. Článek Hlavou mu létá filozofie, neurologie i umění. Českého univerzála podpořil ve studiu i Havrlant se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Krabičkový byznys Filipa Sajlera. Šéfkuchař chce zlepšit vaření v kuchyních nemocnic či škol

29.04.2023 22:20 Známý šéfkuchař rozjel výrobu výživově hodnotných hotovek pro firmy bez kantýn a chystá se pomoct i nejrůznějším jídelnám. Článek Krabičkový byznys Filipa Sajlera. Šéfkuchař chce zlepšit vaření v kuchyních nemocnic či škol se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Král je mrtev, ať žije král. Rapper Kendrick Lamar překonal Drakea, jeho turné vyneslo miliardy

29.04.2023 22:20 Deska Mr. Morale & the Big Steppers se stala instantním hitem – a obrovskou lásku jí vyjádřili lidé po celém světě. Článek Král je mrtev, ať žije král. Rapper Kendrick Lamar překonal Drakea, jeho turné vyneslo miliardy se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Rozpačitý vstup Prahy do světa NFT. Z třinácti set vydaných tokenů město zatím prodalo devět

29.04.2023 11:43 NFT jsou součástí městské kampaně za téměř milion korun. Praha z tokenů za dva měsíce získala 23 tisíc. Výtěžek má jít na obnovu kulturního dědictví. Článek Rozpačitý vstup Prahy do světa NFT. Z třinácti set vydaných tokenů město zatím prodalo devět se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Svobodně blbnout a u toho se nenásilně rozvíjet. Nová přístavba jablonecké školky jde proti nudě

29.04.2023 11:43 Liberečtí Mjölk architekti navrhli přístavbu školky, jejímž základním kamenem je zábava a blbnutí, které přispívají k rozvoji dětí. Článek Svobodně blbnout a u toho se nenásilně rozvíjet. Nová přístavba jablonecké školky jde proti nudě se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Tři kamarádi a vozíček. Špičková ruční dílna začala florbalem, teď dodává až do Austrálie

29.04.2023 11:43 Jihočeská firma Ultina vyrábí špičkové aktivní vozíky. Ale zdaleka nejen to – do Austrálie dodala nástavce na paddleboardy a vyvíjí svůj handbike. Článek Tři kamarádi a vozíček. Špičková ruční dílna začala florbalem, teď dodává až do Austrálie se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Je tady první pohled na druhou část Duny. Režisér říká, že předchozí film byl jen ochutnávka

29.04.2023 01:20 Už za půl roku do kin vyrazí druhá část velkolepé adaptace sci-fi Duna. Studio teď zveřejnilo první záběry z filmu. Článek Je tady první pohled na druhou část Duny. Režisér říká, že předchozí film byl jen ochutnávka se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Tip na výlet: Poznejte Hallstatt, malebné jezerní městečko, jehož jméno překračuje hranice Rakouska

29.04.2023 01:20 Rakouské město je natolik významnou archeologickou lokalitou, že po něm bylo pojmenované celé jedno dějinné období. Článek Tip na výlet: Poznejte Hallstatt, malebné jezerní městečko, jehož jméno překračuje hranice Rakouska se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Prasečák z Letů u Písku sice zmizel, jak o tom smýšlí Česko, to ale tak rychle nezmění, říká Šídlo

29.04.2023 01:20 Novinář Jindřich Šídlo o historii a ostudě v Letech mluví třicet let. Památník je o krok blíž, podle něj ale bylo nejdůležitější zbourání vepřínu. Článek Prasečák z Letů u Písku sice zmizel, jak o tom smýšlí Česko, to ale tak rychle nezmění, říká Šídlo se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.