Vydali jsme se napříč paralelními světy. Nový Spider-Man je stejně parádní jízda jako jednička, ale

31.05.2023 21:52 Vážení čtenáři, je-li mezi vámi vynálezce přístroje pro přenos do alternativní Spider-dimenze, kde již vyšel i třetí film, kontaktujte nás. Článek Vydali jsme se napříč paralelními světy. Nový Spider-Man je stejně parádní jízda jako jednička, ale ten konec! se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Druhý život pro baterie z Enyaqu a platba za palivo přímo z vozu. Škoda Auto přiváží řadu novinek

31.05.2023 21:52 Škoda Auto DigiLab mění nejen jméno, ale i pozornost na vyvíjená řešení. Pod názvem Škoda X se chce více zaměřit na digitalizaci služeb. Článek Druhý život pro baterie z Enyaqu a platba za palivo přímo z vozu. Škoda Auto přiváží řadu novinek se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Tým reálně neexistuje, i tak ale pobláznil fotbalový svět. Jeho aura ani po konci Teda Lassa nezmizí

31.05.2023 21:52 Z AFC Richmondu se stal ve fotbalovém světě pojem. A to hlavně díky chytrému marketingu a postavě věčně usměvavého trenéra. Článek Tým reálně neexistuje, i tak ale pobláznil fotbalový svět. Jeho aura ani po konci Teda Lassa nezmizí se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Úskalí českého mediálního trhu? Postoj vlády, problém s Googlem a Metou a nekolegiální novináři

31.05.2023 21:52 Zástupci několika různých českých médií se sešli na diskuzi věnované budoucnosti jejich oboru. Aby zhodnotili, jakým výzvám čelí. Článek Úskalí českého mediálního trhu? Postoj vlády, problém s Googlem a Metou a nekolegiální novináři se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Moped ze Zaječic do každé rodiny. V Mopedixu chtějí elektrickou Babettou na steroidech ovládnout Čes

31.05.2023 21:52 Mopedizovat republiku, celý svět a nakonec klidně i celou galaxii. Pánové ze Zaječic u Pyšel mají velké ambice a moped, na kterém je radost pojezdit. Článek Moped ze Zaječic do každé rodiny. V Mopedixu chtějí elektrickou Babettou na steroidech ovládnout Česko se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Mladá firma Luigi’s Box přilákala manažera z Mallu, používá ji 3000 evropských e-shopů

31.05.2023 21:52 Luigi’s Box pomáhá online obchodům s tím, aby si u nich lidé mohli produkty rychle a přesně vyhledávat. S novým manažerem chce posílit v Evropě. Článek Mladá firma Luigi’s Box přilákala manažera z Mallu, používá ji 3000 evropských e-shopů se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Před nástupem na váhu. Novozélandské aerolinky začnou vážit cestující, pomůže to s bezpečností

31.05.2023 21:52 Air New Zealand ujišťují, že půjde o zcela anonymní proces – a nikdo váhu neuvidí. Zvážit chtějí deset tisíc pasažérů. Článek Před nástupem na váhu. Novozélandské aerolinky začnou vážit cestující, pomůže to s bezpečností se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Stinná stránka recyklovaných plastů. Podle mnoha studií představují toxický hazard

31.05.2023 11:43 Vědecké poznatky podle ekologů dokazují, že recyklace plastů nepřináší mnoho dobrého. Naopak má přispívat k zamoření škodlivými látkami. Článek Stinná stránka recyklovaných plastů. Podle mnoha studií představují toxický hazard se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Online jde podepsat téměř vše, stačí mít BankID. Je to rychlé a ušetříte, říká zakladatel Podpisovny

31.05.2023 11:43 Michal Bočan v rozhovoru popisuje nejen to, jak služba funguje, ale také vysvětluje, proč by ji firmy měly mít a jak jim uspoří čas i peníze. Článek Online jde podepsat téměř vše, stačí mít BankID. Je to rychlé a ušetříte, říká zakladatel Podpisovny se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Filmový festival v Karlových Varech představil program. Do Česka letos přijede i Russell Crowe

31.05.2023 11:43 Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary patří mezi hlavní události roku v domácí kultuře. Letos se zde představí například ambiciózní české sci-fi. Článek Filmový festival v Karlových Varech představil program. Do Česka letos přijede i Russell Crowe se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Lídry znáte, poznejte i ostatní. Představujeme unikátní žebříček 100 největších e-shopů v Česku

31.05.2023 11:43 CzechCrunch přináší první žebříček svého druhu, který podrobně mapuje, jaké e-shopy mají v Česku největší tržby. Znáte všechny? Článek Lídry znáte, poznejte i ostatní. Představujeme unikátní žebříček 100 největších e-shopů v Česku se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Odchod z Ruska poznamenal výsledky PPF. Zisk skupiny se snížil o polovinu na 3,4 miliardy korun

31.05.2023 01:20 Byznysový obrat skupiny PPF, která se víc než na Východ kouká na Západ, má svou cenu – stahování z Ruska ji připravilo o miliardy. Článek Odchod z Ruska poznamenal výsledky PPF. Zisk skupiny se snížil o polovinu na 3,4 miliardy korun se nejdříve objevil na CzechCrunch.

System Shock je zpět. Vyšel remake jedné z nejikoničtějších her, bez níž by nebyl Deus Ex ani BioSho

31.05.2023 01:20 Pokud chcete v nové grafice zažít, čím System Shock před 29 lety uchvátil hráče, máte skvělou šanci. Moderní předělávka sklízí dobré recenze. Článek System Shock je zpět. Vyšel remake jedné z nejikoničtějších her, bez níž by nebyl Deus Ex ani BioShock se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Uranové doly, fronta i vězení. Paměť národa připomíná osudy běžných hrdinů v novém muzeu v Brně

31.05.2023 01:20 Pohnuté osudy hrdinů minulého století přibližuje interaktivní expozice s rozšířenou realitou a videoprojekcemi. Článek Uranové doly, fronta i vězení. Paměť národa připomíná osudy běžných hrdinů v novém muzeu v Brně se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Hoď drobák svému Zaklínači. Vychvalovaná fantasy hra se stala jednou z nejprodávanějších v historii

31.05.2023 01:20 Polské studio CD Projekt RED prodalo přes 75 milionů kopií her ze série Zaklínač. Fantasy se daří i na Netflixu, potvrzena byla pátá řada. Článek Hoď drobák svému Zaklínači. Vychvalovaná fantasy hra se stala jednou z nejprodávanějších v historii se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.