Itálie zakázala ChatGPT. Populární textový generátor má narušovat ochranu osobních údajů

31.03.2023 14:20 Podle italského úřadu nemá OpenAI právní základ, který by shromažďování a uchovávání osobních údajů za účelem „trénování algoritmů ChatGPT“ ospravedlňoval. Článek Itálie zakázala ChatGPT. Populární textový generátor má narušovat ochranu osobních údajů se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Umělá inteligence začne v dubnu v Česku hledat nádory prsu. Poprvé ji v zemi zaměstnají „naostro“

31.03.2023 14:20 Úspěšnost, s jakou umělá inteligence najde nemoci na snímcích lidských tkání, už se v Česku testovala. Teď má jít poprvé o jiné než studijní nasazení. Článek Umělá inteligence začne v dubnu v Česku hledat nádory prsu. Poprvé ji v zemi zaměstnají „naostro“ se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Zaklínač a Cyberpunk snad nestárnou. CD Projekt díky nim zažil druhý nejlepší rok ve své historii

31.03.2023 14:20 Polské herní studio oznámilo vynikající tržby za rok 2022. A i v zisku se dařilo, loni varšavští vývojáři vydělali 1,8 miliardy korun. Článek Zaklínač a Cyberpunk snad nestárnou. CD Projekt díky nim zažil druhý nejlepší rok ve své historii se nejdříve objevil na CzechCrunch.

K věci: Zákazníkům otevření online tržiště Kauflandu přináší pozitiva, pro české prodejce je dvouseč

31.03.2023 14:20 Expert na retail a e-commerce Jaroslav Sodomka z Publicis Groupe v komentáři přibližuje, jak s českým trhem zahýbe vstup dalšího velkého hráče. Článek K věci: Zákazníkům otevření online tržiště Kauflandu přináší pozitiva, pro české prodejce je dvousečné se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Chmelomok, Muskův lok. Tesla začala prodávat vlastní designové pivo podle české receptury

31.03.2023 14:20 Elon Musk dostál svému slibu a pod hlavičkou své automobilky představil speciální lahev, ve které se ukrývá pivo vařené podle české receptury. Článek Chmelomok, Muskův lok. Tesla začala prodávat vlastní designové pivo podle české receptury se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Stovky e-shopů všeho druhu do konce roku. Wolt v Česku šlape na plyn s expresním doručováním

31.03.2023 14:20 Služba Wolt Drive je na trhu už téměř rok a její ředitel Josef Dvořák s ní má velké plány. Jednou z výhod je také to, že funguje mimo aplikaci firmy. Článek Stovky e-shopů všeho druhu do konce roku. Wolt v Česku šlape na plyn s expresním doručováním se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Koncept českých škol není použitelný pro dnešní svět. Proto jsme založili vlastní základku

31.03.2023 14:20 Jiří Tobolka chtěl svým dětem nabídnout lepší vzdělání. Popisuje, jak založení vlastní školy probíhá a na co se připravit. Článek Koncept českých škol není použitelný pro dnešní svět. Proto jsme založili vlastní základku se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Australané končí neúspěšnou misi v Evropě. Za Twisto dali miliardy, teď ho s velkou ztrátou prodávaj

31.03.2023 14:20 Částku, za kterou se Twisto prodává, nechtějí firmy komentovat. Podle informací CzechCrunche ale nebude proti původní valuaci ani desetinová. Článek Australané končí neúspěšnou misi v Evropě. Za Twisto dali miliardy, teď ho s velkou ztrátou prodávají se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Hvězda F1 Max Verstappen chce rozjet vlastní byznys. Do cesty se mu ale postavila značka Nike

31.03.2023 14:20 Nová módní značka slavného pilota formule 1 se původně měla jmenovat Max 1. Úřad v tom ale viděl až příliš velkou podobu s legendární edicí tenisek od Nike. Článek Hvězda F1 Max Verstappen chce rozjet vlastní byznys. Do cesty se mu ale postavila značka Nike se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Průlom pro fanoušky fotbalu. Francie povolí pyrotechniku na stadionech, musí mít ale pravidla

31.03.2023 04:30 Pyrotechnické představení nesmí ohrožovat ostatní diváky, musí být koordinované a musí o něm vědět kluby, které ho schválí. Článek Průlom pro fanoušky fotbalu. Francie povolí pyrotechniku na stadionech, musí mít ale pravidla se nejdříve objevil na CzechCrunch.

V Liberci otevřel neotřelý bar. K pití si zde můžete dát Milionáře z chatrče nebo Americkou krásu

31.03.2023 04:30 Bylo nebylo, v Liberci se v březnu objevil podnik, o kterém jeho majitelé dlouho snili a který do města přinesl závan hravé barové mixologie. Článek V Liberci otevřel neotřelý bar. K pití si zde můžete dát Milionáře z chatrče nebo Americkou krásu se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Startuje agentura na digitalizaci Česka. Slibuje občanku v mobilu na přelomu roku, pak další doklady

30.03.2023 18:20 V dubnu zahájí činnost agentura, od níž si vláda slibuje, že z Česka udělá digitální stát a z občanů lidi, kteří nepotřebují plastové kartičky. Článek Startuje agentura na digitalizaci Česka. Slibuje občanku v mobilu na přelomu roku, pak další doklady se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Nerozumíme tomu, co ani jak se umělá inteligence učí, varuje Kulveit. Mohla by řídit i celé korporac

30.03.2023 18:20 Vědec z Institutu budoucnosti lidstva v Oxfordu tvrdí, že nástup AI může být největší změnou, jakou lidstvo zažilo. A ne nutně pozitivní. Článek Nerozumíme tomu, co ani jak se umělá inteligence učí, varuje Kulveit. Mohla by řídit i celé korporace se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Loni Češi propadli cestovní horečce. Čedok hlásí rekordní výsledky a chystá nové exotické destinace

30.03.2023 18:20 „Abychom mohli navázat na loňské výsledky, otevřeme nové destinace jak letos v létě, tak i na zimu,“ říká generální ředitel Čedoku Stanislav Zeman. Článek Loni Češi propadli cestovní horečce. Čedok hlásí rekordní výsledky a chystá nové exotické destinace se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Praha pozná středověk. Soundtrack Kingdom Come v podání brněnské filharmonie rozezní O2 universum

30.03.2023 18:20 Přesně za týden se naživo rozehrají tóny soundtracku hry od Warhorse Studios. CzechCrunch je mediální partnerem koncertu. Článek Praha pozná středověk. Soundtrack Kingdom Come v podání brněnské filharmonie rozezní O2 universum se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.