Novak Djoković se stal nejdéle vládnoucí jedničkou. Překonal tenisovou legendu Steffi Grafovou

28.02.2023 21:10 Elitní srbský tenista strávil na prvním místě žebříčku ATP bezprecedentních 378 týdnů. Teď vyhlíží další – rekordní grandslam. Článek Novak Djoković se stal nejdéle vládnoucí jedničkou. Překonal tenisovou legendu Steffi Grafovou se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Ponožkoboty Skinners loni utržily 100 milionů. O čtvrtinu míň než předtím, firma je ale spokojená

28.02.2023 21:10 Zvláštní obuvi, která se víc podobá ponožkám než botě, se loni prodalo 200 tisíc párů. Firma s nimi chce i do Spojených států. Článek Ponožkoboty Skinners loni utržily 100 milionů. O čtvrtinu míň než předtím, firma je ale spokojená se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Věda je fascinující a film ji umí podat srozumitelně, říká šéfka festivalu Academia Film Olomouc

28.02.2023 21:10 Akce návštěvností šlape na paty i karlovarskému filmovému festivalu. Se studenty v týmu nemůže nikdy zestárnout, míní Eva Navrátilová. Článek Věda je fascinující a film ji umí podat srozumitelně, říká šéfka festivalu Academia Film Olomouc se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Loni se do potravinových bank dostalo přes 11 tun jídla. Aplikace Foodiverse chce objem ještě zvýšit

28.02.2023 21:10 Pro někoho přebytek, pro jiného záchrana. Potravinové banky hrají v naší společnosti významnou roli. Nová aplikace usnadní jejich fungování. Článek Loni se do potravinových bank dostalo přes 11 tun jídla. Aplikace Foodiverse chce objem ještě zvýšit se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Příjmy třetího Ant-Mana se rekordně propadly. Vstupuje Marvel do éry poklesu zájmu diváků?

28.02.2023 21:10 Ant-Man a Wasp: Quantumania měl přes mizerné recenze velice dobrou premiéru. Příjmy se ale v druhém víkendu rekordně propadly. Článek Příjmy třetího Ant-Mana se rekordně propadly. Vstupuje Marvel do éry poklesu zájmu diváků? se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Jak získat peníze od investorů? Poradí Ondřej Bartoš z Credo Ventures i Ondřej Fryc z Reflex Capital

28.02.2023 21:10 Jedny z nejznámějších tváří českého venture kapitálového světa budou diskutovat na startupové konferenci CzechCrunche již v pondělí 13. března. Článek Jak získat peníze od investorů? Poradí Ondřej Bartoš z Credo Ventures i Ondřej Fryc z Reflex Capital se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Nejlepší hra loňského roku dostane rozšíření. Fantasy akce Elden Ring se rozroste o Shadow of the Er

28.02.2023 21:10 Dílo tvůrců Dark Souls získalo nejcennějšího herního Oscara a prodalo 20 milionů kopií. Rok po vydání ohlašuje pokračování příběhu. Článek Nejlepší hra loňského roku dostane rozšíření. Fantasy akce Elden Ring se rozroste o Shadow of the Erdtree se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Každý rok dochází aspoň k jedné restituci. Vracení majetku obětem holocaustu je přesto složité

28.02.2023 21:10 To, zda se podaří dohledat dávno ztracený majetek obětí druhé světové války, záleží na mnoha okolnostech. Málokdy mají potomci soupis majetku. Článek Každý rok dochází aspoň k jedné restituci. Vracení majetku obětem holocaustu je přesto složité se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Chytrý našeptávač ze Slovenska využívá Datart, Benu či O2. Tržby Luigi’s Box se blíží 100 milionům

28.02.2023 10:40 Po loňském propadu e-commerce šéf Luigi’s Boxu Gejza Nagy očekává, že ve druhé polovině letoška dojde k nastartování prodejů a obnovení poptávky. Článek Chytrý našeptávač ze Slovenska využívá Datart, Benu či O2. Tržby Luigi’s Box se blíží 100 milionům se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Česká aplikace pomáhá dětem s mluvením. Rodičům ušetří čas a logopedům nabídne zajímavá data

28.02.2023 10:40 Richard Erben rozumí IT a má dvě děti, které chodí na logopedii. Na jedné hodině se rozhodl, že zkusí s odstraňováním řečových vad pomoct. Článek Česká aplikace pomáhá dětem s mluvením. Rodičům ušetří čas a logopedům nabídne zajímavá data se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Komiks Kingdom Come: Deliverance vyšel v češtině. Ukazuje, co se stalo před příběhem hry

28.02.2023 10:40 Sto čtyři stránek dokresluje příběh oblíbené historické hry od Warhorse Studios. Komiks vychází ve známém nakladatelství Crew. Článek Komiks Kingdom Come: Deliverance vyšel v češtině. Ukazuje, co se stalo před příběhem hry se nejdříve objevil na CzechCrunch.

McLaren doplnil své formule o displeje jako z Kindlu. Mohou změnit přístup ke sponzorům

27.02.2023 23:50 Když bude závodník zabírán kamerami, může být na displeji zobrazen jiný sponzor. Nebo budou rotovat v pravidelných intervalech. Článek McLaren doplnil své formule o displeje jako z Kindlu. Mohou změnit přístup ke sponzorům se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Ostrava i nadále počítá s mrakodrapem. Její Tower ale vzejde ze soutěže

27.02.2023 23:50 Podle Ostravy investor odmítal jakékoli řešení fixovat do smlouvy a město by se tak dostalo do nejistoty, co vlastně v lokalitě vyroste. Článek Ostrava i nadále počítá s mrakodrapem. Její Tower ale vzejde ze soutěže se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Hogwarts Legacy plní trezory zlatem jako v Gringottově bance. Prý se chystá i seriál na HBO

27.02.2023 23:50 Navzdory kontroverzi hra ze světa Harryho Pottera za dva týdny od vydání prodala 12 milionů kopií a utržila přes 19 miliard korun. Článek Hogwarts Legacy plní trezory zlatem jako v Gringottově bance. Prý se chystá i seriál na HBO se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Investice do Coca-Coly v 90. letech se Buffettovi náramně vyplatila. Pomáhá začít brzy a žít dlouho,

27.02.2023 23:50 Legendárnímu investorovi Warrenu Buffettovi je 92 let. Jeho Berkshire Hathaway vykázal rekordní provozní zisk, i díky Applu či Coca-Cole. Článek Investice do Coca-Coly v 90. letech se Buffettovi náramně vyplatila. Pomáhá začít brzy a žít dlouho, říká se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.