Hackeři jsou stále aktivnější, chraňte si své kryptoměny

30.03.2023 23:41 Severokorejští hackeři v poslední době vykazují nadměrnou aktivitu. Kromě několika útoků, při kterých byly ukradeny stovky milionů dolarů, se také dozvídáme více informací z jejich fungování. Z posledních zpráv vyplývá, že severokorejské skupiny stále více využívají kryptoměny k financování svých nelegálních aktivit. Našli navíc několik zajímavých způsobů, jak ukradené kryptoměny zbavit pokřivené historie. Hackeři využívají The post Hackeři jsou stále aktivnější, chraňte si své kryptoměny appeared first on BTCTip.

Severokorejští hackeři perou kryptoměny přes těžbu

29.03.2023 18:30 Kybernetická bezpečnostní firma Mandiant patřící pod Google upozornila na praktiku hackrů, pomocí které perou kryptoměny. Podle Mandiantu mohou takto vyprané kryptoměny pak skupiny použít na uplácení státníků a k dosažení svých cílů. Kompromitované kryptoměny by nikdo nepřijal, pokud ale hackeři mají možnost platit v nově vytěžených kryptoměnách, může to být problém. Podle firmy Mandiant se The post Severokorejští hackeři perou kryptoměny přes těžbu appeared first on BTCTip.

Analýza Trhu 28.3.2023: BTC, SPX, DXY a další

29.03.2023 03:50 Bitcoin se nám potácí na velmi tenkém ledě a ať už se z momentální konsolidace vydá nahoru či dolů, následný vzestup či propad může být drastický. The post Analýza Trhu 28.3.2023: BTC, SPX, DXY a další appeared first on BTCTip.

Lightning Network – bitcoinová vrstva jako stvořená pro zábavu

28.03.2023 23:11 Bitcoinová síť byla dlouho označována za problematickou v oblasti transakcí a poplatků. On-chain transakce trvají dlouho a často se poplatky pohybují v řádech desítek korun. V roce 2016 ale představili programátoři Joseph Poon a Thaddeus Dryja své řešení na druhé vrstvě Bitcoinu. Od té doby můžeme používat Lightning Network nabízející rychlé a levné platby v The post Lightning Network – bitcoinová vrstva jako stvořená pro zábavu appeared first on BTCTip.

Hacker postupně vrací peníze do Euler Finance

28.03.2023 08:11 Podle on-chain dat vrátil hacker část peněz ukradených z Euler Finance. Útočník vrátil 58 000 etherů v hodnotě přibližně 100 milionů dolarů. Krátce po této zprávě zvýšil nativní token Euler svou hodnotu o 28 %. Útočník zřejmě vyslyšel prosby uživatelů a vrátil část ukradených peněz. Prostředky odeslal v několika transakcích s rozestupem několika dní a The post Hacker postupně vrací peníze do Euler Finance appeared first on BTCTip.

Krypto Kompas #7: bankovní kolaps západu, CBDC, válka proti kryptu a další zprávy

27.03.2023 17:50 Banky krachují, politici centralizují a brousí plány na CBDC, regulátoři USA hbitě rozesílají Wells Notice všem krypto společnostem a Coinbase spolu se zástupem kryptoměnových příznivců mobilizuje síly před startem epického zápasu vládní kontroly proti svobodnému světu krypta a decentralizace. The post Krypto Kompas #7: bankovní kolaps západu, CBDC, válka proti kryptu a další zprávy appeared first on BTCTip.

Aktuální a zajímavé kryptoměnové statistiky. Uživatelé, kapitalizace a další

27.03.2023 17:50 Kryptoměnový průmysl se těší stále větší oblibě a aktuálně je nejrychleji rostoucím odvětvím na celém světě. Vzhledem k tomu, že kryptoměny byly světu představeny teprve před 13 lety, se jedná o opravdu výrazný úspěch. Prvenství samozřejmě stále drží král kryptoměn Bitcoin a druhou největší kryptoměnou je Ethereum. Velmi rychle vyrostl a třetí místo obsadil stablecoin The post Aktuální a zajímavé kryptoměnové statistiky. Uživatelé, kapitalizace a další appeared first on BTCTip.

Aktuální a zajímavé kryptoměnové statistiky. Uživatelé, kapitalizace a další

27.03.2023 13:00 Kryptoměnový průmysl se těší stále větší oblibě a aktuálně je nejrychleji rostoucím odvětvím na celém světě. Vzhledem k tomu, že kryptoměny byly světu představeny teprve před 13 lety, se jedná o opravdu výrazný úspěch. Prvenství samozřejmě stále drží král kryptoměn Bitcoin a druhou největší kryptoměnou je Ethereum. Velmi rychle vyrostl a třetí místo obsadil stablecoin The post Aktuální a zajímavé kryptoměnové statistiky. Uživatelé, kapitalizace a další appeared first on BTCTip.

Balajiho Alarm: Hyperinflace dolaru a BTC na milion USD do 90 dní

23.03.2023 14:20 Pojďme se podívat na Balajiho teorii a vysvětlit, proč je Bitcoin nejspíše jedinou bezpečnou finanční lodí, na kterou lze nyní nastoupit a uniknout tak katastrofickým vlnám bankovních krachů a pasti zvané CBDC. The post Balajiho Alarm: Hyperinflace dolaru a BTC na milion USD do 90 dní appeared first on BTCTip.

V Indii je 5x více uživatelů kryptoměn než ve Spojených státech

22.03.2023 18:40 Podle některých zpráv by mohl počet uživatelů v Indii překročit hranici 150 milionů. To by znamenalo, že Indie má na globálním trhu s kryptoměnami více než polovinu uživatelů. Toto prvenství samozřejmě souvisí s obrovskou populací, zároveň je ale Indie fintechovou zemí, kde jsou stále oblíbenější digitální platby. Indie je zároveň zemí s 5. největší ekonomikou The post V Indii je 5x více uživatelů kryptoměn než ve Spojených státech appeared first on BTCTip.

Hackeři stojící za útokem na Euler Finance odpověděli a chtějí vyjednávat

21.03.2023 18:20 Hackeři zodpovědní za útok na půjčovací protokol Euler Finance naznačili, že jsou připraveni vyjednávat o vrácení ukradených 180 milionů dolarů. Útočníci použili stejný typ komunikace jako vývojáři Euler Finance a na výzvy k vrácení ukradených prostředků odpověděli prostřednictvím blockchainu. Zprávy na blockchainu se staly zajímavým komunikačním nástrojem, který využili také oběti útoku prosící o vrácení The post Hackeři stojící za útokem na Euler Finance odpověděli a chtějí vyjednávat appeared first on BTCTip.

Krypto Kompas #6: USD tiskárna opět v akci, ARB airdrop a další zprávy

18.03.2023 20:40 V dnešním Krypto Kompasu ustálíme mušku rychlým pohledem na makro stav trhu. Dále, pokud vás zajímá spíše konkrétní krypto dění a zajímavé novinky našeho oblíbeného tržního sektoru, neváhejte a z obsahu si vyberte sekci, která vás zajímá. Pojďme na to. The post Krypto Kompas #6: USD tiskárna opět v akci, ARB airdrop a další zprávy appeared first on BTCTip.

Tvůrce kryptoměny Shiba Inu byl zřejmě odhalen

17.03.2023 20:40 Jeden z významných influencerů, v kryptoměnové komunitě známý jako BitBoy, splnil svou hrozbu a zveřejnil údajnou identitu zakladatele Shiba Inu. Ve svém videu na YouTube předkládá několik důkazů o tom, že tvůrcem této kryptoměny je Neyma Jahan. Ten však tyto informace vehementně popírá na svém Twitteru. Důkazy ukazují na společníka Sama Bankman-Frieda Identita zakladatele Shiba The post Tvůrce kryptoměny Shiba Inu byl zřejmě odhalen appeared first on BTCTip.

Oběti útoku Euler Finance posílají on-chain zprávy hackerovi a prosí o vrácení peněz

17.03.2023 15:30 Je to jen několik dní, co jsme vás informovali o útoku na decentralizovaný půjčovací protokol Euler Finance. Útok proběhl 13. března a útočník ukradl kryptoměny v hodnotě téměř 200 milionů dolarů. Platforma Euler Finance vydala následně prohlášení, ve kterém vyzývala útočníka k navrácení 90 % ukradených prostředků. V opačném případě mělo být zahájeno trestní stíhání. The post Oběti útoku Euler Finance posílají on-chain zprávy hackerovi a prosí o vrácení peněz appeared first on BTCTip.

Zakladatel Etherea se zbavil altcoinů v hodnotě 700 000 dolarů

15.03.2023 19:40 V kryptoměnové komunitě dobře známý Vitalik Buterin prodal nejrůznější altcoiny v celkové hodnotě 700 000 dolarů. Převážně se jednalo o meme coiny, které mu byly darovány na jeho adresu. Vyvolal tím samozřejmě velkou kontroverzi a řadu otázek. Na druhou stranu je Buterin známý tím, že si nenechává darované mince od nejrůznějších projektů, které mu jej The post Zakladatel Etherea se zbavil altcoinů v hodnotě 700 000 dolarů appeared first on BTCTip.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.