Felix Slováček po další ostudě rozevláté Dagmar Patrasové: Nemá pojem o čase, poslední naděje je záz

31.03.2024 10:32 Felix Slováček vyrazil nedávno s Dagmar Patrasovou do společnosti, ale ta mluvila tak, že komentáře byly plné pochybností o její střízlivosti. „Je mi trapné o tom vůbec mluvit. Nevidím řešení,“ sdělil eXtra.cz rezignovaně muzikant.

Prokletí Daniela Hůlky jménem Dracula. Role, která mu zničila kariéru, on se k ní ale stále vrací

31.03.2024 10:32 Daniel Hůlka má za sebou téměř 1400 repríz muzikálu Dracula. V této roli se objevuje neuvěřitelných 30 let a není snad nikdo, kdo by zpěváka neměl se slavným upírem spojeného ve své mysli a paměti. Jak ovšem přiznal v rozhovoru pro eXtra.cz, má to i svou stinnou stránku. Kvůli působení v tomto muzikálu se mu zavřela vrátka k jiným možným příležitostem v oboru.

Neuvěřitelná podoba Lindy Rybové s dcerami. Josefína s Rozálií jsou maminčinými kopiemi, kráčí v jej

31.03.2024 10:32 Josefína a Rozálie Prachařovy mají herectví v krvi. Jejich rodiče jsou úspěšní herci Linda Rybová a David Prachař. Jak ovšem přiznaly začínající herečky v rozhovoru pro eXtra.cz, stále si nejsou jisté, zda se herectví chtějí věnovat. Ačkoli nyní už mají ve svých nejbližších podporu, zpočátku je rodiče od této branže velmi odrazovali.

Sharlota nadělila manželovi pikantní dárek. Věnovala mu své nahé fotky, ten si je pak nechal vytetov

31.03.2024 10:32 Raperka Sharlota se pořádně odvázala. Pro pánský časopis Playboy nafotila sérii odvážných fotografií. Na nahotu ovšem nedošlo. Jak přiznala v rozhovoru pro eXtra.cz, v minulosti nafotila i zcela odhalené fotografie. Potěšila jimi svého dnes už manžela, který si ji následně nechal nahou i vytetovat.

Cudná Ewa Farna, Eva Burešová jako cukrová vata a Havelková s pytlem na těle: Bizarní móda z cen And

31.03.2024 10:32 Předávání cen Anděl je nejen přehlídkou hudebních čísel a talentů a úspěšných muzikantů, ale také módních kreací. A vypadá to, že tento rok se pozvané hvězdy doslova předháněly v tom, kdo ukáže bizarnější kousek. Napůl nahá přišla herečka Žofie Dařbujánová, herečce Tereze Rambě zase nesedly šaty s vykrojeným bříškem. A příliš nezazářila ani zpěvačka Eva Burešová nebo herečka Rozálie Havelková, která dorazila doslova a do písmene v pytli. Na bizarní i povedené kreace se podívejte v galerii.

Monika Binias o vztahu s o čtyřiadvacet let mladším zajíčkem. On chce vysedávat na gauči, ona by nej

31.03.2024 10:32 Monika Binias otevřeně popsala vztah se svým o čtyřiadvacet let mladším manželem Petrem. Jak prozradila v podcastu Nevím, no, oba jsou stále zamilovaní a věk pro ně není žádnou překážkou. Ba prý naopak. Podle matky Ornelly Koktové je to právě ona, kdo má více energie, a mladší koloušek jí má často plné brýle.

Drsné zkušenosti Taťány Kuchařové z modelingu. Psychické problémy, bulimie i anorexie

31.03.2024 10:32 Taťána Kuchařová má coby Miss World 2006 s modelingem bohaté zkušenosti. Získání celosvětově prestižního titulu ji zcela změnilo život, ovšem poznala i stinnou stránku modelingu. Jak řekla v rozhovoru pro eXtra.cz, poznala mnoho dívek, i z řad svých kamarádek, které byly psychicky nemocné a bojovaly s anorexií či bulimií.

Survivor lákal na ostrov i hvězdu VyVolených. Hranáč dal tvůrcům košem a ještě si do reality show os

31.03.2024 10:32 Nejznámější číšník v České republice a také účastník legendární reality show VyVolení Martin Hranáč promluvil o nabídce na účast v Survivoru. Nynější komik, který baví tisíce diváků na svém Instagramu, promluvil v podcastu Standashow o tom, proč šanci zabojovat o prestižní titul odmítl. A překvapivě za to prý mohou zkušenosti právě z VyVolených.

Tragická smrt talentovaného herce. Chance Perdoma stála život děsivá nehoda, hvězdě Sabriny bylo pou

31.03.2024 10:32 V pouhých 27 letech zemřel herec Chance Perdomo. Podle informací webu Deadline měl těžkou dopravní nehodu na motorce. Perdomo se proslavil rolemi v seriálech Gen V, Sabrinina děsivá dobrodružství či Vraždy v Midsomeru.

GLOSA: Moderátorská fraška na Cenách Anděl. Dědek s Kulhánkovou dosáhli vrcholu trapnosti, jejich vý

31.03.2024 10:32 Kdyby se v Česku vyhlašovaly ceny za nejhorší moderátorský výkon, většina lidí v branži by byla po sobotních Andělech v naprostém klidu. Suverénně by totiž triumfovala dvojice Honza Dědek a Ivana Kulhánková, která prestižní galavečer uváděla. Ačkoli se snažili být vtipní, jejich humor absolutně minul cílovku a všechny ostatní skupiny kolem ní, snad jen kromě masochistů. Za svůj největší "úspěch" tak mohou považovat, že dokázali nevídané: aby se přítomné publikum v sále během téměř dvouhodinového přenosu prakticky nezasmálo.

Největší potupa Zdeňka Svěráka: Pro Smoljaka nebyl dost dobrý, na place filmu Rozpuštěný a vypuštěný

30.03.2024 18:21 Filmová klasika všech klasik. To by se dalo říci o filmu Rozpuštěný a vypuštěný, který oživuje dílo Vražda v salonním kupé známého fiktivního génia Járy Cimrmana. Jeho duchovní otcové Zdeněk Svěrák a Ladislav Smoljak ale podle Blesku neměli vůbec jednoduchou práci. Přečtěte si, jak si třeba doslova vynutili účinkování Vlastimila Brodského ve filmu.

Emotivní detaily setkání Sebastiana s umírajícím otcem. Nesouhlas matky, shledání plné slz i lítost

30.03.2024 18:21 Moderátor Ondřej Novotný si do svého pořadu Yess TV přizval odpadlíka z drsné reality show Survivor Sebastiana. Ten odstoupil sám, a to kvůli otci, který mu umírá na zákeřnou rakovinu. V otevřeném rozhovoru se rozpovídal nejen o tom, že se s otcem sešel a napjaté vztahy jsou na dobré cestě ke zlepšení, ale také zmínil, že mu poslala spousta fanoušků své vlastní dojemné příběhy.

Je nemoc Kate vážnější, než se myslelo? Princezna zůstává v izolaci i na Velikonoce. Král Karel se p

30.03.2024 18:21 Král Karel III. učiní v neděli své první veřejné vystoupení poté, co mu byla diagnostikována rakovina. Podle informací webu Independent se však neočekává, že by se velikonoční bohoslužby zúčastnila princezna Kate , které byla před nedávnem také diagnostikována zákeřná nemoc.

Tajemství filmu Císařův pekař: Kvůli Werichovi odešel režisér. Vyčítal mu, že se více než o natáčení

30.03.2024 18:21 Film Císařův pekař – Pekařův císař patří k nejoblíbenějším českým pohádkám, kterou české televize pravidelně reprízují nejen na Vánoce. Ve filmu exceluje herec Jan Werich ve dvojroli císaře Rudolfa II. a jeho pekaře Matěje. Podívejte se, které chyby se ve slavném snímku objevily.

Datel s Bárou a jejich měsíčním synkem se tísnili mezi davy v zoo. Obří fronty, plná parkoviště a pa

30.03.2024 18:21 Teplé jarní dny a velikonoční svátky vybídly lidi k tomu, aby navštívili české zoo. Zvlášť tu pražskou vzala veřejnost útokem a podle redaktora eXtra.cz, který na místě byl také, se návštěvnost vyšplhala přes patnáct tisíc lidí za jediný den, což je nový rekord. Na zvířátka se přišli podívat také influencerka Barbora Stříteská s partnerem Markem Valáškem a jejich nedávno narozeným synem.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.