Bendig zuří kvůli zákonu o LGBT partnerství. Je to paskvil, rozčiluje se zpěvák. Zklamání neskrývají

29.02.2024 13:00 Sněmovna po letech hádek schválila zákon, který má změnit přístup ke svazkům stejnopohlavních párů. O žádné manželství „pro všechny“, jak podporovatelé narovnání práv doufali, ale nejde, vztah se místo dosavadního registrovaného partnerství má jmenovat partnerství, práva jsou dále v některých oblastech výrazně omezená. Co na to říkají známí gayové Honza Musil, Yemi A.D. a Jan Bendig? Všichni se v reakci pro eXtra.cz shodují v tvrdé kritice, hovoří i o „paskvilu“.

Soud s Cimickým pokračuje: Klíčová výpověď zdravotních sestřiček

29.02.2024 13:00 Pokračuje soudní líčení v případu psychiatra Jana Cimického . Lékař je obžalován ze čtyř pohlavních zneužití a pětatřiceti případů vydírání, kterých se měl v průběhu let dopustit na pacientkách. Podle informací webu iDnes už vypovídaly dvě zdravotní sestry, další svědectví probíhají za zavřenými dveřmi.

Zemřela hvězda z Dva a půl chlapa: Richard Lewis bojoval s Parkinsonem, nakonec ho zradilo srdce

29.02.2024 13:00 Ve věku 76 let zemřel komik Richard Lewis. Ten se proslavil například účinkováním v sitcomu Larry, kroť se nebo svými stand-up scénkami nabitými černým humorem. Podle informací webu Deadline zemřel na srdeční infarkt. Tři roky ho navíc trápila Parkinsonova choroba.

Kocáb zatrhl stěhování Abbasové a jejich syna na Kypr: Vyděsil jsem se, udělala by z něj muslima, ře

29.02.2024 13:00 Moderátorka Lejla Abbasová se chtěla se svým tureckým partnerem Volkanem Kaynakem a dětmi přestěhovat. Cílová destinace měla být turecká část ostrova Kypr. Jenže tento nápad se vůbec nelíbil expartnerovi Abbasové Michaelu Kocábovi , který má s moderátorkou dvanáctiletého syna Davida, a odjezd do cizí země jí zatrhl. Podle informací Blesku nepomohla ani advokátka, kterou si Abbasová přizvala.

Olga Lounová ukázala malou princeznu, Šporcl obě dcery: Hvězdy vyvedly své ratolesti do společnosti

29.02.2024 13:00 Celebrity vzaly děti do kina. Zatímco na premiéru očekávané Duny 2 přišel hvězdný houslista Pavel Šporcl s celou rodinkou, na uvedení filmu Superžena kralovala malá dcerka zpěvačky a herečky Olgy Lounové. Ta se následně rozpovídala v rozhovoru pro eXtra.cz o mateřství.

REPORTÁŽ z prezidentského speciálu: Komfort a několikachodové menu. Nechyběly paštiky i prosecco

29.02.2024 13:00 Příletem do Lucemburku zahájili ve středu večer prezident Petr Pavel se svou ženou Evou Pavlovou další ze státních návštěv. Reportér eXtra.cz byl u toho a zaznamenal nejen slavnostní uvítání prezidentského páru, ale i samotný průběh letu vládního speciálu. V jeho rámci se podávalo na palubě menu s několika chody, které však stevardky vzápětí sklízely, protože let byl velmi krátký.

Zpověď expartnerky vraha z Hořovic: Před činem si chtěl vzít i moji dceru, řekla

29.02.2024 13:00 V na první pohled nenápadném městě Hořovice došlo před pár dny k otřesnému činu. Třiatřicetiletý Tomáš měl v jednom z tamních bytů zabít svou partnerku Lindu , jejich společného syna a její dceru . Podle informací webu CNN Prima News si Tomáš chtěl vzít onen osudný víkend k sobě i dceru z předešlého vztahu, kterou s exmanželkou na střídačku vychovávali, ona mu ji ale naštěstí nesvěřila ten den do péče.

Nová hvězda Oktagonu Makwan Amirkhani si prošla peklem. Dětství v uprchlickém táboře, smrt otce a ši

29.02.2024 13:00 Oktagon 54 je za rohem a láká nejen na titulový boj současného šampiona Patrika Kincla! Fanoušci se dočkají i úvodních duelů milionové pyramidy Tipsport Gamechanger a jedním z těch, kdo se bude ucházet o pohádkovou výhru 300 000 eur, je i zápasník s kurdskými kořeny Makwan Amirkhani. Má za sebou hvězdnou kariéru v UFC i úspěchy v modelingu, jak uvádí web Ilta Sanomat. Ne vždy byl však jeho život růžový. Jako dítě musel s rodinou utéci před válkou v Íránu do uprchlického tábora a krátce poté, co přišel o svého otce, čelil ve škole drsné šikaně.

Vrah z Hořovic očima psychologa: Svému dítěti usmrcením ve svých očích pomáhal, domnívá se

29.02.2024 13:00 Českem otřásla trojnásobná vražda v městečku Hořovice, při níž Tomáš usmrtil svou partnerku Lindu a dvě nezletilé děti, z nichž jedno bylo jeho vlastní. Mnoho lidí nechápe, co se vrahovi, který spáchal sebevraždu, honilo v hlavě. „Domníval se, že svým blízkým pomáhá tím, že je vezme s sebou,“ míní ve vyjádření pro eXtra.cz psychoterapeut Jan Beer.

Další skandál v Putinově armádě: Zhýralí vojáci se utrhli ze řetězu a oddávali se divokým erotickým

29.02.2024 13:00 Ruskou armádou otřásá další skandál. Podle webu The Sun se v Putinově armádním klubu důstojníků v Jekatěrinburgu měly konat divoké BDSM večírky. Uniklé černobílé záběry ukázaly nevšední party ve vojenském zařízení s nahými těly z takzvané skupiny Blue Velvet, která má více než 300 členů.

Krveprolití v ukrajinské Buči sledoval celý svět: Ulice smrti byste dnes těžko poznali

28.02.2024 20:15 Byla to místa, která byla krvavě spojena se začátkem války na Ukrajině. Buča a Irpiň, dvě malá městečka asi třicet kilometrů od Kyjeva, měla tu smůlu, že obě stála na trase mezi metropolí a letištěm Hostomel, na které Rusové zaútočili v prvních dnech invaze. Ruští vojáci v nich hromadně vraždili nevinné civilisty. Navštívili jsme je téměř přesně před rokem, kdy už se z otřesných útoků pomalu vzpamatovaly, jejich připomínky ale byly pořád všude. Letos ale pohled na "ulici smrti" v Buči vyrazil reportérům eXtra.cz dech.

Glosa: Ornella s Mikýřem zklamali a lekli se vlastního stínu, Survivor nečekaně ovládl Pirát. Ráchel

28.02.2024 20:15 Celé Česko sice zajímá, jak si v aktuální sérii Survivoru povedou Ornella Koktová a Rachel Karnížová, první díl ale odhalil, že tato děvčata prim zřejmě hrát nebudou. A první zmíněná se možná ani neprosadí. Velkou hru ale rozjel MMA zápasník Samuel Krištofič alias Pirát, který předvedl, že není jenom tupý bijec, ale dost mu to pálí. Po uplakaném Gáborovi Borárosovi by tak mohl spravit renomé všech zápasníků.

Dramatická proměna představitele Markoviče: Nepoznával jsem se, svěřil se Petr Lněnička

28.02.2024 20:15 Herec Petr Lněnička , představitel slavného českého vyšetřovatele Jiřího Markoviče, musel pro svou roli obětovat svoje vousy i tmavé vlasy. Ty si musel odbarvit a dlouho se svého nového odstínu pak zbavoval. Velkou změnou muselo projít i jeho tělo. "Bylo zvláštní dívat se na sebe do zrcadla a vidět tam pořád někoho jiného," popsal herec v rozhovoru pro Český rozhlas.

Veronika ze Survivoru odhodila stud. Po několika hodinách na ostrově se svlékla před celým kmenem

28.02.2024 20:15 Veronika ze Survivoru odhodila veškerý stud. Ačkoli na ostrově v Dominikánské republice zatím strávila pouhých pár hodin a hra se teprve rozbíhá, ostych blonďatou krásku zřejmě netrápí. Hned první noc se totiž svlékla, a to před celým kmenem. Všem přítomným mužům se naskytla pěkná podívaná.

Nadaný houslista Filip Jančík se představí v Praze: Hrál s Avril Lavigne a ocenil ho i mistr Karel G

28.02.2024 20:15 Do České republiky zavítá fenomenální slovenský houslista Filip Jančík. Na konci února představí divákům v pražském Rudolfinu filmové skladby například ze Hry o trůny, Pirátů z Karibiku nebo Jamese Bonda, jak pro eXtra.cz prozradila Jančíkova mluvčí Lucia Supeková. V minulosti hrál slovenský houslista třeba s kanadskou zpěvačkou Avril Lavigne.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.