Seriál Sedm schodů k moci rozzuřil Nečase: Na Primu povolal právníka

31.01.2024 18:10 Nový seriál Sedm schodů k moci, vysílaný v TV Prima, vyvolal pořádnou bouři. Televizní počin, který se volně inspiroval českou domácí politikou, totiž rozzuřil expremiéra Petra Nečase. Ten na Primu povolal právníka. „Je pravda, že se na nás v listopadu 2022 obrátil právní zástupce Petra Nečase,“ potvrdila deníku Aha! mluvčí TV Prima Zuzana Brzáková.

Před deseti lety se Česko dozvědělo o taxivrahovi Virgulákovi. Policie si s ním nevěděla rady déle n

31.01.2024 18:10 Před deseti lety vyděsila Česko série vražd taxikářů. Jeden z nejdéle se táhnoucích českých případů sériového vraha se nakonec policistům podařilo rozlousknout a David Virgulák, který zabil tři nic netušící šoféry v Praze a okolí, skončil za mřížemi. Poprvé vraždil poblíž Jílového u Prahy na konci ledna 2014.

Neuvěřitelná proměna Jany z Výměny. Národ se jí smál za hlášku s hadem i šílené chování, dnes blondý

31.01.2024 18:10 Některé hlášky se nezapomínají. Mezi legendy Výměny manželek patří bezesporu nestárnoucí prohlášení Jany, která se proslavila větou: "Mačkáš mi hada!" Blondýnka se k překvapení všech diváků objevila znovu na scéně v nejnovějším dílu, protože se zná s jednou dvojicí účastníků. I tentokrát měla kolem krku omotaného hada. Sama Jana ale prošla výraznou proměnou.

Bianca Censori si vyšla jen v průhledné pláštěnce a kalhotkách: Raper Kanye West z ní dělá chodící b

31.01.2024 18:10 Raper Kanye West navlékl svou přítelkyni do dalšího bizarního oblečku. Bianca Censori ani tentokrát nezklamala a oblékla modré pončo, pod něž si vzala jen černé kalhotky. Jak zdůraznil web Page Six, Bianca opět našla nový způsob, jak ukázat svá prsa.

Je Putinova vláda v ohrožení? Naděždinovy šance uspět ve volbách rostou, svět ale udivuje, že šéf Kr

31.01.2024 18:10 Vladimir Putin zřejmě bude mít v nadcházejících prezidentských volbách soupeře. Na tom by nebylo nic tak zvláštního, i v minulosti se vždy našel někdo, kdo nejžhavějšímu kandidátovi zdárně sekundoval, aby v předem jasném volebním výsledku sehrál roli doplňujících komparzistů. Teď to ovšem alespoň zdánlivě vypadá, že situace je trochu jiná a že Boris Naděždin by mohl do ruských voleb zasáhnout výrazněji.

Divoká party Lady Dee: Po výhře v Clashi tekl alkohol proudem, nechyběla ani nahota

31.01.2024 18:10 Drahomíra Jůzová alias Lady Dee měla po vítězství v Clash of the Stars pořádný důvod k oslavě. Nejenže měla za sebou náročnou tříměsíční přípravu, kvůli které si nejednou sáhla na pomyslné dno, ale konečně mohla oslavit i své narozeniny. Hned po sedmém galavečeru se proto uskutečnila bujará party, kde alkohol tekl proudem a došlo i na nahotu. Redakce eXtra.cz má k dispozici exkluzivní snímky. Tahle kočka to tedy umí rozjet ve velkém stylu!

Pagáčová spustila vlnu emotivních vyjádření. Kamila Nývltová sdílela srdceryvný vzkaz plný slz

31.01.2024 18:10 Známá zpěvačka Kamila Nývltová se na Instagramu inspirovala nedávným příspěvkem herečky Patricie Pagáčové. Ta zveřejnila uplakanou fotografii s popiskem, že je normální se někdy necítit dobře. I muzikálová hvězda sdílela podobné selfie se stejným poselstvím.

Alaina Delona ničí rakovina, zatímco jeho děti mezi sebou vedou válku. Obviňují se kvůli majetku i z

31.01.2024 18:10 Zdravotní stav herce Alaina Delona se nelepší. Nyní navíc vyšlo najevo, že legenda francouzské kinematografie trpí rakovinou, jak prozradil právník Frank Berton na stanici France 5. Konkrétně se má jednat o zhoubný lymfom na plicích, který mu lékaři diagnostikovali v roce 2022. Delon podle svých slov už nemá vůli žít.

Oliver z Love Islandu shodil dlouhé kadeře, Kodetová ukázala půvabné dcery: Hvězdy zašly do kina

31.01.2024 18:10 České hvězdy zašly za kulturou. Premiéra filmu Premiantka o zakázané lásce přitáhla do kin například herce Zdeňka Podhůrského, herečku Báru Kodetovou či účastníky Love Islandu i MasterChefa. O překvapení večera se postaral Oliver Průcha, který shodil své husté blond kadeře. Na místě nechyběla ani redakce eXtra.cz.

Hořkosladké narozeniny Václava Kočky nejmladšího. V den, kdy slavil kulatiny, se dozvěděl o smrti vr

31.01.2024 18:10 Úterý 30. ledna bylo pro rodinu Kočkových zvláštním dnem. Zatímco Václav Kočka nejmladší slavil kulaté třicetiny, obletěla média informace, že v sedmdesáti letech zemřel Bohumír Ďuričko. Ten v roce 2008 zastřelil Vaškova otce Václava Kočku mladšího . Rodina vlastnící Matějskou pouť nad smrtí podnikatele truchlit nebude, jak prozradil Kočka nejmladší pro Blesk. Radost ani nějaké jiné emoce jim prý ta zpráva také nepřinesla.

Opozice tepe vládu za nákup stíhaček: Okamurovo SPD slibuje, že smlouvu zruší. Hnutí ANO chce rozdat

31.01.2024 01:31 Česko schválilo nákup stíhaček F-35, největší investici do armádní techniky za hodně dlouhou dobu. Smlouvu za 150 miliard korun podepsala v pondělí ministryně Jana Černochová. První stroje by měly dorazit v roce 2031, kompletní by letka 24 stíhaček měla být za jedenáct let, oznámilo ministerstvo obrany. Nákup hojně kritizuje opozice. SPD říká, že se kontrakt pokusí v případě nástupu k moci zrušit, a někteří politici hnutí ANO by peníze rovnou rozdali dětem.

Denní horoskop na středu 31. 1. 2024: Lvy zavalí hromada povinností. Pannám se bude dařit, má to ale

31.01.2024 01:31 Denní horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu na středu 31. 1. 2024. Podívejte se, co vás tento den čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.

První slova Mašlíkové o rozvodu s Reindersem: Zničená psychika i zdraví, časté hádky. Přesto spolu s

31.01.2024 01:31 I přes veškeré snahy udržet rodinu pohromadě se manželství modelky Hany Mašlíkové a MMA trenéra Andrého Reinderse rozpadlo. Pár svůj rozchod dokázal tajit neuvěřitelných šest měsíců. Nyní se maminka malého Andrease rozhodla jít s pravdou ven a o důvodech rozpadu manželství se rozpovídala na svém Instagramu.

Eva Perkausová je dvojnásobnou maminkou. Krásná moderátorka porodila chlapečka

31.01.2024 01:31 Světem showbyznysu proletěla radostná novinka. Oblíbená moderátorka hlavních večerních zpráv na CNN Prima News Eva Hecko Perkausová se stala dvojnásobnou maminkou. Informaci potvrdila moderátorka Laďka Něrgešová v pořadu ShowTime.

Vztah Mašlíkové a Reinderse je definitivně v troskách: Manželská krize byla neudržitelná, rozchod ta

31.01.2024 01:31 Ani několikátý návrat k sobě nepomohl. Modelka Hana Mašlíková nepopírá, že se k sobě s manželem Andrém Reindersem vrátili zejména kvůli tomu, aby měl jejich syn úplnou rodinu, teď to ale vypadá, že jejich lásce je definitivní konec. Mašlíková webu Blesk.cz potvrdila, že s manželem již půl roku nežije a rozvodové řízení je na spadnutí.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.