Kultura - Zábava

Nejsou dostupné aktuálně žádné články.

Nejsou dostupné aktuálně žádné články.

Nejsou dostupné aktuálně žádné články.

Nejsou dostupné aktuálně žádné články.

Nejsou dostupné aktuálně žádné články.

Nejsou dostupné aktuálně žádné články.

Nejsou dostupné aktuálně žádné články.

Nejsou dostupné aktuálně žádné články.

Ukrajinská policie zatkla šest Čechů, po telefonu měli z lidí vylákat miliony

24.04.2024 00:50  Ukrajinské úřady oznámily zadržení devíti členů zločinecké organizace včetně šesti Čechů, kteří z Ukrajiny obvolávali z falešných čísel české občany a vylákali z nich v přepočtu přes tři miliony korun. Informovala o tom ukrajinská policie, na jejíž sdělení upozornil server Novinky.cz.

Devět korun na akcii. Akcionáři Moneta Money Bank si rozdělí dividendy za...

23.04.2024 19:50  Moneta Money Bank vyplatí akcionářům na dividendách 4,6 miliardy korun z loňského čistého zisku 5,4 miliardy korun. Dividenda bude činit devět korun na akcii. Zbylé peníze převede banka na účet nerozděleného zisku z předchozích let. Schválila to valná hromada banky, řekla mluvčí banky Zuzana Filipová.

Hotel značky Julius Meinl v Praze se osvědčil. Firma chce s novou koncepcí...

23.04.2024 19:50  Jméno Julius Meinl je spojováno hlavně s kavárenskou kulturou. Mimo kávy ale společnost působí i v hotelovém byznysu. Třeba v Praze provozuje rezidenci The Julius Prague na Senovážném náměstí, která zahrnuje převážně luxusní apartmány. Jedná se o koncept „living spaces“, který firma ve středoevropském prostředí zatím úspěšně testuje. I proto má podle informací e15 v plánu expanzi do dalších evropských měst jako Londýn, Paříž, Vídeň, Řím, Berlín, Amsterdam, Curych nebo Varšava. A to ještě letos.

Staví je jen 13 lidí na světě. Fender udělil prodejci Kytary.cz licenci na...

23.04.2024 19:50  Český obchodník Kytary.cz získal od amerického výrobce Fender jako první firma ve střední a východní Evropě licenci na prodej jeho nejdražších kytar. Ceny nástrojů se pohybují ve stovkách tisíc korun. Čeští zákazníci budou mít také možnost navrhnout si nástroj přímo na míru. Americká značka Fender patří k nejznámějším výrobcům kytar na světě.

Sedm statečných akcií táhlo americké burzy. Platí to ještě?

23.04.2024 19:50  Vítejte u nejnovějšího vydání Investičního newsletteru e15. Tentokrát se podíváme mimo jiné na vývoj cen akcií sedmičky velkých technologických firem. Nechybí výběr zajímavých zpráv. Rovněž se dozvíte, co si někteří velcí investoři myslí o nabídce Daniela Křetínského na převzetí britské poštovní a logistické skupiny International Distribution Services. A zjistíte také to, kterou rumunskou firmu dává na burzu v Bukurešti jeden český miliardář.

Tesla zruší stovky pracovních míst v gigafactory u Berlína

23.04.2024 19:50  Americký výrobce elektrovozů Tesla zruší v gigafactory u Berlína 400 pracovních míst. To odpovídá asi třem procentům tamní pracovní síly, oznámila firma. Podnik propouští kvůli malému zájmu o elektromobily celosvětově.

Pražská burza skončila na nejvyšší hodnotě od roku 2008, vzhůru ji táhly...

23.04.2024 19:50  Český akciový parket představuje pro řadu investorů zajímavé místo, kam v době zvýšených sazeb a účtů za energie uložit peníze. Banky a energetický podnik ČEZ i z toho důvodu patří mezi nejlikvidnější akcie pražské burzy. Jak se těmto a dalším titulům dařilo během posledního obchodního dne? Každý obchodní den po jeho skončení také shrnuje zpravodajství webu e15. Aktuální vývoj indexu PX nabízí automaticky aktualizovaná infografika.

Von der Leyenová přijede na konci dubna do Prahy, podpoří kampaň evropských...

23.04.2024 19:50  Předsedkyně Evropské komise Ursula von der Leyenová přijede v úterý 30. dubna do Prahy. V rámci předvolební kampaně Evropské lidové strany , za kterou chce podruhé obhájit mandát v čele unijní exekutivy, se má setkat se zástupci českých stran, zejména s politiky z TOP09 a z KDU-ČSL. ČTK to sdělil zdroj z EPP.

České občanství: Kdo a jak ho může získat? Podmínky, zkoušky a cena

23.04.2024 14:00  Státní občanství ČR získá většina tuzemských obyvatel narozením. Existuje ale několik dalších způsobů nabytí občanství, které jsou v posledních letech zajímavé zejména pro Slováky nebo Ukrajince. Kdo může podat žádost o české občanství, jaká je cena úřední procedury a jaký test musí žadatelé úspěšně složit? Usnadňuje situaci manželství a co musí vyřešit rodiče pro dítě narozené v zahraničí?

Češi vybudují obchodní superkřižovatku Evropy. Ze Slovenska vytvoří koridor...

23.04.2024 14:00  Čeští byznysmeni rozjíždějí podle informací e15 masivní investice do jedné z vůbec nejatraktivnějších průmyslových lokalit v Evropě. Jen v průběhu příštích dvou let investují více než 1,5 miliardy do přestavby a rozšíření překladiště Haniska u Košic, které je též známo pod názvem Interport. Překladiště ze širokých na úzké koleje výrazně nabylo na významu od propuknutí války na Ukrajině a jeho rozšíření se tak stalo důležité pro celou Evropskou unii, která na jeho proměnu loni schválila dotaci 50 milionů eur . Areál se v příštích letech může stát jedním z vůbec nejatraktivnějších míst pro evropský průmysl. Investice na místě už nyní chystá automobilka Volvo, v blízkosti se už dnes nacházejí železárny U. S. Steel Košice.

Nejsou dostupné aktuálně žádné články.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.