Ekonomika - Reality

HALO reality - Predaj, dvojizbový byt Kokava nad Rimavicou - ZNÍŽEN...

22.10.2024 00:40  Cena: 47.499 EUR Ponúkame na predaj dvojizbový priestranný byt v osobnom vlastníctve. Rozloha bytu je 61,2m2. Nachádza sa na prízemí bytového domu. Bytový dom je postavený z tehly. Kúrenie v byte je zabezpečené vlastným plynovým kotlom v kombinácii z krbovými kachľami na pevné palivo. K bytu prislúcha pivnica na prízemí bytového domu. Novinka v 3D videu, jediným tlačítkom vysťahujete celý byt. Za bytovým domom je ... Viac info na našom webe www.haloreality.sk.

HALO reality - Predaj, rodinný dom Hrachovo, Osloboditeľov - EXKLUZ...

22.10.2024 00:40  Cena: 135.000 EUR Ponúkame na predaj rodinný dom v obci Hrachovo. Rodinný dom má zastavanú plochu 285m2. DISPOZÍCIA: Rodinný dom pozostáva z dvoch krídel, ktoré sú postavené zrkadlovo. Prízemie: - chodba so schodiskom - kuchyňa - 3 miestnosti, s rôznymi možnosťami využitia schodiskom sa dostaneme na prvé nadzemné podlažie 1. nadzemné podlažie pozostáva z dvoch bytových jednotiek: obe bytové jednotky pozostávajú z: ... Viac info na našom webe www.haloreality.sk.

KRÁSNY, SLNEČNÝ 3-izbový BYT

22.10.2024 00:40  Cena: 169.000 EUR LUHOVA reality Vám výhradne ponúka na predaj krásny, priestranný 3-izbový byt nachádzajúci sa na 1.poschodí na vyhľadávanej a obľúbenej ulici Mládežnícka v udržiavanom panelovom bytovom dome v meste Púchov. Byt Vás očarí svojou neskutočnou atmosférou. Dispozícia bytu: Vstupná chodba, detská izba, samostatná toaleta, kúpeľňa s vaňou a sprchovacím kútom, priestranná obývačka moderne prepojená s kuchyňou s praktickou špajzou a spálňa so vstavanou skriňou s výstupom na balkón. O byte: Byt s úžitkovou výmerou 72m2 prešiel postupnou rekonštrukciou: v roku 2022 nové omietky, znížené sadrokartónové stropy, nová kuchynská linka, nové radiátory, nové vchodové bezpečnostné dvere. V roku 2014 nová kúpeľňa a WC, nové podlahy, nové interiérové dvere. O bytovom dome: Bytový dom prešiel rekonštrukciou: zateplenie bytového domu, zateplenie pivníc, obnova spoločných priestorov, rekonštrukcia strechy, nové stupačky Dodatočné info: - upratovanie v celom vchode je zabezpečené firmou 1x týždenne - správca bytového domu je spoločnosť Púchov servis - internet OPTIKA - bytový dom nemá výťah Čo oceníte: - nízke mesačné náklady - výbornú orientáciu na dve svetové strany - priestrannosť zabezpečujú výborne rozložené metre štvorcové bytu - k bytu prislúcha murovaná pivnica 10m2 - lokalitu kde je veľa zelene Orientácia ideálna: Detská izba, spálňa: východ Obývačka s kuchyňou: západ Lokalita: nachádzame sa vo výbornej a veľmi vyhľadávanej lokalite mesta, samozrejmosťou je vynikajúca občianska vybavenosť a všetko potrebné v pešej dostupnosti ako materské škôlky, základné školy, detské ihriská, obchody, kaviarne, banky, zastávky, nemocnica, hypermarket Tesco, STOP SHOP, Kaufland, Kinekus, Lidl. Môj tip: Byt je ideálnou voľbou pre mladý pár, ktorý plánuje rodinu alebo pre mladú rodinku, ktorá hľadá bývanie s výbornou občianskou vybavenosťou a dostupnosťou. Teším sa na obhliadku s vami! V prípade záujmu o obhliadku, prípadne o bližšie informácie nás neváhajte kontaktovať na tel.č. 0907 985 292

Predaj rodinného domu Šurany

22.10.2024 00:40  Cena: 83.000 EUR Predaj rodinného domu v Šuranoch. Nehnuteľnosť sa nachádza v tichej ulici na okraji mesta. Je situovaný dvoma izbami a kuchyňou,kúpeľňou. Kúrenie plynom, v kuchyni aj s krbom. Technicky je vo výbornom stave,postavený z tehly,je suchý,odizolovaný. Dom je vhodný na okamžité bývanie a má všetky potrebné pripojenia a vybavenie. Pre viac informácií alebo obhliadku ma kontaktujte.

Prenájom:2-izbový byt 50 m2 v Martine Širšom Centre

22.10.2024 00:40  Cena: 580 EUR/mesiac Od 01.11.2024 AstonReal ponúka na prenájom 2. izbový byt v lokalite Martin Širšie Centrum. Byt o ploche 50 m2 sa nachádza v zateplenom bytovom dome na 2/3 poschodi bez výťahu. Byt pozostáva zo vstupnej chodby, Kuchyne, obývačky, spalne, kúpeľňa s Vaňou a WC. Byt prešiel rekonštrukciou: Murované jadro s Vaňou a WC, plávajúce podlahy, stierky, rohová kuchynská linka s chladničkou, umývačkou riadu, mikrovlnkou. Byt je čiastočne zariadený ako na Foto. Balkón je Francúzsky Byt je voľny od 01.11.2024 a vopred sa platia 4 nájmy. Nájomné 550 Eur / mesiac pre 1 osobu a 580 Eur/mesiac pre 2 a 3 osoby. V okolí kompletná občianska vybavenosť. V prípade záujmu a bližších informácií kontaktujte Bc. Peter Čáni 0911966655 alebo mailom cani@astonreal.sk.

Investičná slnečná garsónka na Vlčincoch

22.10.2024 00:40  Cena: 87.000 EUR Ponúkame na predaj slnečnú investičnú garsónku o rozlohe 20,5 m², ktorá je v pôvodnom stave a poskytuje možnosť rekonštrukcie podľa vlastných predstáv. Nachádza sa na 4. poschodí zo 7 v zateplenom bytovom dome s novým výťahom, odkiaľ je nádherný výhľad. Mesačné náklady sú veľmi prijateľné, bytové služby sú 75 eur, elektrika 15 eur a plyn 20 eur na štvrťrok. Okolie ponúka vynikajúcu občiansku vybavenosť, všetko potrebné je na dosah. Ak máte záujem o tento byt, radi vám pomôžeme s financovaním a vybavením úveru. Máme skúsenosti s rôznymi bankami a vieme vám poradiť, ako získať najvýhodnejšiu ponuku. Ak máte akékoľvek otázky alebo chcete vidieť byt naživo, kontaktujte ma na telefónnom čísle 0951 249 098 alebo na e-mailovej adrese msvitek@realityiq.sk

HALO reality - Predaj, rodinný dom Slovenské Nové Mesto - ZNÍŽENÁ C...

22.10.2024 00:40  Cena: 77.999 EUR EXKLUZÍVNE V HALO REALITY ponúkame na predaj zachovalý rodinný dom v obci Slovenské Nové Mesto vzdialenej od Trebišova 27 km a od Košíc 53 km. Nehnuteľnosť je situovaná v príjemnej časti obce s prístupom z obecnej komunikácie. Zastavaná plocha domu je 114 m2 a celková výmera pozemku 1339 m2. DISPOZÍCIA: dom pozostáva z 2 nadzemných podlaží, je čiastočne podpivničený a má nasledovné dispozičné ri... Viac info na našom webe www.haloreality.sk.

HALO reality - Predaj, rodinný dom Kanianka, so stavebným pozemkom

22.10.2024 00:40  Cena: 155.000 EUR Ponúkame na predaj trojizbový rodinný dom v obci Kanianka, okres Prievidza na pozemku o celkovej rozlohe 939 m2. Dom je samostatne stojací s hospodárskou budovou, podpivničený. Obec je polohou vyhľadávaná a obľúbená s dobrou dostupnosťou do Prievidze, Bojníc . Záhrada pri dome je samostatná stavebná parcela o výmere 500 m2, so samostatnými prípojkami inžinie... Viac info na našom webe www.haloreality.sk.

HALO reality - Predaj, pozemok pre rodinný dom 452 m2 Krušovce, D...

22.10.2024 00:40  Cena: 57.000 EUR Ponúkame na predaj krásny slnečný pozemok v širšom centre obce mimo hlavného cestného ťahu v pokojnom prostredí . Pred pozemkom vedie asfaltová cesta, siete - elektrina, plyn , obecný vodovod sú pred pozemkom. Pozemok je udržiavaný, oplotený, slnečný. LOKALITA: V obci je kompletná infraštruktúra - materská škola , základná škola , potraviny - dostupnosť do okresného mesta 5 autom. NÁZOR MAKLÉRA: Pokojná lokalita Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0908.730.911 ID ponuky: TO-67776 Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb .

HALO reality - Predaj, trojizbový byt Sečovce, SKVELÁ CENA

22.10.2024 00:40  Cena: 70.990 EUR ponúkame na predaj útulný 3 izbový byt v príjemnej lokalite mesta Sečovce na ulici SNP. Celková rozloha bytu s príslušenstvom je 70 m2, nachádza sa na 4/8 poschodí bytového domu a je orientovaný v smere SV - JZ. DISPOZÍCIA BYTU: pozostáva z 3 izieb, kuchyne, vstupnej miestnosti, chodby, kúpeľne,  WC a logie. K bytu patrí pivnica, ktorá je situovaná na prízemí bytového domu. STAV NEHNUTEĽNOSTI: byt je čiastočne zrekonštruovaný, s vymenenými oknami so žalúziami a sieťami proti hmyzu, v chodbe vstavaný roldor na mieru. Vstupné dvere sú drevené. Podlahy v byte sú PVC. Vykurovanie a ohrev TÚV je riešené centrálne. Bytový dom je v dobrom stave so zrekonštruovanou strechou a vstupnou časťou s el. vrátnikom. Byt sa predáva kompletne zariadený. MESAČNÉ NÁKLADY: 180 € LOKALITA: okolie ponúka kompletnú občiansku vybavenosť – v blízkosti sa nachádzajú nákupné centrá, pošta, autobusová stanica. Veľkou výhodou je skvelá poloha blízko centra mesta VÝHODY: - pekný byt s úžasnou atmosférou, možnosť rekonštrukcie podľa predstáv nových majiteľov - vynikajúca dostupnosť do Trebišova a Košíc, - skvelá lokalita s výbornou občianskou vybavenosťou, - parkovanie pred bytovým domom. ID ponuky: TV-67497 Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb .

Agentura Médea je v úpadku, má odevzdat seznam svých závazků

22.10.2024 00:31  Mediální agentura Médea je z rozhodnutí pražského městského soudu v úpadku. Firma napůl vlastněná podnikatelem Janem Čermákem a jejím zakladatelem Jaromírem Soukupem musí do deseti dnů sestavit a odevzdat insolvenčnímu správci doplněné seznamy svého majetku a závazků. O rozhodnutí v pondělí informoval web MediaGuru. O způsobu řešení úpadku soud nerozhodl.

K čemu je hospodářská strategie? Netřeba ji hanět, je prospěšná pro všechny

22.10.2024 00:31  V posledních týdnech rezonuje domácí ekonomickou diskuzí též polemika na téma, k čemu vlastně jsou strategické ekonomické dokumenty. Tuto rezonanci vyvolalo zveřejnění dvou dokumentů: na tuzemské úrovni Hospodářské strategie České republiky, na té evropské pak Draghiho Strategie konkurenceschopnosti pro Evropu. Jak již bývá obvyklé, kritici se ukázali být hlasitější a slyšitelnější než stoupenci. K podmíněné obhajobě smyslu ekonomických strategií budiž poslouží následující řádky.

Babiš byl jako agent StB evidován neprávem, uznalo Slovensko

21.10.2024 20:02  Slovenské ministerstvo vnitra uznalo, že český expremiér Andrej Babiš byl v dokumentech někdejší československé tajné policie StB neoprávněně evidován jako její agent a s StB vědomě nespolupracoval. Úřad s Babišem uzavřel smír ve sporu o ochranu osobnosti týkající se neoprávněné evidence ve svazcích StB a tento smír soud schválil. Ministerstvo o tom informovalo v pondělí uzavření smíru zdůvodnilo dvěma právními analýzami a také tím, že prý existuje vysoké riziko jeho prohry ve sporu. Podle slovenského Ústavu paměti národa , s nímž se bratislavský rodák Babiš v minulosti v uvedené věci soudil, oprávněnost evidence politika jako tajného spolupracovníka StB dokazuje více spisů.

Protest praktických lékařů se nakonec neuskuteční

21.10.2024 20:02  Praktičtí lékaři pro dospělé a pro děti odvolali svůj protest, který plánovali na konec října. Ministerstvo zdravotnictví upraví úhradovou vyhlášku, která rozděluje peníze na rok 2025, podle jejich požadavků. Po jednání s ministrem zdravotnictví Vlastimilem Válkem to řekl předseda Sdružení praktických lékařů Petr Šonka.

Pražská burza v pondělí stagnovala, nejvíc se dařilo akciím společnosti...

21.10.2024 20:02  Český akciový parket představuje pro řadu investorů zajímavé místo, kam v době zvýšených sazeb a účtů za energie uložit peníze. Banky a energetický podnik ČEZ i z toho důvodu patří mezi nejlikvidnější akcie pražské burzy. Jak se těmto a dalším titulům dařilo během posledního obchodního dne? Každý obchodní den po jeho skončení také shrnuje zpravodajství webu e15. Aktuální vývoj indexu PX nabízí automaticky aktualizovaná infografika.

Lékaři ruší říjnový protest, ministerstvo zdravotnictví jim přidá peníze

21.10.2024 20:02  Praktičtí lékaři pro dospělé a pro děti odvolali svůj protest, který plánovali na konec října. Ministerstvo zdravotnictví upraví úhradovou vyhlášku, která rozděluje peníze na rok 2025, podle jejich požadavků. Po jednání s ministrem zdravotnictví Vlastimilem Válkem to řekl předseda Sdružení praktických lékařů Petr Šonka. S ambulantními specialisty budou zástupci ministerstva zdravotnictví jednat v úterý. Dohoda o zvýšení plateb pro praktické lékaře se jich netýká.

Šéf dopravního podniku Witowski končí. Po kauze Dozimetr ho odvolala dozorčí...

21.10.2024 20:02  Generální ředitel pražského dopravního podniku Petr Witowski byl v pondělí odpoledne odvolán z funkce předsedy představenstva. Pro jeho odvolání zvedlo ruku 11 ze 14 členů dozorčí rady. Ačkoliv nebyl po zásahu policie v sídle podniku minulý týden z ničeho obviněn a byl pouze vyslýchán, politici včetně náměstka pro dopravu Zdeňka Hřiba volali po jeho konci. Na pozici generálního ředitele DPP bude vypsáno nové výběrové řízení, zatím největší pražskou městskou firmu povede místopředseda představenstva Ladislav Urbánek. Z dopravního podniku byli odvoláni také obvinění Marek Kopřiva a Jiří Špička.

ČNB letos zachytila méně padělků než loni. Zahraniční falza jsou kvalitnější...

21.10.2024 15:10  Česká národní banka za první tři čtvrtletí roku zachytila 1473 padělaných či pozměněných bankovek a mincí. V meziročním srovnání to je o 59 procent méně, loni ke konci září banka odhalila 3608 padělků. Zatímco loni ve sledovaném období tvořily většinu zachycených padělků české bankovky a mince, letos tři pětiny z nich jsou zahraniční platidla, vyplývá ze statistik na internetových stránkách centrální banky.

Hejtmanem Moravskoslezského kraje se znovu stal Bělica. Olomouckého kraje se...

21.10.2024 15:10  Hejtmanem Moravskoslezského kraje zastupitelé na svém ustavujícím zasedání ve veřejné volbě zvolili Josefa Bělicu z vítězného hnutí ANO, který kraj vedl už na konci minulého volebního období. Bělica neměl protikandidáta. Novým olomouckým hejtmanem se stal Ladislav Okleštěk.

Trumpův tým pečlivě třídí věrné do případné administrativy. Funkci může...

21.10.2024 15:10  O tom, jak bude vypadat případné další funkční období exprezidenta Donalda Trumpa, rozhodne do značné míry tým jeho spolupracovníků. Není vyloučené, že by do něj v případě znovuzvolení nějakým způsobem začlenil svého zřejmě nejvýznamnějšího podporovatele, šéfa Tesly a SpaceX Elona Muska. Evropany bude zejména zajímat, kdo stane ve funkcích ministrů zahraničí a obrany a jaký názor budou mít tito lidé na válku na Ukrajině. Přístup k Trumpovi, a tedy i výběr jmen do možné budoucí administrativy přísně střeží jeden stále vlivnější člen exprezidentovy rodiny.

Nejsou dostupné aktuálně žádné články.

Nejsou dostupné aktuálně žádné články.

Při koupi nemovitosti nezapomeňte na kontrolu komínu

19.09.2024 12:40 Kupujete-li zvláště starší nemovitost, bude pro vás důležitá otázka vytápění, a tím pádem napojení příslušných kamen, krbů a kotlů na komíny. A ty mohou být někdy zdrojem pěkných problémů. Proto nezapomeňte na jejich kontrolu.

Nebytové prostory je třeba užívat nejen v souladu s kolaudací. Na co je dobré...

18.09.2024 23:30 Pokud má podnikatel pronajaté nebytové prostory ve vaší nemovitosti, musí dodržovat povinnosti spojené s užíváním předmětu nájmu. Zdálo by se, že účel musí být především v souladu s kolaudačním rozhodnutím. Ovšem více důležitá je specifikace předmětu nájmu v nájemní smlouvě.

Jaké sankce vám hrozí, když nenahlásíte SVJ správný počet osob v bytě?

18.09.2024 23:30 Povinnost vlastníka bytu nahlásit výboru SVJ, případně správci či vedení družstva počet osob bydlících v daném bytě vyplývá z dvou zákonů. Tím prvním je občanský zákoník a druhým zákon o poskytování služeb spojených s užíváním bytů a nebytových prostorů v domě s byty . Při porušení prvního zákona, tedy občanského zákoníku, ale nenásleduje žádná sankce, ovšem totéž se netýká zákona druhého. Takže sankce za nenahlášení počtu osob může přijít, a nemusí být právě malá.

Jaké jsou povinnosti při poskytování služeb spojených s nájmem bytu?

18.09.2024 23:30 Podle statistiky, kterou před časem zveřejnil Dtest, žije více než 2,5 mil. občanů naší republiky v nájemních bytech. Většina nájemců má na sebe přepsané dodávky energií, přesto existuje nezanedbatelná skupina nájemců, kteří platí za všechny služby spojené s nájmem přímo pronajímatelům. Jaká jsou pravidla pro poskytování, úhradu a vyúčtování těchto služeb?

Jak by měl vypadat text inzerátu na pronájem bytu

18.09.2024 23:30 Jestliže plánujete pronajmout svůj byt, jedním z prvních kroků bude sestavení inzerátu, na základě kterého se budou hlásit zájemci o pronájem. Ideální samozřejmě je svěřit hledání nového nájemce realitní agentuře. Ovšem pokud jste se rozhodli, že máte dostatek času a vyznáte se alespoň trochu na realitním trhu, nic nebrání tomu, abyste si nového zájemce našli sami.

Regionální centra pro podporu investic do nájemního bydlení zahájila svou...

18.09.2024 23:30 Poměrně rychle tentokrát zareagovala státní správa v otázkách nájemního bydlení. První setkání k založení Regionálních center se totiž uskutečnilo 30. ledna 2024, a již během dubna se provoz regionálních center stal skutečností.

Stavět a bydlet úsporně je trendem současnosti a potřebou budoucnosti

18.09.2024 23:30 Co nejnižší energetická spotřeba, využívání obnovitelných zdrojů, zanechávání co nejmenší uhlíkové stopy. Dnes již běžné pojmy tolik potřebných úspor, které by měly být krédem pro každou novou stavbu. Hledáte-li právě nyní informace, jak realizovat vlastní rodinný dům, možná vás inspirují zkušenosti těch, kteří takto žijí již několik let.

Při uzavření kupní smlouvy na nemovitost je možné si dohodnout výhradu...

18.09.2024 23:30 Výhrada vlastnického práva je ujednání v kupní smlouvě, kterým si prodávající zpravidla zajišťuje zaplacení kupní ceny. Toto ujednání spočívá v tom, že kupující se stane vlastníkem až od okamžiku, kdy plně zaplatí kupní cenu. Výhrada vlastnického práva se týká věcí movitých, ale lze ji také uplatňovat v souvislosti s koupí nemovitosti.

Den architektury letos nabídne program ve 120 městech Česka a Slovenska

18.09.2024 23:30 Stovky akcí, exkurze do běžně nepřístupných budov, architektonické procházky, přednášky, ale i divadelní představení nebo koncerty nabídne program 14. ročníku celorepublikového festivalu Den architektury, který se uskuteční od 27. září do 3. října. Doslova nabitý program bude objevovat zapomenutá a opomíjená místa, nebo představovat notoricky známé stavby z nových úhlů pohledu.

Cenu nemovitosti ovlivňuje nejen lokalita, ale také dopravní infrastruktura

18.09.2024 23:30 Ceny nemovitostí stoupají také s dopravní dostupností. Při nákupu investičního pozemku je vhodné sledovat, jakým směrem se v dané lokalitě vyvíjí dopravní infrastruktura.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.