Kde je konec Tejfarové ze Slunce, seno: Lojdová podniká a věnuje se designu, podívejte, jak se změni

30.04.2024 20:51 Přitažlivou blondýnku Gábinu Tejfarovou ze slavné Troškovy trilogie Slunce, seno si jistě všichni fanoušci dobře pamatují. Dnes už se ale její představitelka Kateřina Lojdová herectví dávno nevěnuje. Zvolila si zcela jinou profesi. Dnes by ji řada lidí možná už ani nepoznala.

Pamatuješ si, s čím jsem si jako malý hrál? Chůva Golda popsala poslední setkání s Arturem a Bartošo

30.04.2024 20:51 Od smrti Ivety Bartošové uběhlo už deset let. Populární zpěvačka spáchala sebevraždu. V jejím životě bylo hned několik důležitých osob. Jednou z nich byla chůva Golda. O syna zpěvačky Artura se starala jako o vlastního. Hocha, kterého vychovávala, neviděla už jedenáct let.

Boura z Rande prožil peklo po drogové aféře, propadl i jeho vlastní muzikál Naháči, jak se mu daří d

30.04.2024 20:51 Zažil si vzestupy i pády. Dařilo se mu jako jednomu z nejpopulárnějších českých moderátorů, poté na čas upadl v nemilost kvůli drogové aféře. Poté, co Slávek Boura opět očistil své jméno, vydal nový román a se svou zábavně-vzdělávací show pomáhá nejmladším divákům.

Pojď sem a posaď se na mě, řekl na půdě: Urbánkovou v 9 znásilnil otec, pak na ni řval, že ji zabije

30.04.2024 14:42 Naďa Urbánková neměla zrovna dvakrát růžové dětství. Umělkyni v pouhých devíti letech znásilnil vlastní otec a tento hrůzný čin vážně ovlivnil její budoucí vnímání mužů. Přesto mu zpěvačka jeho nechutné chování odpustila, ačkoliv jí otec způsobil doživotní trauma.

Babička Libuška z Kouzelné školky prožila peklo: Kvůli nuceným pracím za války málem nedostudovala

30.04.2024 14:42 Herečku Libuši Havelkovou si zejména děti pamatují jako přívětivou babičku z show České televize pro nejmladší diváky Kouzelná školka. Zahrála si ale mnohem více rolí. Než v roce 2017 zemřela, nashromáždila majetek, který jejím potomkům zajistil materiální jistoty.

Hvězda Zlaté labutě Michaela Maurerová: Úlet ji stál manželství, letos si prošla nejtěžším obdobím

30.04.2024 10:10 Herečka Michaela Maurerová září v oblíbeném seriálu Zlatá labuť. Sympatická zrzka se zapsala do povědomí diváků už daleko dříve. Dlouhé roky se objevovala na televizních obrazovkách jako kadeřnice Digi v seriálu Ulice.

Hokejista bez mozku? Tak to ani náhodou! Neuvěříte, co Plekanec vystudoval za školu před kariérou v

30.04.2024 10:10 Tomáš Plekanec byl vždy na své soukromí velice opatrný a fanoušci o něm vědí opravdu pouze nejnutnější informace, které s nimi sportovec dobrovolně sdílí. Co hokejista vystudoval za školu a jak se dostal k profesionální kariéře v NHL?

Remundová má přísného syna, který vyniká v kuchyni, dává jí dietologické rady, v čem všem ho poslouc

29.04.2024 23:00 Sabina Remundová je dcerou slavné herečky Ivy Janžurové, po které podědila umělecký talent. Dvojnásobná maminka je velice manuálně zručná a ve volnu se věnuje celé řadě řemesel. Největším koníčkem je ale chalupa, kterou herečka dostala od rodičů a užívá si tam dokonalý klid.

Lékař popsal speciální operaci Schumachera, jiní mluví o hazardu: Převedeme cévy ze srdce do jeho mo

29.04.2024 23:00 Život oblíbeného závodníka ve Formuli 1 se navždy změnil v roce 2013, kdy při lyžování utrpěl vážný úraz hlavy. Hrobníkovi z lopaty sice utekl, ale byl dlouhou dobu v kómatu a poté jeho rodina uvalila na veškeré informace embargo. Jak na tom skutečně je, se tak dlouhé roky pouze spekulovalo.

Hájek přistihnut při nevěře ve svém apartmánu? Belohorcová vyvrací fámy, to, co se stalo, ale nepopř

29.04.2024 17:00 Mezi Zuzanou Belohorcovou a jejím manželem Vlastou Hájkem to nejspíš poslední dny doma pořádně vře. Důvodem je údajná nevěra ze strany podnikatele, na kterou upozornil magazín Sedmička. Jak manželé reagovali na obvinění?

Jaké dostali honoráře herci za seriál Chalupáři? Menšík, Kemr, Sovák astronomickou sumu, Vránová smě

29.04.2024 17:00 Legendární seriál Chalupáři se dočkal již řady repríz. Není ani divu, protože protagonisté oblíbených postav předvedli skutečně skvělé výkony. Ne všechny z nich se ale projevily na výši honorářů, které si herecké hvězdy za svou práci vydělaly.

Arichteva povoluje doma synovi téměř vše, jízdou na kole vytočil drzou fanynku, tu herečka rázně sme

29.04.2024 17:00 Veronika Arichteva se nedávno na svém Instagramu pochlubila záběry svého syna Luky, který se po jejich novém domě proháněl na kole. Místo obdivných komentářů se ale herečka a influencerka dočkala pouze kritiky své volné výchovy a nezbedného dítěte bez základních pravidel.

Jitka Čvančarová jako chameleon: Herečka oslnila krátkými i blond vlasy, s výkyvy váhy se smiřuje st

29.04.2024 11:31 Jitka Čvančarová je po právu už několik let považovaná za sexbombu. Herečka se nebojí svým vzhledem provokovat. Někdy zvolí model, který zvýrazní její prsa, jindy se zase zahalí a ukáže jen své krásné nohy. Téměř po celou svou kariéru nosí dlouhé hnědé vlasy. Byly ovšem doby, kdy experimentovala. Jitka Čvančarová jako chameleon: Herečka nosila krátké i blond vlasy, s výkyvy váhy se smiřuje stále

Zuzana Bubílková kvůli práci a péči o rodiče nemá na dovolenou čas. Běhat musí chodit až o půlnoci

29.04.2024 11:31 Moderátorka a publicistka Zuzana Bubílková prožívá po pracovní stránce velmi náročnou etapu. Domů se z práce vrací posledním metrem a pečuje o nemocné rodiče. Proto není divu, že si letos naordinovala velmi odpočinkové léto, které stráví hlavně klidem, výlety a koupáním.

Je to skvělý manžel i otec, pěje ódy na Dyka Dyková, jednu věc doma ale zásadně nedělá

29.04.2024 00:30 Tatiana Dyková žije už několik let ve spokojeném vztahu se svým manželem Vojtou Dykem. Ačkoliv si dvojice bedlivě střeží své soukromí, jeden čas se spekulovalo o vážné krizi. Tu ovšem nakonec vyřešili tajnou svatbou a svého muže si herečka dnes nemůže vynachválit.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.