Chobotnice, spirála nebo ježek. Jak správně naříznout špekáček při opékání?

30.04.2024 18:21 Čarodějnice už se slétly, hranice hoří a určitě i vy jste se na úterní rej poctivě vybavili. Čím? No přece špekáčky. Pro jednou zapomeňte na dietu, protože k Filipojakubské noci patří buřty. Nakonec i u táboráku můžete popustit uzdu fantazii a na klacek si nabodnout třeba chobotnici, spirálu nebo ježka.

Agresivní křeček vyděsil majitele bazénu v Brně. Výhrůžně skákal, zasahovat museli strážníci

30.04.2024 18:21 Zatoulaný křeček polní překvapil majitele bazénu v brněnské části Slatiny. Nevítaného a agresivního hosta nakonec po krátkém boji přemohli strážníci městské policie. Křečka následně úspěšně vypustili do blízkých polí.

Fiala se zachoval pokrytecky, řekl Knotek. Plníte stranický úkol, oponovala Vrecionová

30.04.2024 18:21 Byla to právě vláda premiéra Petra Fialy a evropské předsednictví České republiky, kdy se schválily největší klimatické nesmysly. Ve vysílání CNN Prima NEWS to řekl europoslanec Ondřej Knotek . Podle něj se premiér zachoval pokrytecky. S tím nesouhlasila europoslankyně Veronika Vrecionová . „Je naprosto nefér, co pan kolega říká. Zazlívat vládě zrovna tohle není na místě,“ uvedla.

Zaorálek: Přestaňme Ukrajinu tahat za nos. Razantní opoziční politika, reagoval Zahradil

30.04.2024 18:21 Bojím se, že Ukrajina dopadne jako Afghánistán a Evropa ji hodí přes palubu. Ve vysílání CNN Prima NEWS to řekl lídr SOCDEM do europarlamentu a exministr zahraničí Lubomír Zaorálek. Podle europoslance Jana Zahradila razí Zaorálek razantní opoziční politiku. „Nicméně něco na tom je. Je dobré říkat, že Ukrajinu podporujeme a že Rusko je agresor,“ připustil Zahradil.

Chaos provázel i Majáles v Hradci. Zmar, bahno a nesmyslné pokuty, všechno špatně, zuří lidé

30.04.2024 18:21 Nejen pražský Majáles provázely zmatky, velké problémy nastaly také během Majálesu v Hradci Králové. Redakci CNN Prima NEWS se ozvalo několik návštěvníků, kteří popsali své zkušenosti. „Amatérské a nezvládnuté,“ okomentovala například návštěvnice, která zažila potíže už při příjezdu. V Hradci Králové se podle návštěvníků pokazilo téměř vše: parkování, špatné rozmístění pódií, placené záchody i několikahodinové kolony. Redakce oslovila s žádostí o vyjádření organizátory, dosud se však neozvali.

Praha by mohla zmizet ze seznamu UNESCO. Problémem je železniční most, pomoci má nová studie

30.04.2024 18:21 Železniční most na pražské Výtoni patří k těm nejvytíženějším v Česku. Jeho konstrukce je ale v posledních letech v havarijním stavu.
Správa železnic už představila jeho náhradu. Teď ale ještě potřebuje získat schválení od UNESCO, které drží ochrannou známku nad historickým centrem Prahy. Mezitím SŽ představila vizualizaci nového mostu.

Náhlá smrt herce otřásla Skotskem. McCardie proslul rolemi padouchů, zahrál si i s Bullockovou

30.04.2024 18:21 Náhlá smrt zastihla oblíbeného skotského herce Briana McCardieho. Zazářil po boku Sandry Bullockové ve snímku Nebezpečná rychlost 2: Zásah či v seriálu Cizinka. Smutnou zprávu sdílela jeho rodina.

Šťastlivec trefil pohádkový jackpot ve výši 30 miliard. Výhercem je imigrant trpící rakovinou

30.04.2024 18:21 V americkém Oregonu sázející vyhrál pohádkovou výhru v loterii. Šťastlivcem, který od společnosti Powerball obdržel šek na 1,3 miliardy dolarů , je přistěhovalec z Laosu Cheng Saephan, který trpí rakovinou a podstupuje chemoterapii. Informují o tom zahraniční servery BBC a NBC News.

Vteřiny od smrti: Muže zavalil na Slovensku traktor, záchrana přišla na poslední chvíli

30.04.2024 18:21 Jen těsně unikl smrti muž, kterého minulou středu zavalil na Slovensku traktor. Život mu zachránil bezchybně koordinovaný postup všech zasahujících členů záchranného systému. Zásadně při mužově záchraně pomohla i jeho partnerka.

Hollywood truchlí: Zemřel herec Norman. Zazářil po boku DeVita, obsadil ho i oscarový Forman

30.04.2024 18:21 Ve věku třiaosmdesáti let zemřel americký herec Zack Norman. Nejvíce se proslavil jako filmový parťák Dannyho DeVita. Zazářil ale i ve snímku Ragtime oscarového režiséra Miloše Formana. O jeho úmrtí informovala Normanova dcera.

Havlíček: Důchodová reforma odrbe penzisty. ANO neposlalo ani čárku, oponuje Jurečka

30.04.2024 18:21 Vláda bude šetřit tak, že odrbe důchodce. Předložila paskvil. Tak místopředseda ANO Karel Havlíček okomentoval důchodovou reformu, jejíž obsah v úterý schválil kabinet premiéra Petra Fialy . Členové pětikoalice i někteří ekonomové považují změny včetně navyšování důchodového věku nad 65 let za nezbytné. Hnutí ANO mohlo mít připomínky, neposlali ani čárku, poznamenal ministr práce Marian Jurečka .

Na Pelhřimovsku hoří 12 hektarů lesa. Byl vyhlášen třetí stupeň požárního poplachu

30.04.2024 18:21 U Horní Cerekve na Pelhřimovsku hoří 12 hektarů lesa. Hasiči vyhlásili třetí stupeň požárního poplachu ze čtyř, zasahuje 13 jednotek včetně letecké služby. Uvedla to mluvčí hasičů Petra Musilová. Podle starosty města Milana Kunsta se v blízkosti lesa pracovalo na železniční trati a svařovalo se tam. Oheň se navíc rozšířil na nedávno osázenou plochu lesa.

Špína, hmyz a riziko kontaminace. Oblíbenou pizzerii v centru Liberce uzavřela inspekce

30.04.2024 18:21 Státní zemědělská a potravinářská inspekce na svých webových stránkách informovala o přerušení provozu oblíbené liberecké pizzerie Maškovka. Bylo tam prý objeveno hned několik hygienických nedostatků, které ohrožují bezpečnost potravin. Znepokojující podmínky zdokumentované inspekcí si prohlédněte v galerii v úvodu článku.

Charlotte Gottová slaví plnoletost. Po smrti otce se stáhla do ústraní. Co dnes dělá?

30.04.2024 18:21 Zpěvák Karel Gott se stal otcem čtyř dcer. Nejvíce uměleckého talentu po něm podědila Charlotte Ella, která se mu narodila s manželkou Ivanou. Ta nyní slaví svoji plnoletost – osmnácté narozeniny. Co dnes dělá a jak se jí daří?

Stařenka pod palbou. 98letá Ukrajinka prošla nejdrsnější frontovou linií, na cestě i usnula

30.04.2024 18:21 Osmadevadesátiletá Ukrajinka urazila pod palbou deset kilometrů, když přes frontovou linii utíkala z Ruskem kontrolovaných částí Očeretyne v ukrajinské Doněcké oblasti na území v držení Kyjeva. Na svém webu to uvedla ukrajinská policie, podle které šla žena, podpíraná holemi, celý den bez jídla a vody.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.