Bayern - Real 2:2, otočka domácích i dvě penalty. Hosté berou cennou remízu

30.04.2024 23:20 Tři góly po přestávce, dvě penalty i moře neproměněných šancí. Úvodní semifinále Ligy mistrů mezi fotbalisty Bayernu Mnichov a Realem Madrid bavilo. S remízou jsou nakonec určitě spokojenější hosté, kteří sice vedli, ale po slepených trefách Saného a Kanea byli blízko porážce. Alespoň remízu jim nakonec zajistil druhým gólem v zápase křídelník Vinícius.

Sigma poprvé usedla nad nabídkou Američanů. Detaily sdělí až po sezoně

30.04.2024 23:20 Až do úterního večera jednal spolek SK Olomouc Sigma MŽ o nabídce americké společnosti Blue Crow Sports Group na akcionářský vstup do fotbalové Sigmy. Američané první oficiální nabídku předložili minulý týden, vedení spolku, který je se 77 procenty akcií hlavní akcionář klubu, zasedalo od obdržení nabídky poprvé.

Evropský fotbal mizí z ČT, hlavní duel pohárových soutěží získala Nova

30.04.2024 17:20 Nejatraktivnější fotbalový zápas českého klubu v Evropské či Konferenční lize si od příští sezony už nepustíte na České televizi. Právo první volby získala Nova Sport, zbývající utkání zůstávají na stanicích Sport 1 a Sport 2.

Hancko a Liverpool? Podle médií by měl přijít z Feynoordu s trenérem Slotem

30.04.2024 17:20 Fotbalista Dávid Hancko by se podle britských médií mohl v létě stát posilou Liverpoolu. Bývalý obránce pražské Sparty by tak následoval Arneho Slota, svého dosavadního kouče ve Feyenoordu Rotterdam. Pětačtyřicetiletý Nizozemec na Anfield Road nahradí Jürgena Kloppa, který s předstihem ohlásil, že klub po sezoně po téměř devíti letech opustí. Média odhadují, že slovenský reprezentant by se mohl v budoucnu stát nástupcem Virgila van Dijka.

Měl sedět. Hrál a dal hattrick. Bude zase Pichichi? Lewandowski slyší jen chválu

30.04.2024 17:20 Při pohledu na výkon Roberta Lewandowského v prvním poločase si trenér barcelonských fotbalistů Xavi musel vyčítat: „Že já ho postavil.“ Po pondělní ligové dohrávce s Valencií si ale mohl říct: „Ještě, že jsem ho v půli nevystřídal.“

V rodišti odstranili sochu fotbalisty Alvese, protestovaly u ní ženy

30.04.2024 12:11 V rodném městě fotbalisty Daniho Alvese nechali po jeho odsouzení odstranit sochu zachycující bývalého brazilského reprezentanta v životní velikosti. Zpravodajský portál G1 informoval, že dílo v centru Juazeira zmizelo v pondělí na doporučení zastupitelství státu Bahia.

Nejstarší trenér pokračuje. Koubek povede Plzeň i v následující sezoně

30.04.2024 12:11 Nejstarší ligový trenér Miroslav Koubek povede fotbalisty Viktorie Plzeň i v následující sezoně. Dvaasedmdesátiletý matador prodloužil smlouvu o další rok. Klub, který Koubek letos dovedl do čtvrtfinále Evropské konferenční ligy a v domácí soutěži s ním skončí nejhůř třetí, čeká v závěru sezony ještě finále českého poháru se Spartou.

Táborsko drží místo pro baráž. Je to cíl a sen, tvrdí manažer

30.04.2024 12:11 Posledních pět kroků schází druholigovým táborským fotbalistům k účasti v baráži. V ní by se utkali se čtrnáctým či patnáctým týmem z první ligy. Jihočeši jsou aktuálně na třetím místě ve své soutěži. Z devíti jarních zápasů utrpěli jedinou porážku, a to na hřišti předposledního Prostějova.

Liga a data: Na papíře je první Slavia. Kdo hraje nad poměry a kdo zaostává?

30.04.2024 00:30 Zajímá vás, jak by vypadala tabulka fotbalové ligy po třiceti kolech čistě na základě tvrdých dat? Skutečně by základní část vyhrála Sparta o čtyři body před Slavií? A jak by si vedly ostatní kluby? „Čísla neurčují, kdo bude mistr, ale mohou dost napovědět,“ upozorňuje hlavní analytik české reprezentace Miroslav Soukup.

Barcelona díky hattricku Lewandowského porazila oslabenou Valencii

30.04.2024 00:30 Fotbalisté Barcelony porazili v dohrávce 33. kola španělské ligy díky hattricku Roberta Lewandowského v druhém poločasu 4:2 oslabenou Valencii a udrželi si matematickou naději na obhajobu titulu. Na druhém místě tabulky nicméně ztrácejí pět zápasů před koncem na vedoucí Real Madrid stále výrazných 11 bodů.

Sestupem ohrožené Cagliari bez zraněného Jankta prohrálo v Janově

30.04.2024 00:30 Fotbalisté Cagliari bez zraněného Jakuba Jankta prohráli dohrávku italské ligy a souboj nováčků na hřišti FC Janov 0:3 a nepolepšili si v boji o záchranu. Na pásmo sestupu má sardinský celek po 34. kole jen tříbodový náskok, do konce ročníku zbývají ještě čtyři dějství.

PONEDĚLNÍK: Sparťanská jízda, marnost bez VARu a Kim jako Son

29.04.2024 19:40 Pět tisícovek fanoušků Sparty v Olomouci, fantastická fotbalová atmosféra na vyprodaném Andrově stadionu. Tuze povedený výjezd na Moravu. Obhájce titulu završil základní části ligy ve velkém stylu. Dominance na hřišti i v hledišti, výhra rozdílem třídy. Letenští vstoupí do mistrovské skupiny nejen se čtyřbodovým náskokem, ale také v dobrém rozmaru.

Sudí podle komise měli na Bohemians vyloučit pardubického Chlumeckého

29.04.2024 19:40 Sudí v nedělním utkání 30. kola první ligy mezi fotbalisty Bohemians a Pardubic chybně nevyloučili hostujícího Martina Chlumeckého. Podle komise rozhodčích FAČR měl obránce Východočechů v 50. minutě dostat červenou kartu za faul na Erika Prekopa. Naopak v dalších posuzovaných případech rozhodčí nechybovali. Komise to uvedla v komuniké.

Chyba a nakonec i strach o výsledek. Už jsem začínal pochybovat, přiznal Arteta

29.04.2024 19:40 Z perfektně rozjetého zápasu si udělali drama. Fotbalisté Arsenalu hájili ještě po hodině hry třígólový náskok nad Tottenhamem, který nastřádali v první půli. Jenže pak chtěl míč pořádně nakopnout brankář Raya a místo dlouhého obloučku jenom ploše namazal prvnímu soupeři. A když tři minuty před koncem dostal domácí na dostřel Son, jistý výkon tabulkového lídra byl ten tam. „Klukům věřím, ale abych byl upřímný, v závěru už jsem trochu pochyboval,“ usmál se hostující kouč Mikel Arteta.

Janotka oživil i Muritalu, dává šanci mladíkům. A olomoucké béčko baví

29.04.2024 14:01 V dubnu vyhráli všech pět zápasů a bodově docvakli třetí Táborsko, které přivítají příště. Všimli jste si, jakou fazonu nabralo ve druhé lize béčko fotbalové Olomouce? Naposledy zvítězilo na půdě vedoucí Dukly Praha rozdílem třídy 3:0. Po pětadvaceti kolech nasbírali svěřenci Tomáše Janotky 42 bodů, nikdy jich rezerva Sigmy ve druhé nejvyšší soutěži neměla víc.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.