Dojatý Mejdr: Za cenu děkuju, nečekal jsem to. Je fajn, když za vámi někdo stojí

31.03.2024 23:40 Poprvé od srpna nastoupil do ligového zápasu v základní sestavě. Přihrál na jediný gól utkání, po kterém ho fanoušci zvolili nejlepším hráčem. „Jsem rád, že jsme to hlavně zvládli, že jsme vyhráli. Jen to mohlo být víc v klidu. A upřímně, tuhle cenu jsem ani nečekal. Děkuju za ni,“ řekl sparťan Jan Mejdr a oči se mu leskly dojetím.

Nizozemský fotbalista Ihattaren ukončil působení ve Slavii, neodehrál ani zápas

31.03.2024 23:40 Nizozemský fotbalista Mohamed Ihattaren skončil ve Slavii, aniž by za Pražany odehrál jediný soutěžní zápas. Vršovický prvoligový klub na svém webu uvedl, že se s dvaadvacetiletým ofenzivním záložníkem po vzájemné dohodě předčasně rozešel.

Hradec často dobře rozehrané zápasy ztrácel, teď to vyšlo, těší trenéra Horejše

31.03.2024 23:40 Celý druhý poločas hráli proti oslabenému soupeři, dali vedoucí branku, ale pak se do poslední vteřiny báli, aby o výhru a důležité tři body nepřišli. Tak nějak dokráčel Hradec k výhře 2:1 nad Karvinou, která mu přiblížila splnění snu vyhnout se v nadstavbě skupině o záchranu.

Baník zlomil prokletí a zlevnil fandům pivo. Snad něco vypili, smál se Frydrych

31.03.2024 23:40 Neuvěřitelně dlouho doma nezvítězili. Sedm zápasů v lize, osm i s pohárem, fotbalisté Baníku Ostrava čekali na tři body ze svého stadionu. Dočkali se až ve 26. kole Fortuna ligy, kdy zdolali Teplice 4:1. A jejich fanoušci si užili levnější pivo, jehož cena šla o tři koruny dolů za každý vstřelený gól.

Zlatohlávek sladkou trefu Sigmě slavil: Za šanci v lize vděčím Pardubicím

31.03.2024 23:40 Jako střídající hráč v nastaveném čase prudkou přízemní střelou propálil brankáře Macíka a pečetil vítězství pardubických fotbalistů v Olomouci na 2:0. Třiadvacetiletý útočník Tomáš Zlatohlávek sedmou trefu v sezonu patřičně oslavil, třebaže je sigmáckým odchovancem. Leč na Andrově stadionu někdejší mládežnický reprezentant v lize pořádnou šanci nedostal. A tak před sezonou zamířil na východ Čech, kde pookřál. Vrátil se stylově.

Hradec Kr. - Karviná 2:1, hosté v deseti remízu neudrželi, srazil je Spáčil

31.03.2024 18:20 Karvinští fotbalisté fotbalisté nenavázali na vítězství nad Budějovicemi a v Hradic Králové prohráli 1:2. Prohrávali po trefě Harazima, naději jim dal vlastní gól Klímy, ale v závěru poločasu jim situaci zkomplikoval vyloučení Memič. V přesilovce pak vítězný gól domácích vstřelil Spáčil.

Fotbalisté Prostějova nezvládli dlouhé oslabení, schytali čtyři góly

31.03.2024 18:20 Když už v 19. minutě zápasu proti Chrudimi uviděl Marek Matocha druhou žlutou kartu a musel do šatny, začalo to s prostějovskými fotbalisty vypadat v zápase 20. kola zle. Sedmdesáti minutové opravdu nezvládli a prohráli 2:4, přestože po pauze dokázali smazat dvoubrankovou ztrátu. V tabulce zůstávají poslední.

Baník - Teplice 4:1, domácí prokletí zlomeno, rozhodl pěknou trefou Rusnák

31.03.2024 18:20 Poprvé od září minulého roku zvétězili ostravští fotbalisté na domácím stadionu. Ve 26. kole porazili Teplice 4:1. Do vedení je rychle poslal Tanko, dvěma góly po individuálních akcích se pak předvedli Rusnák s Ewerton. Hosté v závěru sice snížili zásluhou Audinise, ale poslední slovo měl nakonec střídající Adediran.

Ml. Boleslav - Zlín 3:2, domácí přišli o náskok, v nastavení je spasil Jawo

31.03.2024 18:20 Už to vypadalo, že zlínští fotbalisté opět remizují v utkání, ve kterém prohrávali o dvě branky. V Mladé Boleslavi na slepené góly Pulkraba s Ladrou zareagoval před přestávkou Schánělec a v nastavení druhé půle Vukadinovič. Jenže o vítězství domácích nakonec rozhodl v samotném závěru Jawo.

ONLINE: Liverpool zvítězil a je první, jak dopadne šlágr mezi Arsenalem a City?

31.03.2024 18:20 Fotbalisté Liverpoolu se minimálně na pár hodin posunuli do čela anglické ligy. Proti Brightonu sice rychle prohrávali po trefě Welbecka, ale zásluhou Díaze a Salaha utkání otočili. Teď je zajímá, jak dopadne šlágr 30. kola mezi Arsenalem a Manchesterem City, který má výkop v 17.30. Sledovat ho můžete v podrobné online reportáži.

ONLINE: Č. Budějovice - Sparta 0:0, Mejdr se Zeleným na krajích, vrací se Kairinen

31.03.2024 18:20 Sparťanští fotbalisté hrají ve 26. kole Fortuna ligy na půdě posledních Budějovic, kde si chtějí připsat povinnou výhru a vrátit se do čela tabulky. Utkání má výkop v 18 hodin a sledovat ho můžete v podrobné online reportáži.

Olomoucký Šíp obral Žižkov o výhru, pražský celek zůstává na sestupové pozici

31.03.2024 18:20 Fotbalisté Žižkova ve 20. kole druhé ligy ztratili proti olomoucké rezervě dvoubrankové vedení a po remíze 2:2 zůstali v tabulce na sestupovém předposledním místě. Za Hanáky se po změně stran dvakrát prosadil Jáchym Šíp a jeho tým se posunul na devátou příčku.

Slovácko vs. pražská „S“ 1:3. Celé jaro dostáváme laciné góly, zoufá Svědík

31.03.2024 13:20 Po zápase se Slavií pochválil mužstvo za intenzitu, nasazení, aktivitu. Jenže výsledek? Opět nula! Stejně jako po domácím utkání se Spartou musel trenér fotbalistů Slovácka Martin Svědík gratulovat hostům k vítězství 3:1. „Provází nás to celé jaro. Dostáváme hodně zbytečných gólů. Ne že by nás soupeř přehrával, lehce se do nás dostával, ale vytvoříme mu takovou situaci, že mu to nabídneme jako na talíři,“ zoufá si Svědík, jehož tým prohrál na jaře pátý duel ze sedmi a jeho pozice ve skupině o titul slábne.

Druhý arabský hattrick. Ronaldo rozšířil vedení v tabulce střelců

31.03.2024 13:20 Cristiano Ronaldo vstřelil druhý hattrick během svého angažmá v Saúdské Arábii. Pětinásobný držitel Zlatého míče pomohl v sobotním ligovém utkání an-Nasru k vítězství nad al-Taiem 5:1. S 26 brankami devětatřicetiletý kanonýr vede tabulku střelců.

Výkony atmosféře nepomáháme. Celé jaro nám nejde nic, říká Breite

31.03.2024 13:20 Jako kapitán předvedl olomoucké fotbalisty po domácí porážce 0:2 s Pardubicemi před kotel rozhněvaných fanoušků, vyslechnuli si pískot zakončený naházením kelímků na hřiště. „Nemůžeme si jim divit,“ kývl záložník Radim Breite. Sigma z posledních deseti kol vyhrála jednou a klesla na osmé místo.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.