Výnosová křivka avizuje ekonomickou krizi a možný pád trhů. Do čeho investovat, abyste se chránili?

29.04.2024 20:32 Fed má ve středu již třetí zasedání v letošním roce, takže se v nové video analýze podíváme na poslední inflační data, která nejsou pro akciové trhy, bitcoin ani dluhopisový trh vůbec příznivá, jelikož data implikují, že Fed by vůbec neměl vůbec hnout s úrokovými sazbami. Vlastně trhy začínají propisovat, že v letošním roce úrokové sazby Článek Výnosová křivka avizuje ekonomickou krizi a možný pád trhů. Do čeho investovat, abyste se chránili? z webového portálu Finex.cz.

Nová studie prokázala, že Bitcoin spotřebovává o 35 % méně energie než banky

29.04.2024 20:32 Nedávná studie srovnávala roční spotřebu energie Bitcoinem a bankami, resp. jejich datovými centry, pobočkami, bankomaty a infrastrukturou pro platební karty. Článek Nová studie prokázala, že Bitcoin spotřebovává o 35 % méně energie než banky z webového portálu Finex.cz.

Klíčem k oživení růstu Bitcoinu má být toto prvomájové oznámení

29.04.2024 20:32 Americké ministerstvo financí může zahýbat trhem kryptoměn i akcií. Už ve středu vydá zásadní oznámení. O co jde a co trhy čeká? Článek Klíčem k oživení růstu Bitcoinu má být toto prvomájové oznámení z webového portálu Finex.cz.

Finex Coin Week: Binance odhalila novou funkci a Eminem propaguje kryptoměny

29.04.2024 13:01 Co se dělo minulý týden ve světě kryptoměn? To vám poví náš pravidelný týdeník Finex Coin Week. Článek Finex Coin Week: Binance odhalila novou funkci a Eminem propaguje kryptoměny z webového portálu Finex.cz.

Alphabet a Tesla oslavují, Meta trpí! Která kryptoměna zastínila Bitcoin? | Burza s odstupem

28.04.2024 22:00 Hospodářské výsledky technologických gigantů poslaly akciové trhy vzhůru. Proč akcie Alphabet vystřelily ke hvězdám? Která firma překonává ve světě luxusu LVMH? Článek Alphabet a Tesla oslavují, Meta trpí! Která kryptoměna zastínila Bitcoin? | Burza s odstupem z webového portálu Finex.cz.

Tohle je nejlepší místo, kde kupovat memecoiny. Vydělává miliony denně

28.04.2024 00:00 Možnost spustit si vlastní memecoin jen za pomoci několika kliknutí a jen za 2 dolary. To nabízí nová platforma a ohlas je až neuvěřitelný. Článek Tohle je nejlepší místo, kde kupovat memecoiny. Vydělává miliony denně z webového portálu Finex.cz.

Cedule “Buy Bitcoin” se vydražila za neuvěřitelnou částku. Kolik za ni kdo dal?

27.04.2024 01:31 Recese, která vydělala startupu 1 milion dolarů. Že nevíte, o co běží? Přečtěte si dnešní článek o Buy Bitcoin Sign a rekordní dražbě. Článek Cedule “Buy Bitcoin” se vydražila za neuvěřitelnou částku. Kolik za ni kdo dal? z webového portálu Finex.cz.

Na burzách je rekordní množství USDT. Co to znamená pro trh?

26.04.2024 18:30 Množství Tetheru, Bitcoinu i Etherea na kryptoměnových burzách roste. Odráží to aktuální ochlazení na trhu s kryptoměnami. Článek Na burzách je rekordní množství USDT. Co to znamená pro trh? z webového portálu Finex.cz.

Odborníci prozradili, zda Dogecoin dosáhne ceny 1 dolaru

26.04.2024 18:30 Dogecoin má k paritě s dolarem hodně daleko, ale někteří se domnívají, že jí dosáhne. Co bude větrem do plachet největšího memecoinu a co ho naopak může brzdit? Článek Odborníci prozradili, zda Dogecoin dosáhne ceny 1 dolaru z webového portálu Finex.cz.

Jaké jsou příjmy těžařů po halvingu? Je třeba se obávat?

26.04.2024 03:50 Halving Bitcoinu zanechal kryptoměnovou komunitu v obavách, jak se po snížení odměny povede těžařům. Například první den po halvingu jim ale příjmy naopak vzrostly. Jak to? Článek Jaké jsou příjmy těžařů po halvingu? Je třeba se obávat? z webového portálu Finex.cz.

Tato kryptoměna ještě nevznikla a lidé jí svěřili 77 miliard Kč. Jak je to možné?

25.04.2024 13:20 Jedná se o kryptoměnu Renzo a mezi obchodníky vzbudila pořádný rozruch. Slibný projekt totiž zalistuje největší kryptoburza Binance. A také jej nabídne svým uživatelům zdarma. Článek Tato kryptoměna ještě nevznikla a lidé jí svěřili 77 miliard Kč. Jak je to možné? z webového portálu Finex.cz.

Střednědobý výhled pro Bitcoin už není pozitivní, říká uznávaný investiční fond

24.04.2024 22:51 Z krátkodobého pohledu zůstává u Bitcoinu prostor pro růst. Ze střednědobého je však výhled neutrální. Článek Střednědobý výhled pro Bitcoin už není pozitivní, říká uznávaný investiční fond z webového portálu Finex.cz.

Binance umožní kopírování profesionálních obchodníků. Jak bude novinka fungovat?

24.04.2024 22:51 Největší kryptoměnová burza Binance nově spouští nástroj pro automatické kopírování spotových obchodů těch nejlepších traderů. Článek Binance umožní kopírování profesionálních obchodníků. Jak bude novinka fungovat? z webového portálu Finex.cz.

Finex Coin Week: Došlo k schválení prvních ETFs na ethery a Tether rozšiřuje svoji působnost

24.04.2024 15:30 Máme za sebou týden, ve kterém proběhl halving Bitcoinu. Ve světě kryptoměn se toho však událo mnohem více. To nejdůležitější shrnuje Finex Coin Week. Článek Finex Coin Week: Došlo k schválení prvních ETFs na ethery a Tether rozšiřuje svoji působnost z webového portálu Finex.cz.

Zhroutí se technologické akcie pod tíhou úrokových sazeb? Co způsobil Bitcoin halving? | Burza

21.04.2024 21:30 Americké akcie čelily již třetí týden po sobě ztrátám vlivem přetrvávajících vysokých úrokových sazeb, které vrhají stín na budoucí zisky velkých technologických společností. Co přinesl halving Bitcoinu? Článek Zhroutí se technologické akcie pod tíhou úrokových sazeb? Co způsobil Bitcoin halving? | Burza s odstupem z webového portálu Finex.cz.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.