Až příště poletí bitcoin nahoru, chceme prodat dvakrát víc peněženek než doteď, říká Žák z Trezoru

31.05.2023 18:20  Česko má ve světě krypta hned několik unikátů. Asi tím nejznámějším je vůbec první hardwarová peněženka na světě Trezor. A podle šéfa firmy Matěje Žáka se společnost připravuje na rekordní růst. Během posledního bull runu, kdy ceny krypta letěly nahoru, utržila na svém hardwaru 1,3 miliardy korun a vykázala zisk 700 milionů. Nyní je trh v útlumu, ale Trezor se připravuje na další mánii. „Počítáme s tím, že bychom mohli prodat asi dvojnásobek toho, co jsme prodali za celou historii firmy,“ říká Žák v rozhovoru pro podcast KryptoSpace.

Majitelé Wood Co. s Igorem Pauerem spouštějí kryptoměnu krytou švýcarským frankem a nemovitostmi

24.05.2023 16:50  Známých českých byznysmenů ve světě kryptoměn zatím moc není. Velmi úspěšný fond má investiční skupina Rockaway, aktivní je i Ondřej Raška a jeho Miton C. Od loňského roku s ním začíná koketovat i investiční společnost Wood Company, která loni rozjela Portu Krypto.Tentokrát se ale majitelé firmy Vladimír Jaroš, Jan Sýkora a Lubomír Šoltýs pustili do nového projektu na vlastní pěst. Spolu s developerem a expertem na blockchain Igorem Pauerem vytvářejí novou kryptoměnu CHFP. Ta má být krytá švýcarským frankem a nemovitostmi.

Dvě pizzy za deset tisíc bitcoinů. Proč fanoušci kryptoměny slaví výročí zvláštní transakce

22.05.2023 11:50  Bitcoinová komunita slaví zajímavé výročí. Před třinácti lety si floridský programátor Laszlo Hanyecz koupil dvě pizzy z řetězce Papa John’s za deset tisíc bitcoinů. Tehdy virtuální měna větší hodnotu neměla, nyní by cena deseti tisíc bitcoinů přesahovala pět miliard korun. Dnešním pohledem jedna z nejnešťastnějších „investic“ všech dob ale představovala z hlediska vývoje bitcoinu průlom. Jde o první zdokumentovanou směnu virtuálních mincí za zboží. Nebýt podobných průkopnických nápadů, ani ne patnáct let starý bitcoin by nemusel být zdaleka tak populární jako nyní.

Meme-coin mánie pokračuje. Lidé naslepo posílají tvůrcům miliony dolarů

22.05.2023 11:50  Dobrý den, vítejte u shrnutí toho nejdůležitějšího, co se ve světě bitcoinu, etheru a dalších kryptoměn událo během posledního týdne. Text vznikl ve spolupráci s Kryptospace.cz.

Europoslanci schválili komplexní regulaci kryptoaktiv. České firmy v ní vidí oprátku i naději

16.05.2023 19:43  Europoslanci drtivou většinou schválili komplexní regulaci kryptoaktiv s názvem MiCA , jejíž finální návrh dojednalo české předsednictví Radě EU, už v dubnu tohoto roku. Nařízení, které je podle části expertů nejrozsáhlejší normou svého druhu na světě, obsahuje podle některých domácích kryptofirem problematická místa. Přesto také vzbuzuje nemalé naděje, že podnikání kolem kryptoměn bude dlouhodobě možné.

Cena žabáka PEPE rychle padá. Čeká strmý sešup i bitcoin?

15.05.2023 11:40  Dobrý den, vítejte u shrnutí toho nejdůležitějšího, co se ve světě bitcoinu a etheru v posledních sedmi dnech událo. Text vznikl ve spolupráci s kryptospace.cz.

Žabí mince PEPE ucpaly Bitcoin i Ethereum. Slibují zisky v milionech procent nebo rychlou ztrátu

09.05.2023 19:10  Dobrý den, vítejte u shrnutí toho nejdůležitějšího, co se ve světě bitcoinu a etheru v posledních sedmi dnech událo. Text vznikl ve spolupráci s kryptospace.cz.

Týden v kryptu: Bitcoin silně kolísá, Praha vyhodila milion za NFTs, Coinbase žaluje regulátora

02.05.2023 19:20  Dobrý den, vítejte u shrnutí toho nejdůležitějšího, co se ve světě bitcoinu a etheru v posledních sedmi dnech událo. Text vznikl ve spolupráci s kryptospace.cz.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.