Novým trenérem volejbalistů Karlovarska je Ital Mascia, vystřídal Hudečka

30.04.2024 17:40 Novým trenérem volejbalistů Karlovarska je Stefano Mascia. Západočeský klub o tom informoval na Facebooku. Italský kouč, který byl v letech 2020 až 2023 asistentem u české reprezentace, na lavičce vystřídal Ondřeje Hudečka. Ten se podle plánu po záskoku u A-týmu vrátil k mládeži a pozici manažera.

Ústecký zachránce: Dluh je skoro tři miliony, klub zvedáme z klinické smrti

30.04.2024 17:40 Armén Mikael Agateljan své sliby nenaplnil, ale ústecký hokej snad bude žít dál. Z bryndy se zadlužený klub pokusí vyvést nově založený spolek Slovan Ústečtí Lvi. „V této chvíli jsme jediný zájemce, kdo tady chce provozovat hokej na druholigové úrovni. Obrovským problémem jsou hokejové závazky ve výši zhruba 2,8 milionu korun. Ty musíme okamžitě uhradit a od toho se budou odvíjet další věci,“ říká předseda spolku Lukáš Vobecký.

Měl sedět. Hrál a dal hattrick. Bude zase Pichichi? Lewandowski slyší jen chválu

30.04.2024 17:40 Při pohledu na výkon Roberta Lewandowského v prvním poločase si trenér barcelonských fotbalistů Xavi musel vyčítat: „Že já ho postavil.“ Po pondělní ligové dohrávce s Valencií si ale mohl říct: „Ještě, že jsem ho v půli nevystřídal.“

Kousek od dalšího zklamání. Toronto v křeči, hvězdy se hádaly: Přestaň fňukat!

30.04.2024 17:40 Na Boston zatím nestačí, zaostávají téměř ve všech ohledech. Opět začínají pociťovat, jak se velká očekávání pomalu rozplývají. Hvězdnými hokejisty nabité Toronto dělí od dalšího brzkého vyřazení z play off NHL jediná porážka. Emoce pracují, ve čtvrtém zápase se hráči pohádali přímo na střídačce.

Biatlonový třesk. Kouče Gjellanda nahradí Ital Bormolini, k mužům jde Moravec

30.04.2024 17:40 U českých biatlonistek skončil po šesti letech norský trenér Egil Gjelland. Nahradí ho Ital Luca Bormolini a bývalý juniorský reprezentant Lukáš Dostál. U mužů bude nově působit trojnásobný olympijský medailista Ondřej Moravec, který v realizačním týmu doplní dosavadního kouče Michaela Málka. Změny potvrdil výkonný výbor Českého svazu biatlonu, jenž o tom dnes informoval na svém webu.

Podpořte český tým, užijte si atmosféru MS. iDNES.cz rozdává vstupenky na hokej

30.04.2024 17:40 Každý den víte, o jaké zápasy soutěžíte, na úvod to budou duely Česko - Finsko a Švýcarsko - Norsko. iDNES.cz rozdává vstupenky na mistrovství světa a každý den jsou ve hře místa v hledišti hned na dva vybrané zápasy. V nabídce jsou lístky na dávno vyprodaná utkání českého týmu i na další zajímavé souboje, a to včetně finále! Stačí číst články na iDNES.cz a sbírat puky, které se v nich objevují.

Buď Španělsko, nebo Polsko. Tenistky znají soupeře pro čtvrtfinále B. J. King Cupu

30.04.2024 17:40 České tenistky nastoupí ve čtvrtfinále turnaje o Pohár Billie Jean Kingové buď proti domácím Španělkám, nebo Polkám. V případě postupu by mohl výběr kapitána Petra Pály narazit na vítěze duelu mezi Itálií s lepším z utkání Japonsko - Rumunsko. Rozhodl o tom los v Londýně.

Hancko a Liverpool? Podle médií by měl přijít z Feynoordu s trenérem Slotem

30.04.2024 17:40 Fotbalista Dávid Hancko by se podle britských médií mohl v létě stát posilou Liverpoolu. Bývalý obránce pražské Sparty by tak následoval Arneho Slota, svého dosavadního kouče ve Feyenoordu Rotterdam. Pětačtyřicetiletý Nizozemec na Anfield Road nahradí Jürgena Kloppa, který s předstihem ohlásil, že klub po sezoně po téměř devíti letech opustí. Média odhadují, že slovenský reprezentant by se mohl v budoucnu stát nástupcem Virgila van Dijka.

Šotola má s Berlínem potřetí v řadě domácí titul, vyhrál i Bartůněk v Nizozemsku

30.04.2024 17:40 Reprezentační univerzál Marek Šotola získal s Berlínem potřetí za sebou německý titul. V rozhodujícím pátém finále proti volejbalistům Friedrichshafenu byl se 17 body nejužitečnějším hráčem domácích, kteří přitom v sérii prohrávali 0:2 na zápasy. V Nizozemsku v nejvyšší soutěži triumfoval nahrávač Luboš Bartůněk s týmem Active Living Orion. V Portoriku se radovala z titulu smečařka Helena Havelková.

Evropský fotbal mizí z ČT, hlavní duel pohárových soutěží získala Nova

30.04.2024 17:40 Nejatraktivnější fotbalový zápas českého klubu v Evropské či Konferenční lize si od příští sezony už nepustíte na České televizi. Právo první volby získala Nova Sport, zbývající utkání zůstávají na stanicích Sport 1 a Sport 2.

Hokej pod širým nebem v Praze. V prosinci se na Letné představí nejen Sparta

30.04.2024 17:40 Na pražské Letné se na začátku prosince odehrají dva zápasy hokejové extraligy pod širým nebem. Utkají se v nich Sparta s Kometou Brno a Plzeň s Českými Budějovicemi. Součástí Winter Hockey Games 2024 budou i duely slovenské nejvyšší soutěže, univerzitní souboj Česko - Slovensko a zápas českých legend proti zbytku světa. V jednání je také utkání německé DEL ligy. Organizátoři akce, která se uskuteční od 5. do 8. prosince, to oznámili na dnešní tiskové konferenci v Praze.

Voráček končí v Kladně, návrat k hokeji stále řeší. Rád bych to ještě zkusil, říká

30.04.2024 17:40 Ačkoliv zámořím běhají gratulace ke konci jeho hráčské kariéry, hokejista Jakub Voráček ještě stále doufá, že se do zápasů vrátí. „Šance je sice hrozně malá, ale můj syn mě stále motivuje,“ řekl na tiskové konferenci k Winter Hockey Games, jehož je spolu s Patrikem Eliášem ambasadorem.

Vítkovický útok posílí kanadský útočník Nellis. Přichází ze Slovenska

30.04.2024 17:40 Hokejisty extraligových Vítkovic posílí kanadský útočník Anthony Nellis. Devětadvacetiletý hráč přichází z týmu slovenského vicemistra Spišské Nové Vsi, kde jej vedl nový asistent trenéra Vítkovic Vlastimil Wojnar. Ostravané o jeho angažování informovali na klubovém webu.

Lakers přivolali střídání generací a řeší: Odejde James, nebo budou v týmu dva?

30.04.2024 17:40 Pokud byste hledali ročník NBA, v němž do druhého kola play off nezasáhl žádný z tria LeBron James, Stephen Curry a Kevin Durant, pátrání by vám zřejmě chvíli zabralo. Psal se totiž rok 2005. Nyní se po vypadnutí Los Angeles Lakers historie opakuje, po devatenácti letech přichází znamení, že se nezadržitelně blíží střídání generací.

Junioři skončili ve skupině druzí, ve čtvrtfinále MS je čeká Slovensko

30.04.2024 17:40 Čeští hokejisté obsadili na mistrovství světa do 18 let ve Finsku druhé místo ve skupině B a ve čtvrtečním čtvrtfinále se utkají v derby se Slovenskem, které zachránilo postup do play off drtivým vítězstvím 11:1 nad Norskem. Před Česko se mohlo v tabulce skupiny posunout Švédsko v případě plného bodového zisku v duelu se Švýcarskem, ale vyhrálo jen 3:2 v prodloužení.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.