Pardubice - Litvínov 2:1. Favorit tak dlouho tlačil, až otočil, rozhodl bek Vála

31.03.2024 20:54 Dlouho dominovali a sváděli boj hlavně s litvínovskou obranou. Nakonec pardubičtí hokejisté v prvním extraligovém semifinále přece jen uspěli. A to překvapivě díky šťastné akci obránce Ondřeje Vály ze 45. minuty. Hosté se hodně spoléhali na brankáře Mateje Tomka, který vytáhl rovných čtyřicet zákroků, ani ty však na úspěch nestačily.

Č. Budějovice - Sparta 0:1, vydřená výhra mistra, gól daroval brankář

31.03.2024 20:54 Sparťanští fotbalisté nenadchli, ale vyhráli. Po hodně úsporném a chvílemi křečovitém výkonu silou vůle přemohli poslední České Budějovice gólem Birmančeviče a uhájili první příčku o bod před Slavií.

Basketbalisté Písku přišli po prohře s Olomouckem o šanci na play off

31.03.2024 20:54 Z nadstavbové skupiny A2 postoupí do play off NBL basketbalisté Olomoucka a Ostravy. O šanci dnes přišel Písek, po domácí porážce s Hanáky 95:99 obsadí v soutěži konečné jedenácté místo.

Hradec často dobře rozehrané zápasy ztrácel, teď to vyšlo, těší trenéra Horejše

31.03.2024 20:54 Celý druhý poločas hráli proti oslabenému soupeři, dali vedoucí branku, ale pak se do poslední vteřiny báli, aby o výhru a důležité tři body nepřišli. Tak nějak dokráčel Hradec k výhře 2:1 nad Karvinou, která mu přiblížila splnění snu vyhnout se v nadstavbě skupině o záchranu.

OBRAZEM: Krasosmutnění na náměstí. Litvínov sleduje semifinále společně

31.03.2024 20:54 Až tři stovky fanoušků hokejového Litvínova hltaly úvodní zápas semifinále play off z Pardubic společně na náměstí Míru. Živou projekci na velkoplošné obrazovce zařídilo město Litvínov a vysílat bude i zbývající utkání série, která se hraje čtyři vítězství. Sešla se pestrá směsice příznivců od nejmenších po zasloužilé, v dresech i bez nich. Díky otevřeným stánkům lidé mohli popíjet pivo nebo limonádu a zakousnout se do klobásy. Sdílená radost je dvojnásobná, sdílená bolest poloviční - a platilo to v centru města i během prvního zápasu, v němž Litvínov vedl, ale nakonec prohrál 1:2. Na náměstí Míru se před devíti lety konaly také pompézní a nezapomenutelné oslavy historicky prvního českého titulu chemiků.

Baník zlomil prokletí a zlevnil fandům pivo. Snad něco vypili, smál se Frydrych

31.03.2024 20:54 Neuvěřitelně dlouho doma nezvítězili. Sedm zápasů v lize, osm i s pohárem, fotbalisté Baníku Ostrava čekali na tři body ze svého stadionu. Dočkali se až ve 26. kole Fortuna ligy, kdy zdolali Teplice 4:1. A jejich fanoušci si užili levnější pivo, jehož cena šla o tři koruny dolů za každý vstřelený gól.

Čeští curleři na MS ve Švýcarsku po dvou těsných prohrách zdolali Nový Zéland

31.03.2024 20:54 Čeští curleři se na mistrovství světa v Schaffhausenu dočkali ve třetím utkání první výhry. Po sobotní těsné porážce s favorizovanou Kanadou po dodatečném endu tým skipa Lukáše Klímy ve druhém hracím dnu nejprve o jediný bod prohrál i se čtvrtým týmem z loňského MS Itálií , ale proti Novému Zélandu odpoledne potvrdil předpoklady a zvítězil 7:4.

Zlatohlávek sladkou trefu Sigmě slavil: Za šanci v lize vděčím Pardubicím

31.03.2024 20:54 Jako střídající hráč v nastaveném čase prudkou přízemní střelou propálil brankáře Macíka a pečetil vítězství pardubických fotbalistů v Olomouci na 2:0. Třiadvacetiletý útočník Tomáš Zlatohlávek sedmou trefu v sezonu patřičně oslavil, třebaže je sigmáckým odchovancem. Leč na Andrově stadionu někdejší mládežnický reprezentant v lize pořádnou šanci nedostal. A tak před sezonou zamířil na východ Čech, kde pookřál. Vrátil se stylově.

Fotbalisté Prostějova nezvládli dlouhé oslabení, schytali čtyři góly

31.03.2024 20:54 Když už v 19. minutě zápasu proti Chrudimi uviděl Marek Matocha druhou žlutou kartu a musel do šatny, začalo to s prostějovskými fotbalisty vypadat v zápase 20. kola zle. Sedmdesáti minutové opravdu nezvládli a prohráli 2:4, přestože po pauze dokázali smazat dvoubrankovou ztrátu. V tabulce zůstávají poslední.

Podle očekávání, přesto velkolepě. Van der Poel potřetí ovládl Kolem Flander

31.03.2024 20:54 Své první vítězství získal ve sprintu, druhé rovněž, až třetí si mohl naplno užít mnoho kilometrů před cílem s obrovským náskokem. Nizozemský mistr světa Mathieu van der Poel potvrdil roli absolutního favorita kostkové klasiky Kolem Flander a po sólu dlouhém pětačtyřicet kilometrů získal devětadvacetiletý cyklista stáje Alpecin-Deceuninck čtyřicáté osmé vítězství v kariéře.

I legendy jí přály. Američanka přečkala kruté bolesti, má trofej z Česka

31.03.2024 20:54 Když tenistka Danielle Collinsová při slavnostním vyhlášení přikráčela na pódium, hned se natěšeně hrnula k vystavené trofeji, kterou vyrobili skláři z Nového Boru. James Blake, šéf Miami Open, ji musel upozornit, že se od ní nejprve čeká děkovná řeč. Třicetiletá Američanka byla po finálovém vítězství nad Jelenou Rybakinovou z Kazachstánu a zisku nejcennějšího titulu v kariéře naprosto nadšená.

ONLINE: Hradec Králové - Karviná 1:0, domácí posílá do vedení Harazim

31.03.2024 15:30 Karvinští fotbalisté, kterým patří předposlední příčka, hrají ve 26. kole na půdě dvanáctého Hradce Králové. Utkání můžete od 15 hodin sledovat v podrobné online reportáži.

ONLINE: Baník - Teplice 2:0, po pěkné individuální akci zvyšuje Rusnák

31.03.2024 15:30 Ostravští fotbalisté hrají ve 26. kole Fortuna ligy s Teplicemi na domácí půdě, kde zvítězili naposledy v září loňského roku. Prolomí nelichotivou sérii? Utkání můžete od 15 hodin sledovat v podrobné online reportáži.

ONLINE: Mladá Boleslav - Zlín 2:0, dva slepené góly, po Pulkrabovi jásá Ladra

31.03.2024 15:30 Jejich podzimní duel nabídl čtrnáct gólů a skóre 5:9. Mladoboleslavští fotbalisté tentokrát hrají se Zlínem doma a chtějí ho opět porazit. Utkání 26. kolo Fortuna ligy můžete sledovat od 15 hodin v podrobné online reportáži.

Rovanperä podruhé slaví výhru v Safari rallye, Toyota v Keni získala double

31.03.2024 15:30 Dvojnásobný mistr světa Kalle Rovanperä podruhé vyhrál Safari rallye. Finský jezdec Toyoty v závěrečné etapě kontroloval vedení, ve kterém se držel od pátku a po sobotě jeho náskok přesáhl dvě minuty. Nakonec zvítězil o minutu a 37 sekund před týmovým kolegou Japoncem Takamotem Kacutou.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.