Podraz v Survivoru má následky: Hráči cupují Ivu, která odmítla imunitu, nazvali ji největším losere

30.04.2024 17:20 V Survivoru došlo k nečekanému momentu, kdy Iva odmítla přijmout skrytou imunitu od Piráta a Nikoly před duelovou hrou, která pro ni nakonec skutečně byla konečnou. Těžce nalezená skrytá imunita tak přišla vniveč.

Finále Miss Czech Republic sází na známé tváře: Taťána Makarenko prozradila podrobnosti večera

30.04.2024 17:20 Mílovými kroky se blíží slavnostní finálový večer, kdy budou vyhlášeny nové vítězky soutěže krásy Miss Czech Republic. O podrobnosti příprav se s námi podělila ředitelka soutěže Taťána Makarenko.

Gránský, Korolová i hvězdy Elišky a Damiána a Ordinace v růžové zahradě: Prima točí nový seriál. Nah

30.04.2024 17:20 V Česku se nic neutají! Dokonce ani přísně utajovaný nový seriál FTV Prima. V něm mají zazářit David Gránský, Ivana Korolová, Jan Komínek i Ladislav Ondřej. Nahradí právě tento projekt v budoucnu úspěšnou Zoo?

Král Karel III. po léčbě na veřejnosti: S manželkou se dočkali obrovské podpory i odporného hejtu

30.04.2024 17:20 Britský královský palác o víkendu oznámil, že král Karel III. se po léčbě rakoviny a následné rekonvalescenci vrací ke svým povinnostem. Jeho první kroky vedly do centra pro onkologické pacienty.

Strach o Michaelu Ochotskou: Bývalá hvězda Novy skončila na kapačce

30.04.2024 17:20 Bývalá hvězda televize Nova Michaela Ochotská se již delší dobu vyhýbá veřejnému životu. Nedávno Super.cz poskytla otevřený rozhovor, a tak se na ni fanoušci opět zaměřili. Nyní všechny vyděsila fotkou s kapačkou v ruce.

Charlotte Ella Gottová slaví 18 let: Brunetka bere svou krásou dech, přes noc se stala hvězdou, pak

30.04.2024 17:20 Charlotte Ella Gottová slaví osmnácté narozeniny. Dcera zesnulého zpěváka Karla Gotta a Ivany Gottové nejen vyrostla do krásy, ale také má talentu na rozdávání. Brunetka se věnuje herectví i zpěvu.

Komička Adéla Elbel je trojnásobnou maminkou: Kontrakce ji přepadly během natáčení

30.04.2024 17:20 Komička a moderátorka Adéla Elbel porodila třetí holčičku, která dostala jméno Gréta. Radostnou novinku sdílela Adéla a její manžel, textař Michal Rožek na sociálních sítích.

Velkolepá premiéra filmu o Petru Jandovi: Bohdalka zpívala, dorazili staří bardi i celá rodina

30.04.2024 17:20 Velkou premiéru filmu Django o svém životě si hudebník Petr Janda v kině Lucerna užil s celou parádou. Nechyběla jeho rodina, blízcí přátelé a kolegové, řada známých tváří ze světa šoubyznysu.

Ochránce Bartošové končí s pomíjivým světem: Sláva patří nebi, jedinou celebritou je Bůh, vzkázal Zd

30.04.2024 17:20 V souvislosti se smutným výročím tragické smrti Ivety Bartošové se pozornost fanoušků i médií upřela i ke Zdeňku Macurovi, který proslul coby její neúnavný ochránce. Dlouho váhal, nakonec poslal světu velmi výmluvný vzkaz.

Kristýna Ryška ze Zlaté labutě otevřeně o rozvodu: Varovala exmanžela před herečkami, našel si ale E

30.04.2024 11:11 Kristýna Ryška v posledních měsících dostala televizní diváky zejména svou rolí Ireny Maškové v úspěšném seriálu Zlatá labuť, kterou natáčela rok a půl. Nyní těší diváky v seriálu Jedna rodina.

Dominika Myslivcová sklidila hejty, když se fotila se synem nahá: Sexbomba se brání. Přiznala i mráč

30.04.2024 11:11 Když jsme se na castingu pro nové playmate potkali s jejich předchůdkyní Dominikou Myslivcovou, probrali jsme i její nedávné fotografie, kde pózovala se synem nahoře bez. Vzbudilo to řadu rozporuplných reakcí. A dostali jsme se i k jejímu soukromému životu.

Zase hubenější: O 11 kilogramů lehčí Jana Adamcová už si troufla i na módní molo

30.04.2024 11:11 Zhubla a pustila se do velké výzvy. Moderátorka Jana Adamcová si vyzkoušela roli modelky na módní přehlídce. „Byla to moje první zkušenost, i když jsem byla pozvaná minule, ale to jsem nemohla,“ řekla Super.cz na přehlídce návrhářky Vlaďky Kouřilové.

Krásné sestry Grossovy a láska v Paříži: Natálie a Denisa sdílely zamilované snímky se slavnými uměl

30.04.2024 11:11 Denisa Grossová i Natálie Grossová už nějakou dobu září štěstím. Krásné umělkyně jsou totiž už nějaký ten pátek šťastně zadané a láskou se netají ani na sociálních sítích.

Snímek Anety Krejčíkové ve šňůrkových kalhotkách vyvolal rozruch: Krásná herečka prozradila tajemstv

30.04.2024 11:11 Aneta Krejčíková dbá na zdravý životní styl, což je znát i na její postavě, kterou si udržuje i pravidelným pohybem. Oblíbená herečka a maminka dvou dětí přiznala, že nesportuje pouze kvůli hezké postavě. Tu spíš bere jako další benefit.

Rozuměla si nejen s Karlem Gottem. Podívejte se, jak Iveta Bartošová dováděla na pouti s jeho manžel

30.04.2024 11:11 Zpěvačka Iveta Bartošová se přátelila s celou řadou osobností našeho šoubyznysu. Poslední léta před tragickou smrtí, kdy spáchala sebevraždu skokem pod vlak, se stáhla do ústraní. V době, kdy na tom byla ještě dobře a neměla tak velké problémy s alkoholem, ale patřila k ozdobám společenských akcí.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.