Sport

Nejsou dostupné aktuálně žádné články.

Opava proti Ostravě. Velká basketbalová bitva o semifinále startuje

18.04.2024 14:00 V minulé sezoně basketbalisté Opavy prohráli v národní lize s NH Ostrava tři ze čtyř zápasů. V této v obou zvítězili. „Doma jsme ale prohráli v prodloužení a venku jen o pět bodů,“ upozornil ostravský trenér Adam Choleva. „Víme však o síle Opavy. Je to jasný favorit, mistři, tým se zkušenostmi z Champions League.“

Lovosický hrdina Günl: Chceme dokázat, že patříme mezi top týmy v Česku

18.04.2024 14:00 V mládeži si přelomil obě zápěstí, teď láme soupeře. Jiří Günl, brankářský geroj házenkářů Lovosic. Zocelený bolestí se sápe po odměně za útrapy, po loňském bronzu touží po medaili ještě cennější.

Kladno začalo od Adama a má Filipa. Měsíce marodili, při comebacku hned zářili

18.04.2024 14:00 Jeden v novém roce ještě nechytal, druhý nehrál dokonce celý rok. K prvnímu barážovému úspěchu vytáhli hokejové Rytíře i dlouhodobí lazaři, jimž prolínací soutěž dala šanci na comeback ještě v letošní sezoně. Kladenský brankář Adam Brízgala i útočník Matyáš Filip se při středečním vítězství 4:1 nad Vsetínem ujali hlavních rolí.

Smíření zlatého páru? Rozhodne se brzy. Záleží na Katce, říká Krejčíková

18.04.2024 14:00 Před třemi lety v Tokiu v deblu vybojovaly pro samostatné Česko první tenisové olympijské zlato. Na grandslamech spolu posbíraly sedm trofejí. Barbora Krejčíková s Kateřinou Siniakovou se však loni na podzim rozešly. Před blížícími se hrami v Paříži ovšem zvažují opětovné spojení.

Pánikovy zákeřnosti vytočily i Zadinu. To se v našem týmu dělat nebude, řekl...

18.04.2024 14:00 Ani ve druhém utkání si neodpustil zkrat. Pardubický útočník Richard Pánik se ve finálovém souboji hokejové extraligy proti svému bývalému klubu znovu „předvedl“ a ohrozil vítězství vlastního týmu. Trenéra Marka Zadinu nakonec donutil k rázné reakci. Trpělivost došla, křídlo elitní formace zůstalo na střídačce.

Zmrzlý Skjelmose vyděsil diváky na Valonském šípu. Už je v pořádku, oznámil tým

18.04.2024 14:00 Těžkou hypotermií skončil středeční klasický závod Valonský šíp pro dánského cyklistu Mattiase Skjelmoseho. Fanoušky vyděsily záběry na sociálních sítích, na nichž se jezdec stáje Lidl-Trek nekontrolovatelně třásl a při jeho předčasném odstoupení mu z kola museli pomoci. Vedení týmu dnes oznámilo, že se podchlazení podařilo zvládnout pomocí teplé sprchy a nápojů a Skjelmose je v pořádku.

Fiorentina přestala existovat. Proč? A jak se vyškrábala mezi elitu?

18.04.2024 14:00 Hodinu a půl pročesávali honosné římské sídlo Palazzo Borghese, než našli to, co hledali – a ještě něco navíc. Nejdřív detektivové ze sejfu vytáhli dokumenty, které ukazovaly na praní špinavých peněz a další finanční čachry. A pak i sáček s podezřelým bílým práškem. „Kokain? Cože? Nesmysl! To je přece šafrán!“ hájil se Vittorio Cecchi Gori, když ho našli, jak za zrcadlovou zdí pospává spolu s tehdejší přítelkyní, modelkou Valerií Mariniovou.

Navzdory potížím tenisový challenger v Ostravě bude. Objeví se další hvězdy?

18.04.2024 14:00 Byť je šéf tenisového svazu Ivo Kaderka ve vazbě a policisté mimo jiné prověřují nekalosti spojené s dotacemi na turnaje, tradiční ostravský challenger tenistů bude.

Prokop mění značku vozu, klasické rallye bude jezdit se Škodou

18.04.2024 14:00 Automobilový jezdec Martin Prokop po čtrnácti letech mění značku vozu a nově bude v klasické rallye závodit se Škodou. Juniorský mistr světa z roku 2009 byl v minulých sezonách věrný Fordu, teď se ale rozhodl přesednout do modelu Fabia RS Rally2. V dálkových soutěžích včetně Dakaru ale bude i nadále závodit s Fordem Raptor.

Formule 1 se vrací do Číny, samostatně bodovaný sprint budí rozpaky

18.04.2024 14:00 Po pětileté pauze se o víkendu pojede Velká cena Číny vozů formule 1. Lídr průběžného pořadí mistrovství světa a obhájce titulu Max Verstappen z Red Bullu se pokusí na trati v Šanghaji získat první vítězství, místního rodáka Čou Kuan-jüa čeká premiéra před domácími fanoušky. Poprvé v sezoně se pojede samostatně bodovaný sprint, který budí mezi jezdci lehké obavy

Fiorentina přestala existovat. Proč? A jak se vyškrábala mezi elitu?

18.04.2024 13:10 Hodinu a půl pročesávali honosné římské sídlo Palazzo Borghese, než našli to, co hledali – a ještě něco navíc. Nejdřív detektivové ze sejfu vytáhli dokumenty, které ukazovaly na praní špinavých peněz a další finanční čachry. A pak i sáček s podezřelým bílým práškem. „Kokain? Cože? Nesmysl! To je přece šafrán!“ hájil se Vittorio Cecchi Gori, když ho našli, jak za zrcadlovou zdí pospává spolu s tehdejší přítelkyní, modelkou Valerií Mariniovou.

Semifinále je blízko. Plzeň znovu zkusí postavit Fiorentině barikádu

18.04.2024 13:10 Od začátku roku dostali ve čtrnácti zápasech jen sedm gólů. V posledních čtyřech ani jeden. A v Evropě inkasovali za patnáct utkání jen třikrát, což zní skoro neuvěřitelně. Průměrně 0,18 gólu za 90 minut! Postavit barikádu, to fotbalisté Plzně umí dokonale. Teď už jde jen o to, jak mocný tlak tenhle zátaras udrží. Večer se ukáže. Florencie, renesanční perla Itálie, uvidí od 18.45 pokus o dorovnání českého pohárového maxima.

Guardiola po vyřazení: V jiném sportu bychom vyhráli. Frustrující, soptil Días

18.04.2024 08:20 V utkání měli jasnou převahu, svého soupeře od obdržené branky takřka nepustili za polovinu hřiště, přesto jim to na postup nestačilo. Obhájci trofeje z Manchesteru City se zmohli jen na vyrovnání a nakonec po penaltách vypadli ve čtvrtfinále Ligy mistrů s Realem Madrid. „To je zkrátka fotbal. V jiném sportu bychom vyhráli,“ mínil trenér Pep Guardiola,.

Soutěž o Strahov je ve 2. kole. Se Spartou se domluvíme, ujišťuje Fousek

17.04.2024 21:00 Výkonný výbor Fotbalové asociace ČR posunul soutěž o využití areálu na Strahově do druhého kola, ve kterém bude nadále jednat s pražskou Spartou o podmínkách výstavby nového stadionu. Předseda FAČR Petr Fousek na tiskové konferenci uvedl, že se asociace s letenským klubem takřka jistě domluví, vše ale musí posvětit 30. května valná hromada.

Druhá liga: Dukla i Vyškov vyhrály a dál je mezi nimi dvoubodový odstup

17.04.2024 21:00 Fotbalisté vedoucí Dukly i druhého Vyškova ve 23. kole druhé ligy zvítězili a nadále je na špici tabulky dělí dva body. Pražané doma zdolali Opavu 2:0, Vyškov navzdory oslabení uspěl na hřišti Prostějova 1:0. Táborsko rozstřílelo nováčka Žižkov 5:0 a udrželo si třetí místo, které jako poslední zaručuje účast v baráži, o dva body před olomouckým béčkem. Sigma zdolala nováčka Kroměříž 4:2. Rezerva pražské Sparty si doma poradila s Příbramí 5:1. Zbrojovka Brno zdolala Jihlavu 1:0, další brněnský tým Líšeň zvítězil ve Vlašimi 5:4.

Úspěšná prostějovská série skončila s Vyškovem. Chyběla odvaha, hlesl kouč

17.04.2024 21:00 Třetí skalp silného soupeře v řadě fotbalisté Prostějova nezískali. Ve 23. kole druhé nejvyšší soutěže prohráli 0:1 s obrozeným Vyškovem, který naopak zapsal druhé vítězství v řadě po sérii pěti zápasů bez tříbodového zisku.

ONLINE: City proti Realu, Arsenal na Bayernu. Hrají se odvetná čtvrtfinále LM

17.04.2024 21:00 Zbylé dva semifinalisty pozná fotbalová Liga mistrů. O jedno z míst bojuje obhájce titulu Manchester City s Realem Madrid, úvodní zápas skončil remízou 3:3. Vše je otevřené i v druhém dvojutkání, Arsenal zvládl doma proti Bayernu srovnat a do Mnichova si veze výsledek 2:2. Obě střetnutí můžete od 21 hodin sledovat v podrobných online reportážích.

A teď do finále. Jsem hrdý, postoupili jsme zaslouženě, řekl kouč Dortmundu

17.04.2024 15:20 V domácí lize jsou mimo příčky, které zaručují účast v příštím ročníku Champions League. V tom současném se mohou stát nejúspěšnějším německým klubem. Dortmund po strhující odvetě s Atlétikem Madrid postoupil do semifinále. „A zaslouženě,“ prohlásil trenér Edin Terzic.

Hranáčův životní zápas? To říkají pořád, snad jich ještě přibude, culil se...

17.04.2024 15:20 Debut v evropských pohárech, premiéra v reprezentaci a teď nejdůležitější zápas v odvetném čtvrtfinále fotbalové Konferenční ligy. Plzeňský stoper Robin Hranáč dál prožívá přelomovou sezonu, tlak si ale nepřipouští. „Cítím se teď opravdu dobře, hlavně psychicky,“ hlásil před odletem do italské Florencie na pražském Letišti Václava Havla.

Blížící se MS klubů: giganti i Salcburk? Infantino gratuluje, zdraví hráčů...

17.04.2024 15:20 Gianni Infantino, první muž FIFA, čas od času na svých sociálních sítích v načančaném videovzkazu pogratuluje dalšímu z účastníků, jenž se kvalifikoval na kvapně se blížící šampionát klubů. Jinak je ale vlastně trochu s podivem, jak málo se zatím o akci, která má potenciál převrátit fotbalový svět vzhůru nohama, mluví.

Pánikovy zákeřnosti vytočily i Zadinu. To se v našem týmu dělat nebude, řekl...

18.04.2024 14:40 Ani ve druhém utkání si neodpustil zkrat. Pardubický útočník Richard Pánik se ve finálovém souboji hokejové extraligy proti svému bývalému klubu znovu „předvedl“ a ohrozil vítězství vlastního týmu. Trenéra Marka Zadinu nakonec donutil k rázné reakci. Trpělivost došla, křídlo elitní formace zůstalo na střídačce.

Kladno začalo od Adama a má Filipa. Měsíce marodili, při comebacku hned zářili

18.04.2024 14:40 Jeden v novém roce ještě nechytal, druhý nehrál dokonce celý rok. K prvnímu barážovému úspěchu vytáhli hokejové Rytíře i dlouhodobí lazaři, jimž prolínací soutěž dala šanci na comeback ještě v letošní sezoně. Kladenský brankář Adam Brízgala i útočník Matyáš Filip se při středečním vítězství 4:1 nad Vsetínem ujali hlavních rolí.

V zámoří píší o prvních českých posilách pro MS: pojedou Palát, Nosek a Mrázek

18.04.2024 14:40 Do úvodního zápasu českých hokejistů na domácím mistrovství světa zbývá 22 dní. Jména hráčů z evropských lig a NHL, kteří oblečou národní dres, se zatím tají. Avšak zámořští novináři s úzkými vazbami na kluby nejprestižnější soutěže mají o prvních posilách jasno.

Bojuje o mistrovství, sleduje i extraligu. Třinci přeju titul, hlásí Ondřej...

18.04.2024 14:40 S národním týmem se po dvou letech vrátil do Českých Budějovic. Útočník Ondřej Kovařčík aktuálně bojuje o účast na mistrovství světa. Od nové sezony je však velmi pravděpodobné, že bude tamní Budvar aréna jeho domácí halou. Reprezentace na jihu Čech ve čtvrtek přivítá v další přípravě Rakousko.

Přípravný duel hokejistů proti Rakousku odchytá v Budějovicích Málek

18.04.2024 14:40 První z přípravných zápasů českých hokejistů proti Rakousku odchytá dnes v Českých Budějovicích gólman Jakub Málek. Hrát nebudou obránce Filip Pyrochta a útočníci Roman Červenka, David Tomášek a Ondřej Kovařčík. Třetí duel svěřenců kouče Radima Rulíka v závěrečné přípravě na květnové domácí mistrovství světa v Praze a Ostravě začne v 17:10.

Šest gólů s Kacetlem nezamává. Za jednu výhru jsme rádi, říká Cienciala

18.04.2024 09:30 Na rozdíl od spoluhráče Tomáše Kundrátka, který byl před televizní kamerou i diktafony novinářů dost skoupý na slovo, „kousal“ hokejový útočník Třince David Cienciala prohru 3:6 ve finále extraligového play off proti Pardubicím s mnohem větším nadhledem.

Kämpf asistoval u dvou gólů, výhru a jubileum však slavil Kučerov

18.04.2024 09:30 Předposlední hrací den letošní základní části hokejové NHL se z Čechů prosadil centr David Kämpf, jenž asistoval u dvou branek Toronta. Výhru 6:4 ovšem slavili domácí hráči Tampy Bay s lídrem produktivity soutěže Nikitou Kučerovem, který díky bilanci 1+1 dosáhl jako teprve pátý hráč historie na 100 přihrávek v jednom ročníku.

Jarůšek vyměnil hokejky a řádil na startu baráže: Snad mi je zase Jágr nevezme

18.04.2024 04:10 Za celou letošní extraligu pouhé čtyři góly, teď dva za šest minut a navrch asistence. Za probuzení kanonýra Richarda Jarůška v úvodní partii extraligové baráže se Vsetínem mohly i nové hokejky. „Když si ty moje první vzal Jarda Jágr, musel jsem změnit model,“ usmíval se kladenský vousáč po středečním vítězství 4:1.

Uvaříme je! Nikdo na střídačce nebyl negativní, těší Mandáta po skalpu Třince

18.04.2024 04:10 Po úvodní porážce dostali pardubičtí hokejisté dílčí úkol a ten splnili. Ve druhém finále extraligového play off třinecké Oceláře daleko víc zmáčkli, vyhráli 6:3 a srovnali stav série na 1:1. Cestu za výhrou si ale Dynamo, skoro už klasicky, pořádně zkomplikovalo.

Pardubice - Třinec 6:3. Domácí si k první výhře pomohli drtivým finišem

17.04.2024 22:00 Hokejisté Pardubic dosáhli na první vítězství ve finále extraligového play off. Ve druhém utkání porazili doma Třinec 6:3 a srovnali sérii na 1:1. Hráči Dynama ve třetí části sice ztratili vedení 3:1, třemi trefami v závěru však nakonec rozhodli zápas ve svůj prospěch.

Nejsou dostupné aktuálně žádné články.

Nejsou dostupné aktuálně žádné články.

Atlanta už bez Krejčího podlehla v předkole Chicagu a sezona NBA pro ni skončila

18.04.2024 13:40 New York - Basketbalisté Atlanty prohráli v předkole play off NBA v Chicagu 116:131 a sezona pro ně skončila. V týmu Hawks už ve středu chyběl český reprezentant Vít Krejčí, který jako hráč s dvoucestnou...

Neuville bude v Chorvatské rallye hájit vedení v MS, vítězství obhajuje Evans

18.04.2024 13:40 Záhřeb - Automobilový jezdec Thierry Neuville z Belgie bude v nadcházející Chorvatské rallye hájit vedení v průběžném pořadí mistrovství světa. Tovární jezdec Hyundaie má v čele náskok šesti bodů na...

Prokop mění značku vozu, klasické rallye bude jezdit se Škodou

18.04.2024 13:40 Praha - Automobilový jezdec Martin Prokop po čtrnácti letech mění značku vozu a nově bude v klasické rallye závodit se Škodou. Juniorský mistr světa z roku 2009 byl v minulých sezonách věrný Fordu,...

Formule 1 se vrací po pěti letech do Číny, Verstappen tam cílí na první triumf

18.04.2024 13:40 Šanghaj - Po pětileté pauze se o víkendu pojede Velká cena Číny vozů formule 1. Lídr průběžného pořadí mistrovství světa a obhájce titulu Max Verstappen z Red Bullu se pokusí na trati v Šanghaji získat...

NHL chystá stěhování klubu Arizona Coyotes do Salt Lake City

18.04.2024 13:40 New York - Rada guvernérů NHL by dnes měla podle kanadské televizní stanice Sportsnet schválit prodej klubu Arizona Coyotes a jeho přesun do Salt Lake City. Tým českého brankáře Karla Vejmelky zakončil...

Kämpf dvakrát asistoval, Kučerov se dostal na 100 asistencí za sezonu

18.04.2024 08:50 New York - Útočník David Kämpf připravil dvě branky Toronta při prohře 4:6 na ledě Tampy Bay. Jeho spoluhráč Auston Matthews se neprosadil a útok na překonání hranice 70 gólů mu tak nevyšel. Americký...

Tříbodový kladenský Jarůšek: Jsem za to rád, že jsem mohl takto pomoct týmu

18.04.2024 02:50 Kladno - Třemi body za dvě branky a asistenci pomohl útočník Richard Jarůšek k vítězství hokejistů Kladna v úvodním utkání baráže o extraligu nad Vsetínem 4:1. Prožil tak svůj nejvydařenější zápas...

Manchester City titul v LM neobhájí, proti Realu nezvládl penalty

18.04.2024 02:50 Manchester/Mnichov - Obhájce titulu Manchester City podlehl v domácí odvetě čtvrtfinále fotbalové Ligy mistrů 3:4 po penaltách Realu Madrid a v soutěži končí. Po výsledku 3:3 v prvním duelu skončil...

Macháč kvůli nemoci v Barceloně odstoupil, Nadal vypadl

17.04.2024 21:10 Barcelona - Tenista Tomáš Macháč odstoupil kvůli nemoci z turnaje v Barceloně, kde měl dnes v druhém kole nastoupit proti domácímu Španělovi Alejandru Davidovichovi. Na sociálních sítích o tom informovali...

Hokejisté Pardubic porazili Třinec 6:3 a vyrovnali stav finále na 1:1

17.04.2024 21:10 Pardubice - Hokejisté Pardubic porazili ve druhém finálovém utkání play off extraligy Třinec 6:3 a vyrovnali sérii hranou na čtyři výhry na 1:1. Oceláři sice dokázali ve třetí části smazat dvoubrankové...

Neuville bude v Chorvatské rallye hájit vedení v MS, vítězství obhajuje Evans

18.04.2024 11:00 Záhřeb - Automobilový jezdec Thierry Neuville z Belgie bude v nadcházející Chorvatské rallye hájit vedení v průběžném pořadí mistrovství světa. Tovární jezdec Hyundaie má v čele náskok šesti bodů na...

Atlanta už bez Krejčího podlehla v předkole Chicagu a sezona NBA pro ni skončila

18.04.2024 11:00 New York - Basketbalisté Atlanty prohráli v předkole play off NBA v Chicagu 116:131 a sezona pro ně skončila. V týmu Hawks už ve středu chyběl český reprezentant Vít Krejčí, který jako hráč s dvoucestnou...

Kämpf dvakrát asistoval, Kučerov se dostal na 100 asistencí za sezonu

18.04.2024 11:00 New York - Útočník David Kämpf připravil v NHL dvě branky Toronta při prohře 4:6 na ledě Tampy Bay. Jeho spoluhráč Auston Matthews se v posledním utkání základní části neprosadil a útok na metu 70...

Kladno na úvod baráže o hokejovou extraligu zdolalo Vsetín 4:1

18.04.2024 00:20 Kladno - Hokejisté Kladna porazili v úvodním utkání baráže o extraligu Vsetín 4:1. Dvěma góly a asistencí to zařídil útočník Richard Jarůšek. Brankář Adam Brízgala při svém návratu po zranění poprvé...

Před odvetou ještě nemáme dokončenou práci, fandí nám celé Česko, řekl Koubek

18.04.2024 00:20 Florencie - Trenér Miroslav Koubek věří, že fotbalisté Plzně ve čtvrteční odvetě čtvrtfinále Evropské konferenční ligy proti Fiorentině dokončí práci, kterou započali před týdnem domácí bezbrankovou...

Tříbodový kladenský Jarůšek: Jsem za to rád, že jsem mohl takto pomoct týmu

18.04.2024 00:20 Kladno - Třemi body za dvě branky a asistenci pomohl útočník Richard Jarůšek k vítězství hokejistů Kladna v úvodním utkání baráže o extraligu nad Vsetínem 4:1. Prožil tak svůj nejvydařenější zápas...

Hokejisté Pardubic porazili Třinec 6:3 a vyrovnali stav finále na 1:1

18.04.2024 00:20 Pardubice - Hokejisté Pardubic porazili ve druhém finálovém utkání play off extraligy Třinec 6:3 a vyrovnali sérii hranou na čtyři výhry na 1:1. Oceláři sice dokázali ve třetí části smazat dvoubrankové...

Manchester City titul v LM neobhájí, proti Realu nezvládl penalty

18.04.2024 00:20 Manchester/Mnichov - Obhájce titulu Manchester City podlehl v domácí odvetě čtvrtfinále fotbalové Ligy mistrů 3:4 po penaltách Realu Madrid a v soutěži končí. Po výsledku 3:3 v prvním duelu skončil...

Američané zveřejnili kompletní nominaci basketbalistů pro OH v Paříži

17.04.2024 19:10 New York - Basketbalisté LeBron James, Stephen Curry a Kevin Durant povedou na olympijském turnaji v Paříži hvězdný americký Dream Team. Dvanáctičlennou nominaci hráčů, kteří budou v dresu USA útočit...

Macháč kvůli nemoci v Barceloně odstoupil, Nadal vypadl

17.04.2024 19:10 Barcelona - Tenista Tomáš Macháč odstoupil kvůli nemoci z turnaje v Barceloně, kde měl dnes v druhém kole nastoupit proti domácímu Španělovi Alejandru Davidovichovi. Na sociálních sítích o tom informovali...

Formule 1 se vrací po pěti letech do Číny, Verstappen tam cílí na první triumf

18.04.2024 13:02 Šanghaj - Po pětileté pauze se o víkendu pojede Velká cena Číny vozů formule 1. Lídr průběžného pořadí mistrovství světa a obhájce titulu Max Verstappen z Red Bullu se pokusí na trati v Šanghaji získat...

Prokop mění značku vozu, klasické rallye bude jezdit se Škodou

18.04.2024 13:02 Praha - Automobilový jezdec Martin Prokop po čtrnácti letech mění značku vozu a nově bude v klasické rallye závodit se Škodou. Juniorský mistr světa z roku 2009 byl v minulých sezonách věrný Fordu,...

Kämpf dvakrát asistoval, Kučerov se dostal na 100 asistencí za sezonu

18.04.2024 13:02 New York - Útočník David Kämpf připravil v NHL dvě branky Toronta při prohře 4:6 na ledě Tampy Bay. Jeho spoluhráč Auston Matthews se v posledním utkání základní části neprosadil a útok na metu 70...

Neuville bude v Chorvatské rallye hájit vedení v MS, vítězství obhajuje Evans

18.04.2024 13:02 Záhřeb - Automobilový jezdec Thierry Neuville z Belgie bude v nadcházející Chorvatské rallye hájit vedení v průběžném pořadí mistrovství světa. Tovární jezdec Hyundaie má v čele náskok šesti bodů na...

Atlanta už bez Krejčího podlehla v předkole Chicagu a sezona NBA pro ni skončila

18.04.2024 13:02 New York - Basketbalisté Atlanty prohráli v předkole play off NBA v Chicagu 116:131 a sezona pro ně skončila. V týmu Hawks už ve středu chyběl český reprezentant Vít Krejčí, který jako hráč s dvoucestnou...

Kämpf v utkání NHL dvakrát asistoval

18.04.2024 08:20 New York - Útočník David Kämpf připravil dvě branky Toronta při prohře 4:6 na ledě Tampy Bay. Jeho spoluhráč Auston Matthews se neprosadil a útok na překonání hranice 70 gólů mu tak nevyšel. Americký...

Manchester City titul v LM neobhájí, proti Realu nezvládl penalty

18.04.2024 02:40 Manchester/Mnichov - Obhájce titulu Manchester City podlehl v domácí odvetě čtvrtfinále fotbalové Ligy mistrů 3:4 po penaltách Realu Madrid a v soutěži končí. Po výsledku 3:3 v prvním duelu skončil...

Tříbodový kladenský Jarůšek: Jsem za to rád, že jsem mohl takto pomoct týmu

18.04.2024 02:40 Kladno - Třemi body za dvě branky a asistenci pomohl útočník Richard Jarůšek k vítězství hokejistů Kladna v úvodním utkání baráže o extraligu nad Vsetínem 4:1. Prožil tak svůj nejvydařenější zápas...

Hokejisté Pardubic porazili Třinec 6:3 a vyrovnali stav finále na 1:1

17.04.2024 21:00 Pardubice - Hokejisté Pardubic porazili ve druhém finálovém utkání play off extraligy Třinec 6:3 a vyrovnali sérii hranou na čtyři výhry na 1:1. Oceláři sice dokázali ve třetí části smazat dvoubrankové...

Kladno na úvod baráže o hokejovou extraligu zdolalo Vsetín 4:1

17.04.2024 21:00 Kladno - Hokejisté Kladna porazili v úvodním utkání baráže o extraligu Vsetín 4:1. Dvěma góly a asistencí to zařídil útočník Richard Jarůšek. Brankář Adam Brízgala při svém návratu po zranění poprvé...

Příští sezona začne v Austrálii

17.04.2024 21:10 První návrh kalendáře sezony 2025.

Pirelli vyhrálo boj o 18palcová kola

15.04.2024 18:36 Menší změny nastanou příští rok.

Wehrlein prvním dvojnásobným vítězem v sezoně

14.04.2024 20:20 e-Prix Misana – 2. závod

Da Costa zabojoval o místo, Rowland využil potíží favoritů

13.04.2024 16:30 ePrix Misana – 1. závod

Alonso zůstává u Aston Martinu

12.04.2024 12:24 Opět nastartuje motor Hondy.

Vozy 2026 by měly mít 1,000 koní

10.04.2024 11:11 Větší váhu budou mít jezdecké výkony.

Další Verstappenův dokonalý víkend

08.04.2024 15:02 Měl jen trochu špatně nastavené křídlo.

Verstappen zvládl dva starty, domácí hrdina zabodoval

07.04.2024 10:53 VC Japonska – závod

Pérez konečně přestal vymýšlet

06.04.2024 18:20 Verstappen ale mohl být rychlejší.

Kdo dovede porazit Red Bull?

06.04.2024 18:20 Možná to není vidět, ale Red Bull zaostává.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.