Kultura - Hudba

RECENZE: Pearl Jam na "Dark Matter" překypují nadšením a mladickou energií

23.04.2024 09:01 S aktuální "Dark Matter" mají Pearl Jam na kontě tucet studiových alb. Novinka kapely ze Seattlu naštěstí nepatří k těm tuctovým. S pomocí mladého producenta se zasloužilí rockeři, kteří už před pár lety vstoupili do Rokenrolové síně slávy, nakopli k oduševnělé nahrávce. Fanouškům s ní určitě udělají radost.

Moby ohlásil nové album.Turné oslavující pětadvacet let od desky "Play" už...

22.04.2024 23:01 Moby v posledních týdnech naznačoval, že pro své fanoušky nachystal velké novinky. Nyní už konečně téměř vše zveřejnil, takže tyto informace můžeme předat i našim čtenářům. ...

VIDEO: Tohle "Espresso" jen tak nevystydne: Sabrina Carpenter nahrála žhavého...

22.04.2024 23:01 Americká zpěvačka Sabrina Carpenter, jedna z nejrychleji stoupajících hvězd současného popového nebe, vysílá do světa nový, velmi vyletněný singl "Espresso". Přímočará, odlehčená ...

NAžIVO: Fletcher v SaSaZu obstarala zvuk, diváci zase obraz

22.04.2024 23:01 Popová, byť naživo spíše už pop-rocková zpěvačka Fletcher při své první návštěvě Prahy vyprodala klub SaSaZu. Ten nejprve od osmé večer na půl hodinky opanovala alternativně rocková dvojice Arxx z Brightonu, připomínající ženskou verzi Soft Play, pět minut po deváté už ale diváci přivítali svou favoritku.

AUDIO: Fontaines D.C. se vracejí s psychedelickou peckou "Starbuster"

22.04.2024 12:10 Fontaines D.C. vjíždějí do nové éry. Kromě jednoho e-shopu, který na jejich novou desku "Romance" upozornil možná ještě dříve než samotná formace, se objevilo hned několik indicií od ...

ROZHOVORY: Igor Orozovič - Když zpíváte text, který je váš, nikdy ho nemůžete...

22.04.2024 12:10 "Pomíjivost divadla je pro mě někdy bolestná. Oproti tomu kratičká píseň toho může obsáhnout spoustu a zůstane v nás, můžeme si ji zpívat," říká herec a muzikant Igor Orozovič. Svou čerstvě vydanou debutovou desku "Když muž svléká tmu" pokřtí 26. a 27. dubna v pražské La Fabrice.

VIDEO: Silversun Pickups v temném klipu "We Won't Come Out" míří do drsné...

22.04.2024 01:32 Silversun Pickups své šesté album "Physical Thrills" představili sice už téměř před dvěma lety, ale teprve teď se podělili o videoklip k písni "We Won't Come Out". Deskou, která vznikala ...

RECENZE: Na "One Deep River" je Mark Knopfler pořád stejně solidní

22.04.2024 01:32 Po nejdelší pauze mezi sólovými alby - konkrétně po šesti letech - je tu nezaměnitelný zpěvák a kytarista Mark Knopfler se svou desátou deskou "One Deep River". A jak se dalo čekat, všechno je u něj jako vždy na svém místě, nic se nezměnilo. Díkybohu.

FOTOGALERIE: November 2nd přitápěli v boskovickém Zámeckém skleníku

21.04.2024 15:21 November 2nd zahráli v rámci tour k loňské novince i v Boskovicích. Publikum si vyslechlo písně nejen z eponymní desky, která byla oceněná jako album roku v několika anketách včetně Cen Anděl. Předskočili vsetínští blues-rockoví Dazed and Confused známí z účasti na prestižním festivalu Blues Alive. Mrkněte se na fotky.

Carmen Souza zazpívá o spojení mezi všemi lidskými bytostmi planety

21.04.2024 15:21 Zatím poslední, desáté album portugalské zpěvačky, písničkářky, kytaristky a pianistky kapverdského původu Carmen Souza nese název "Interconnectedness". Jeho poselství je dnes ...

Nejsou dostupné aktuálně žádné články.

Nejsou dostupné aktuálně žádné články.

Nejsou dostupné aktuálně žádné články.

Nejsou dostupné aktuálně žádné články.

Nejsou dostupné aktuálně žádné články.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.