Potraviny, které dodají v zimě pořádnou dávku energie. Zkus jablka i červenou řepu

26.01.2024 11:20 Zima se svými krátkými dny a plískanicemi, chladem a větrem je sama o sobě únavná, natož když tě ještě skolí nějaká ta viróza nebo covid. Je jasné, že víc než kdy jindy máme tendence sáhnout po sladkostech, abychom dodali tělu energii. Ale nakopnout energií dokážou i zdravé potraviny a ty nebudeš muset řešit na jaře kila navíc. Jaké to jsou?

Úplněk ve Lvu: Těš se z přítomnosti opravdových přátel

25.01.2024 07:40 Je rok velkých změn a ty si můžeš tento den uvědomit, s kým se cítíš být opravdu spřízněna. Vnímej své pocity u lidí, na které jsi zvyklá, a možná pocítíš změny, které budou důležitým signálem pro tvůj postoj k určitým lidem. Neboj se seznámit s novými lidmi a nelpi na starém.

Lunární kalendář od 23. do 30. ledna 2024: Úplněk ve Lvu, vyvolává touhu prožít romantické chvíle.

23.01.2024 10:30 Raci, odlehčete jídelníček. Lvi, posilujte sebevědomí. Panny, pozor na přílišnou kritiku. Jak s láskou pečovat o své srdce, duši i tělo, ti prozradí náš nový lunární kalendář.

Muži a jejich největší mindráky: Zadek, penis a pleš

12.01.2024 15:00 Nelíbí se ti tvá postava a řešíš tvar a velikost prsou, zadku i bříška? Budeš se divit, ale podobné pocity mají i muži, i když o tom neradi mluví. Přinášíme ti přehled nejčastějších komplexů, kterými se muži tajně trápí.

Novoluní v Kozorohu: Nastav si nové sny a cíle

11.01.2024 11:50 Novoluní v Kozorohu nastane ve čtvrtek 11. ledna kolem jedné hodiny po poledni. Slunce i Luna se setkají v zemském a velmi pragmatickém znamení Kozoroha. Nastává ten nejlepší možný čas, kdy můžeš definovat své dlouhodobé cíle, sny a záměry.

Jak si říct o vyšší plat? Dobře si to načasuj a jednej v kanceláři, nikoliv v hospodě

04.01.2024 17:00 Kamarádka nedávno oslavila povýšení, partnerovi přidali, jen tvůj plat je pořád stejný? Šéf ti sám od sebe s největší pravděpodobností nepřidá, tak se neboj říct o jeho navýšení. A my ti poradíme jak.

Flirtování očima vědy: Do vzájemné přitažlivosti zasahují naše geny i vůně kůže

03.01.2024 12:50 Věříš tomu, že milostné vztahy navazujeme díky osudu či šťastným náhodám? Spadni na zem. Pravda je taková, že za vším stojí obranyschopnost, která od tebe odhání bacily, zatímco k mužům tě přitahuje!

Jak se ubránit manipulaci? Pomůže stop omluvám a jasné NE

02.01.2024 14:20 Manipuluje s tebou partner, kamarádka nebo tvoje nadřízená? Tak to rozhodně nenechávej být a ukaž všem své hranice. Poradíme ti, jak na to.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.