Němci najeli 100 tisíc km a rozebrali na díly ostrou i30, kterou Hyundai náhle zařízlo v EU. Je čeho

29.02.2024 23:21 Není to dokonalé auto, to víme sami, také ale stojí jen o málo víc než úplně základní Octavie. A nabízí docela jiné řidičské zážitky. Na lidi to fungovalo, ale ani Hyundai už zákazníci nezajímají a sleduje jiné cíle. Zkušenost kolegů z Auto Bildu vrhá na tento krok ještě větší stín.

Kolabující elektrická odnož Volva má po odvrhnutí Švédy dál problémy, ani nalitých 22 miliard nestač

29.02.2024 23:21 Zjevně ani Číňané nechtějí v této firmě utápět další peníze, a tak se musela obrátit na banky. Konsorcium 12 firem poskytlo Polestaru 950 milionů dolarů pro překlenutí největších těžkostí, firma ale podle svých slov potřebuje dalších 350 „mega”, aby bezpečně zůstala nad vodou.

WRC po dvou letech končí s hybridy a vrací se ke spalovacím motorům, ani tam to není únosná koncepce

29.02.2024 18:10 Je to další cenný příspěvek do debaty o komplexní efektivitě různých řešení pohonu aut. Je hezké, že hybridy dokážou provozní efektivitu o něco zvýšit, ale za jakou cenu? Když jsou nákladově neudržitelné i v prostředí špičkového motorsportu, tak proč by měly být pro vás?

Do Mercedesu se vrací zdravý rozum, otylý kýč coby náhrada dnešních luxusních SUV dostal stopku

29.02.2024 18:10 Měl to být symbol nové doby a ukázka toho, co přijde v momentě, kdy se dnešní „silniční tanky” v podobě velkých luxusních SUV lidem omrzí. Nebude ničím z toho, projekt Maybach Ultimate Luxury je mrtvý.

Elon Musk 7 let po premiéře Roadsteru slibuje, že auto vážně dorazí. Stovku má dát pod 1 s a na zade

29.02.2024 12:30 Jestli šéf Tesly vždy něco dobře uměl, pak to bylo naplnit rčení, že slibem nezarmoutíte. I tentokrát to rozjel ve velkém a novému Roadsteru přisuzuje předem skoro nadpozemské vlastnosti. Dlouhých 7 let po premiéře vozu to moc přesvědčivě nezní.

Lamborghini upravené na 1 250 koní se v běžném provozu rozjelo na 363 km/h, něco takového se pořád n

29.02.2024 12:30 Uvážíme-li, jak nedávné jsou doby, kdy se silniční auta marně pokoušela o překonání rychlostí 300 nebo 320 km/h, je vskutku fascinující, s jakou lehkostí lze dnes dosahovat v běžném provozu met ještě zásadně vyšších.

Nový levný kombík Lady předčasně odhalil únik patentových obrázků. Divným jménem odrazuje, cenou by

29.02.2024 12:30 Jeho jméno nejspíš utvrdí odpůrce Ruska, že se myšlenkově vrací do časů SSSR, ale to dnes nechme stranou. Vůz možná spíš na pomezí kombíku a hatchbacku ve stylu Škody Scala je zajímavý také tím, že i „po rozvodu” používá platformu Renaultu.

Audi se chytilo do pasti svých elektrických plánů, cokoli s některými modely teď udělá, bude to špat

29.02.2024 12:30 Kdyby byl tento stav způsoben selháním kdysi realistických plánů, dalo by se to chápat. Audi ale od začátku zjevně vsadilo na mrtvého koně a teď se diví, že necválá. A ani ten, ze kterého sesedlo, už není schopen naplno zaržát.

Číňané chystají nový kombík pro Evropu, v poměru dynamiky, prostornosti a ceny by mohl být bezkonkur

29.02.2024 06:11 Na tomto poli se Číňané pořád učí, kombíky zůstávají doménou evropských automobilek. S pokusy to ale nevzdávají a tento by mohl být opravdu zajímavý. MG4 kombi coby náhrada stárnoucího MG5 by hlavně ve verzi Xpower mohl mít co nabídnout.

Britové vyzkoušeli inovovaný Ford Puma ST, který přišel o motor i převodovku. Selhává přesně tam, kd

29.02.2024 01:12 Tento krok vypadal jako totální nesmysl už na papíře. A praxe bohužel není ani trochu jiná. Modrý ovál obral zákazníky o sportovní zážitky, aniž by jim místo nich nabídl cokoli jiného.

A hned je bezpečno: Nový skrytý radar „vydělal” během prvních 11 dnů provozu přes 2,5 milionu Kč

28.02.2024 19:40 Také máte pocit, že po několika týdnech udělená pokuta za rychlou jízdu kdesi na předměstí velké metropole udělá pro bezpečnost provozu přesně jedno? Tedy velké nic? Pak jsme na jedné lodi, přesto se najdou tací, kteří plesají na finanční efektivitou provozu takového radaru.

Dacia si dál nechává od elektrifikace odstup, Sandero nebude ani trochu elektrické, dokud nebude mus

28.02.2024 19:40 Je to tak jednoduchý princip, stačí si v prvé řadě jen všímat přání zákazníka. Rumunská automobilka to dál dělá a elektrifikovat svůj nejlevnější model bude jen tehdy, když jí to tak či onak nařídí. Ostatní se do stejného nesmyslu vrhají po hlavě.

Ruská Volha se skutečně vrátí, toto bude její první nový model

28.02.2024 19:40 O návratu sovětské klasiky na scénu se mluví už nějaký ten čas, nyní se vše zdá být hotovou věcí. Comeback Volhy se odehraje letos v létě, a to aktuálně velmi obvyklou cestou, tedy za pomoci Číňanů.

Skoro polovina majitelů elektromobilů zvažuje návrat ke spalovacím autům, říká studie, spokojenost s

28.02.2024 19:40 Pokud někdo žije v představě, že celý automobilový park relativně rychle „přepne” na elektrický pohon, vyžadovalo by to dvě věci - aby elektrická auta kupovala naprostá většina lidí a aby si je naprostá většina dál nechávala. Neděje se ani jedno.

Red Bull vyvinul nejrychlejší kamerový dron světa pro úchvatné letecké záběry F1, jen ten stačí Maxi

28.02.2024 14:10 Určitě vás napadlo, jaké by to bylo sledovat celé kolo monopostu Formule 1 optikou dronu vznášejícího se těsně nad vozem. Něco takového možné dosud nebylo, díky spolupráci rakouské stáje s firmou DDG to ale možné je a nejspíš to změní způsob, jak F1 sledujeme.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.