Müllera triumf v Ostravě povzbudil. Těším se na štafetu v Glasgow, říká

31.01.2024 20:13 Vítězstvím v Ostravě překvapil sám sebe. Nečekalo se, že by při atletickém mítinku Czech Indoor Gala v Ostravě byl v závodě na 400 metrů nejrychlejší Vít Müller. Hladkou čtyřstovku běhá jen doplňkově. Jeho specializací jsou totiž překážky na čtyřistametrové trati, tedy disciplína, která je součástí letní sezony.

Sparta vs. Dynamo. Hokejoví hegemoni svádí souboj o krále v návštěvnosti

31.01.2024 20:13 Pardubice a jejich hokejová vášeň: s průměrnou návštěvností téměř 9400 diváků se Dynamo řadí na špičku extraligy. Výkony na ledě a fanouškovská podpora dokazují, že titul Hockeytown není nadsázkou.

Hokej? Bruslit neumím, překvapí Jan Kumstát. Jednou chce vyhrát Wimbledon

31.01.2024 20:13 Dědeček vynikal v atletice i házené, táta a strýc váleli v hokejové extralize. Čerstvě sedmnáctiletý Jan Kumstát ale bruslit neumí. „Byl jsem na ledě dvakrát v životě. Podruhé to dopadlo tak, že jsem neposlechl tátu, nevzal si helmu a strašně jsem spadl na hlavu. Tekla mi i krev z nosu. V ten moment jsem si řekl, že radši budu hrát tenis.“ vzpomíná syn Pavla Kumstáta, bývalého obránce Znojma či Vítkovic.

Finále Poháru mistrů v Praze? Velká reklama pro český florbal, říká Urbář

31.01.2024 15:02 Historický úspěch. I tak se mluví o vítězství Tatranu Střešovice v Poháru mistrů. Český klub ovládl tuto prestižní evropskou soutěž vůbec poprvé. „Na klubové úrovni je to jednoznačně jeden z největších úspěchů českého florbalu. Porazit tak dominantní tým, jakým Falun v posledních několika letech je, a ještě po sebevědomém výkonu, je velký úspěch,“ chválí ředitel marketingu a komunikace Českého florbalu Roman Urbář. Co velká výhra přinese celému sportovnímu odvětví?

Účast na MS v Praze přislíbili Pastrňák a Zacha. Návrat veterána i bratři Kašovi

31.01.2024 15:02 Na šampionát v Praze by v případě předčasného konce sezony v NHL dorazili všichni oslovení zámořští hráči, včetně Davida Pastrňáka a Pavla Zachy z Bostonu. „Jejich postoj je pozitivní," prozradil generální manažer národního týmu Petr Nedvěd. Po šesti letech se vrací do reprezentace zkušený kanonýr Martin Růžička z Třince. Kouč Radim Rulík povolal na Švédské hry i bratrskou dvojici Ondřeje a Davida Kašovi z Litvínova. 

Třikrát v koncovce. Pražští Lvi na Kanárských ostrovech neuhráli ani set

31.01.2024 15:02 /FOTOGALERIE/ Lvi Praha jsou prvním týmem v historii českého volejbalu, kteří postoupili do play-off Ligy mistrů. Úvodní zápas čtvrtfinále jim ale nevyšel podle jejich představ. Na palubovce týmu Guaguas Las Palmas z Kanárských ostrovů třikrát nezvládli koncovku setů a prohráli 0:3.

VIDEO: Že jsou góly do prázdné branky dost nudné? Rutta všechny vyvedl z omylu

31.01.2024 15:02 Za vlastní brankou nabral puk na čepel a z otočky trefil přes celé kluziště opuštěnou klec. Jan Rutta se v NHL postaral o docela nevšední gól. Spektakulární trefou stvrdil český obránce výhru San Jose 2:0 nad Seattlem. Rutta tak zastoupil hvězdného krajana a parťáka Tomáše Hertla, který laboruje se zraněním v dolní části těla.

Trofej pro fotbalového mistra ligy mezi fanoušky. Pohár ukázalaly legendy Sparty

31.01.2024 15:02 /VIDEO, FOTO/ Horst Siegl a Jiří Novotný, bývalí skvělí fotbalisté a ikony Sparty Praha, besedovali v novobydžovském Cafe Baru Lev s osmdesátkou fanoušků letenského klubu. Ti měli vedle společných fotografií možnost zvednout nad hlavu pohár pro vítěze FORTUNA:LIGY.

Průzkum ukázal nový trend: Češi rádi běžkují za tmy. Pozor na rolby i sjezdy

31.01.2024 10:00 Za svitu měsíce do lyžařské stopy? Ještě před pár lety šlo o sci-fi, dobrodružství, na které si troufla jen hrstka odvážlivců. Dnes se už večerní běžkování stává fenoménem i v Česku. Počet okruhů s umělým osvětlením roste, láká i romantika s čelovkou.

Fanoušek v Turecku: Baník řídí můj program. Na Maltě nás nepouštěli z letadla

31.01.2024 10:00 /PŘÍMO Z TURECKA/ Zhruba dvacítka fanoušků vyrazila v minulých dnech do Turecka podpořit fotbalisty Baníku Ostrava na jejich soustředění v Beleku. Mezi nimi i pětačtyřicetiletý Martin, který dojel i se svým čerstvě dospělým synem Jiřím. Po chvíli váhání nakonec svolil ke krátkému povídání. „Dobře, ale nechci se chválit,“ upozorňuje s úsměvem.

Na Dakaru to bylo kachní šílenství. Bude to pokračovat i tady, říká Holická

31.01.2024 05:50 Vyrazit do doprovodné kategorie Dakar Klasik, určené pro historické vozy, s kachnou - tedy s Citroënem 2CV - byl samo o sobě odvážný počin. A když navíc v křehké a pestrobarevně vyzdobené dvojkolce s motorem o síle 35 koní seděly dvě ženské, bylo o publicitu z velké části postaráno. „Zvrhlo se to ve strašný kachní šílenství,“ usmívala se pilotka Barbora Holická.

Světová atletika v Ostravě: šok v kouli, hvězda z Řecka „jen“ první. Co Češi?

30.01.2024 19:30 Elitní mezinárodní atletický závod Czech Indoor Gala 2024, kterého se v úterý 30. ledna v Ostravě zúčastnilo hned několik medailistů z olympijských her i světových a evropských šampionátů, nabídl mnoho kvalitních výkonů. Ve velké konkurenci se neztratila ani česká špička.

Biatlon na vlastní oči? Ještě je šance. Vstupenky jsou, ale rychle mizí

30.01.2024 19:30 Bude plno. Vysočina Arena se chystá na nájezd biatlonových fanoušků. Pořadatelé očekávají na mistrovství světa zhruba dvě stě tisíc diváků. Na zmodernizovaný stadion s novou tribunou se vejde šestnáct tisíc příchozích. Další místa poskytnou tribuny u trati. Pokud chcete být mezi přímými účastníky a nemáte dosud vstupenky, máte nejvyšší čas pro jejich nákup.

Zemřel Zdeněk Pecka. Olympijský medailista a trenér Chalupy

30.01.2024 19:30 Smutná zpráva zasáhla sportovní svět, zemřel veslař, olympijský medailista a trenér úspěšného českého skifaře Václava Chalupy Zdeněk Pecka. Bylo mu 69 let. Zprávu zveřejnila ČTK, kterou o jeho úmrtí informovala manželka Květa Jeriová-Pecková.

Doma zažil válku, s Jarošíkem byl v Rusku: Lituji každé oběti, říká Aleksijevič

30.01.2024 19:30 V nové trenérské šatně na stadionu v Uničově dopsal přípravu k tréninkové jednotce, usadil se a téměř hodinu vyprávěl o své cestě do České republiky, kde žije již 22 let, a následné kariéře. Bývalý brankář Petar Aleksijevič po dlouhých letech strávených v HFK Olomouc či 1. SK Prostějov přijal nabídku na post hlavního trenéra Uničova. Předtím však 46letý Srb čerpal zkušenosti po boku Jiřího Jarošíka v ligových Teplicích či ještě nedávno v ruském Orenburgu, na což také přišla řeč. Sám totiž jako mladý zažil válku v bývalé Jugoslavii. Teď má úkol jasný, navázat na práci Jiřího Balcárka a naplnit ambice uničovského klubu v MSFL.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.