Canal+ Action bude v T-Mobile TV od tarifu M

28.02.2023 20:50 Filmový program Canal+ Action uvidí zákazníci T-Mobile TV s tarifem M a vyšším. Ze začátku však bude nová stanice dostupná pro všechny uživatele bez ohledu na tarif.

Tým Josefa Klímy po pěti letech končí na webu Seznam Zprávy

28.02.2023 20:50 Redakce webu Seznam Zprávy se po pěti letech rozhodla ukončit externí spolupráci s novinářem Josefem Klímou a jeho dvěma kolegy. Vysvětluje to tím, že v posledním roce výrazně posílila vlastní investigativní sekci.

Čechům se podařil vyřešit nedostatek čipů. Tvůrci Trezoru se je rozhodli pouzdřit sami

28.02.2023 20:50 Česká společnost SatoshiLabs se, stejně jako řada dalších firem, dostala do problematické situace spojené s nedostatkem čipů. Hrozily výrazné problémy při dodávkách kryptopeněženek Trezor, které SatoshiLabs vyvíjí. Dodavatel čipů v podobě STMicroelectronics prodloužil lhůty dodávek z původních 12 na 90 týdnů. Společnosti se to pomocí hezké české cesty podařilo vyřešit.

Šéfredaktorka iDnes Naďa Petrová končí, nahradí ji Matyáš Kaiser

28.02.2023 20:50 Zpravodajský portál iDnes.cz bude mít nové vedení. Z mediálního domu Mafra se rozhodla odejít dosavadní šéfredaktorka Naděžda Petrová. Od dubna ji nahradí Matyáš Kaiser, její současný zástupce.

MPO vypsalo výběrové řízení na nového člena Rady ČTÚ

28.02.2023 15:10 Ministerstvo průmyslu a obchodu na úřední desce vyvěsilo Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na místo člena Rady Českého telekomunikačního úřadu. Jde o místo uvolněné rezignací předchozí předsedkyně Hany Lempochner .

Huawei se chystá expandovat se svým cloudem v Evropě, první infrastrukturu staví v Irsku

28.02.2023 15:10 Čínský technologický kolos Huawei se i přes nepříznivou legislativu v řadě evropských zemí snaží na starém kontinentu rozšiřovat byznys. Firma nově zahájila zdejší expanzi se svou cloudovou službou Huawei Cloud, která je alternativou pro západní konkurenci v podobě Amazon Web Services, Microsoft Azure nebo Google Cloud.

Speedtest porovnal rychlosti sítí tuzemských operátorů

28.02.2023 15:10 Mezi maximálními rychlostmi dosahovanými v mobilních sítích jednotlivých tuzemských operátorů jsou až dvojnásobné rozdíly. Ukázala to analýza společnosti Ookla za 2. pololetí roku 2022. Porovnání vychází ze 185 tisíc uživatelských měření pořízených aplikacemi Speedtest na operačních systémech iOS a Android.

Nova nabízí na Voyo také seriály České televize

28.02.2023 10:01 TV Nova koupila práva na uvedení vybraných seriálů a filmů České televize v aplikaci Voyo. Jde například o úspěšný seriál Kukačky nebo výpravnou historickou sérii První republika.

Konec snippetů v Googlu návštěvnost moc neovlivnil, říkají velcí čeští vydavatelé. U Facebooku je si

28.02.2023 10:01 Více než dva měsíce poté, co Google přestal zobrazovat ve svých službách náhledy článků českých médií, se tento krok na návštěvnosti velkých českých online médií příliš neprojevil. Vyplývá to z informací, které Lupě poskytli zástupci největších tuzemských vydavatelských domů. Dosavadní čísla ale nejspíš ovlivnily lednové prezidentské volby, které zvýšily zájem uživatelů zejména o zpravodajství.

Umělá inteligence jako krádež za bílého dne

28.02.2023 10:01 Pokud jste někdy na internetu napsali článek, nahráli fotografii, přispěli do otevřeného zdrojového kódu nebo třeba vložili komentář do diskuse, odvedli jste bezplatnou práci pro nadnárodní technologické společnosti, které stahováním veškerého obsahu z webu učí své umělé inteligence o světě.

Jak na datovku: schránka prozradí adresu spammerům i stalkerům

28.02.2023 10:01 Web datových schránek nabízí ke stažení kompletní seznam jejich držitelů. I s adresou jejich bydliště nebo podnikání.

Jan Nevyhoštěný končí v roli šéfredaktora Aktuálně.cz

27.02.2023 23:30 Šéfredaktor serveru Aktuálně.cz Jan Nevyhoštěný po vzájemné dohodě po sedmi měsících končí k 31. 3. 2023 ve své funkci. Vydavatelství Economia to oznámilo v tiskové zprávě. Nový šéfredaktor vzejde z transparentního výběrového řízení.

Skylink oznámil změny v programové nabídce a ceníku

27.02.2023 18:10 Satelitní a internetová televize Skylink upravuje programovou nabídku v jednotlivých tarifech. Od začátku dubna změní ceny balíčků internetové Skylink Live TV.

Česká televize uvede nový pořad Zóna ČT24

27.02.2023 18:10 Vysílání zpravodajské stanice ČT24 rozšíří týdeník Zóna ČT24, který bude mít premiéru každou neděli ve 21:30 hod. První epizoda je v plánu na 5. března.

Online aktivity televize Prima řídí Igor Kalaš

27.02.2023 18:10 Vedení skupiny Prima se rozšiřuje o ředitele online aktivit Igora Kalaše. Bude mít na starost hlavně weby skupiny Prima, videoslužbu Prima+, zákaznické oddělení a další rozvoj online produktů.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.