Slováci vyvíjí spořivou umělou inteligenci a šetří energie v průmyslu. Teď do nich investují Češi

25.04.2024 10:00 Startup Daitable pomáhá zefektivňovat odběr energie v průmyslových zařízeních. Získal podporu od Czech Founders VC. Článek Slováci vyvíjí spořivou umělou inteligenci a šetří energie v průmyslu. Teď do nich investují Češi se nejdříve objevil na CzechCrunch.

CZC zvoní umíráček. Kdysi byl e-shopem geeků, teď má přijít i o nejoblíbenější funkce

25.04.2024 10:00 Pro geeky tu bylo CZC, pro všechny ostatní Alza. Indicie naznačují, že právě ona vyhrává v souboji o zákazníky, kteří odchází z e-shopů Allegra. Článek CZC zvoní umíráček. Kdysi byl e-shopem geeků, teď má přijít i o nejoblíbenější funkce se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Škoda představuje závodní elektromobil Vision GT. Inspiruje ho vůz z 50. let, ale vyjede jen ve vide

25.04.2024 10:00 Digitální Škoda Vision Gran Turismo odkazuje na skutečné historické vozy Škoda 1100 OHC Spider a Škoda 130 RS, ale i na moderní studii Vision 7S. Článek Škoda představuje závodní elektromobil Vision GT. Inspiruje ho vůz z 50. let, ale vyjede jen ve videohře se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Měl stamilionovou firmu, Češi kupovali z jeho regálů v supermarketech. Teď přišel s vratnými stojany

25.04.2024 10:00 Ladislavu Olšbauerovi vadilo, kolik papírového odpadu vzniká v supermarketech. A protože má s byznysem zkušenosti, vyvinul stojan na speciální akce. Článek Měl stamilionovou firmu, Češi kupovali z jeho regálů v supermarketech. Teď přišel s vratnými stojany se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Svět už nebude takový jako dřív. Mercedes třídy G přichází v plně elektrické verzi za 5 milionů

24.04.2024 23:10 Novinka za svými spalovacími příbuznými rozhodně nezaostává. Nabízí schopnost zdolat náročný terén a neztratí se ani na dálnici. Článek Svět už nebude takový jako dřív. Mercedes třídy G přichází v plně elektrické verzi za 5 milionů se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Přibývá teenagerů, kteří řeší svoji sexualitu. Ne všichni jsou ale trans, říká psycholog

24.04.2024 23:10 Nejen v Česku roste počet dospívajících zažívajících krizi sexuální identity. „Mají problém s tím, jak vnímáme gender,“ říká psycholog Jan Kulhánek. Článek Přibývá teenagerů, kteří řeší svoji sexualitu. Ne všichni jsou ale trans, říká psycholog se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Seriál Šógun na Disney+ dokráčel do skvělého finále. Historický hit strčil do kapsy Medvěda i Kardas

24.04.2024 23:10 Vynikající Hirojuki Sanada neboli pán Joši Toranaga nám bude chybět. Kéž by historická minisérie inspirovala další seriálové výlety do dějin. Článek Seriál Šógun na Disney+ dokráčel do skvělého finále. Historický hit strčil do kapsy Medvěda i Kardashianovy se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Nový hotel u Masaryčky už přijímá rezervace. Stavba připomínající slavnou žehličku otevře v květnu

24.04.2024 23:10 Do nového hotelu budou mít přístup nejen hosté, nasnídat se tady bude moci kdokoli. Kolem něj se už nyní vine také cesta pro pěší a cyklisty. Článek Nový hotel u Masaryčky už přijímá rezervace. Stavba připomínající slavnou žehličku otevře v květnu se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Jo, Ábíčko je na TikToku. To ale neznamená, že je hloupější nebo horší než dřív, říkají jeho šéfové

24.04.2024 12:40 Šéfredaktor časopisu ABC Zdeněk Ležák a editor Pavel Dobrovský v rozhovoru pro CzechCrunch řeší předsudky dospělých, TikTok i budoucnost magazínu. Článek Jo, Ábíčko je na TikToku. To ale neznamená, že je hloupější nebo horší než dřív, říkají jeho šéfové se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Stvořil čtyřokou Octavii, navrhoval i pro Rolls-Royce. Teď jde hvězdný designér Kabaň kreslit čínské

24.04.2024 12:40 Nejznámější slovenský automobilový designér, který zanechal velkou stopu i ve Škodovce, míří z Volkswagenu do čínského Saicu. Má mu pomoci být světový. Článek Stvořil čtyřokou Octavii, navrhoval i pro Rolls-Royce. Teď jde hvězdný designér Kabaň kreslit čínské vozy se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Zájem o soukromé zdravotnictví roste i v Česku. Síť Health+ letos otevře už čtvrtou kliniku

24.04.2024 12:40 Podle Oldřicha Šubrta, který stojí za sítí klinik Health+, stále více lidí bere zdraví do vlastních rukou. Za zdravotní péči jim nevadí připlácet. Článek Zájem o soukromé zdravotnictví roste i v Česku. Síť Health+ letos otevře už čtvrtou kliniku se nejdříve objevil na CzechCrunch.

V Maďarsku Temu na deset dnů vypnulo reklamy. Tržby konkurujících e-shopů stouply o desítky procent

24.04.2024 12:40 Podobně jako u nás bojuje čínské tržiště Temu i jinde s obviněními z nedodržování spotřebitelských pravidel. Jeho síla se nyní ukázala v Maďarsku. Článek V Maďarsku Temu na deset dnů vypnulo reklamy. Tržby konkurujících e-shopů stouply o desítky procent se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Trápení Allegra v Česku pokračuje, v Mall Group propustilo stovku lidí. Jsme na dobré cestě, říká

24.04.2024 12:40 Informaci od zdrojů CzechCrunche potvrdila i polská matka českých e-shopů. Oficiálně mělo jít o několik procent zaměstnanců. Článek Trápení Allegra v Česku pokračuje, v Mall Group propustilo stovku lidí. Jsme na dobré cestě, říká se nejdříve objevil na CzechCrunch.

E-shop Billy je k dispozici už milionu domácností, do konce roku chce přidat dalších 300 tisíc

24.04.2024 02:50 Billa rozšiřuje svoji regionální působnost a nákupy dováží už 180 minut od objednání. Představila i novou identitu e-shopu. Článek E-shop Billy je k dispozici už milionu domácností, do konce roku chce přidat dalších 300 tisíc se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Sídlo Lesů ČR zastavil kůrovec, teď se projekt vrací. Bude mít tvar stromu a použije se na něj víc d

24.04.2024 02:50 Nové sídlo v příměstských lesích u Hradce Králové bude mít tvar rozvětveného stromu. Lesy ČR ho chtějí mít hotové v roce 2029. Článek Sídlo Lesů ČR zastavil kůrovec, teď se projekt vrací. Bude mít tvar stromu a použije se na něj víc dřeva se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Následujíci měsíc
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.