Uklidnit chaos a upozornit na význam místa. Pustevny vítají návštěvníky novou bránou s kavárnou

27.07.2024 11:11 Velký nápor turistů v Pustevnách vedl k dopravním komplikacím. Situaci chce uklidnit brána do sedla Pusteven splývající s okolím. Článek Uklidnit chaos a upozornit na význam místa. Pustevny vítají návštěvníky novou bránou s kavárnou se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Nejbohatší Češi se předhání v konání dobra. Kellnerovi loni darovali 133 milionů, Křetínský 232 mili

27.07.2024 11:11 Nadace nejbohatší rodiny v Česku již věnovala na dobrou věc téměř dvě miliardy korun. Daniel Křetínský zase staví největší firemní nadaci u nás. Článek Nejbohatší Češi se předhání v konání dobra. Kellnerovi loni darovali 133 milionů, Křetínský 232 milionů se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Sto kilometrů na kole do kanclu? Pohoda, když máte karbonovou Teslu mezi gravely a motor od Bosche

27.07.2024 11:11 Stejně jako v minulém roce jsem se i letos vydal do práce na kole. Parťákem na stokilometrové trase mi byl elektrický gravel s německou technologií. Článek Sto kilometrů na kole do kanclu? Pohoda, když máte karbonovou Teslu mezi gravely a motor od Bosche se nejdříve objevil na CzechCrunch.

OpenAI spustilo vlastní internetový vyhledávač s umělou inteligencí. Jde proti Googlu, ale i Microso

27.07.2024 00:30 Nástroj jménem SearchGPT má zatím k dispozici 10 tisíc testerů. Služba slibuje, že bude nabízet komplexní výsledky včetně kontextu informací. Článek OpenAI spustilo vlastní internetový vyhledávač s umělou inteligencí. Jde proti Googlu, ale i Microsoftu se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Bude se opakovat Bohemian Rhapsody? Vyšel první trailer filmu o Bobu Dylanovi s Timothéem Chalametem

27.07.2024 00:30 Bob Dylan patří mezi nejznámější a nejoceňovanější hudebníky všech dob. Nový film Jamese Mangolda, režiséra Le Mans '66, bude sledovat jeho začátky. Článek Bude se opakovat Bohemian Rhapsody? Vyšel první trailer filmu o Bobu Dylanovi s Timothéem Chalametem se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Startuje olympiáda v Paříži, Češi na ní mají 113 sportovců. Odhad říká, že přivezou 11 medailí

27.07.2024 00:30 Zahajovací ceremoniál na řece Seině a v centru města mají sledovat stovky tisíc lidí, které budou strážit desítky tisíc policistů a vojáků. Článek Startuje olympiáda v Paříži, Češi na ní mají 113 sportovců. Odhad říká, že přivezou 11 medailí se nejdříve objevil na CzechCrunch.

V Paříži začíná sportovní svátek za miliardy. Žraloci v Seině ale ohrožují plavce i diváky Netflixu

26.07.2024 13:50 Jsou Žraloci v Paříži na Netflixu stupidní béčko, které uráží každého příčetného diváka – anebo rafinované poselství o negativním dopadu olympiády? Článek V Paříži začíná sportovní svátek za miliardy. Žraloci v Seině ale ohrožují plavce i diváky Netflixu se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Boj o moc a Hra o trůny živě. Murdochovi, jeden z nejmocnějších klanů světa, opět válčí mezi sebou

26.07.2024 13:50 Rupert Murdoch si chce pojistit, že jeho mediální impérium zůstane i po jeho smrti pravicově zaměřené. A chce kvůli tomu obejít některé své potomky. Článek Boj o moc a Hra o trůny živě. Murdochovi, jeden z nejmocnějších klanů světa, opět válčí mezi sebou se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Jako vyměnit baterii v aku vrtačce. Rohlík začne jezdit s elektroauty, co jsou „nabitá“ za 3 minuty

26.07.2024 13:50 Online supermarket Rohlík nasadí do ostrého provozu automobily české společnosti BattSwap s technologií rychlé výměny baterií. Článek Jako vyměnit baterii v aku vrtačce. Rohlík začne jezdit s elektroauty, co jsou „nabitá“ za 3 minuty se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Jedna z nejdražších italských krásek je v Česku. V Čeladné otevírá galerie Automobili Pininfarina

26.07.2024 13:50 Do Čeladné přišla Itálie. Značka Automobili Pininfarina zde otevřela nový showroom s jedním z nejdražších vozů, co jsou u nás k mání. Článek Jedna z nejdražších italských krásek je v Česku. V Čeladné otevírá galerie Automobili Pininfarina se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Traktory Zetor se potápí, propustí další stovku lidí. Končí výroba motorů, hledá se investor

26.07.2024 13:50 Zetor omezuje činnost v brněnské fabrice. Na severu Moravy pak intenzivně probíhají jednání o záchraně jiné tradiční firmy – Liberty Ostrava. Článek Traktory Zetor se potápí, propustí další stovku lidí. Končí výroba motorů, hledá se investor se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Nejmenší podíl aktivních uživatelů TikToku v populaci v rámci Evropské unie? Česko a Slovensko

26.07.2024 13:50 V Česku používají čínskou sociální síť dva miliony lidí. V poměru k počtu obyvatel však patříme k nejméně penetrovaným zemím v EU. Článek Nejmenší podíl aktivních uživatelů TikToku v populaci v rámci Evropské unie? Česko a Slovensko se nejdříve objevil na CzechCrunch.

V expanzi utopili až čtvrtinu ročního obratu. Karel Dytrych z Freela popisuje sedm největších chyb

25.07.2024 17:31 Firmy expandují pod tlakem, protože se jich na to konferencích stále ptají, říká ředitel českého nástroje na řízení projektů. Na co si dát pozor? Článek V expanzi utopili až čtvrtinu ročního obratu. Karel Dytrych z Freela popisuje sedm největších chyb se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Na dovolené v Asii vás může poškrábat opice, větší riziko ale bývá motorka bez helmy, radí lékař

25.07.2024 17:31 Přednosta kliniky cestovní medicíny Milan Trojánek ujišťuje, že je lepší přijít se poradit i těsně před cestou do exotiky než nepřijít vůbec. Článek Na dovolené v Asii vás může poškrábat opice, větší riziko ale bývá motorka bez helmy, radí lékař se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Ostravský mrakodrap se může začít rekonstruovat. Bude mít zelenou fasádu podle Jiřičné

25.07.2024 17:31 Mrakodrap bude mít zelenou střechu i fasádu, dole také recepci. Návrh podle studia AI Design se nyní může začít realizovat. Článek Ostravský mrakodrap se může začít rekonstruovat. Bude mít zelenou fasádu podle Jiřičné se nejdříve objevil na CzechCrunch.

Následujíci měsíc
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.