Proč cena Etherea neroste i přesto, že začalo obchodování ETFs?

26.07.2024 05:50 V úterý 23. července začalo na amerických burzách obchodování 8 schválených ETFs na ethery. Cena ETH od té doby však jen padá. Proč? Článek Proč cena Etherea neroste i přesto, že začalo obchodování ETFs? z webového portálu Finex.cz.

“Bitcoin” už lidé na Googlu dávno nehledají. Na rozdíl od tohoto nového slova

25.07.2024 14:40 Zatímco dříve byl nárůst vyhledávání dotazu "Bitcoin" spolehlivým ukazatelem bull marketu, dnes již svět o největší kryptoměně povědomí má. Lze si však povšimnout dalšího trendu. Článek “Bitcoin” už lidé na Googlu dávno nehledají. Na rozdíl od tohoto nového slova z webového portálu Finex.cz.

Známý kryptotrader varuje před bitcoinovým topem

25.07.2024 07:11 Obchodníci se na sociálních síti předhánějí ve svých predikcích ohledně ceny Bitcoinu. Co konkrétně říkají a jakými argumenty své názory podporují? Článek Známý kryptotrader varuje před bitcoinovým topem z webového portálu Finex.cz.

Bitget vstupuje do světa Metaverse: Nové partnerství s Upland a exkluzivní listing SPARKLET tokenu

24.07.2024 16:01 Bitget, jedna z předních kryptoměnových burz a Web3 společností, a Upland, herní Layer1 platforma, s nadšením oznamují strategické partnerství. Tato spolupráce bude zahrnovat zřízení virtuální centrály Bitgetu v metaverse Upland a zajistí exkluzivní zařazení prvního obchodovatelného tokenu Uplandu, SPARKLET, na platformě Bitget launchpool. Obě komunity budou mít prospěch z rozsáhlých výsadků a odměn. Partnerství znamená Článek Bitget vstupuje do světa Metaverse: Nové partnerství s Upland a exkluzivní listing SPARKLET tokenu z webového portálu Finex.cz.

Více než polovina lidí nevěří, že Ethereum překoná 5 000 USD, ukazují data

24.07.2024 00:51 Vyplývá tak z dat Polymarketu, decentralizovaného tržiště sázek, které se v posledních týdnech stále častěji stává zdrojem pro tvorbu predikcí o budoucích událostech. Článek Více než polovina lidí nevěří, že Ethereum překoná 5 000 USD, ukazují data z webového portálu Finex.cz.

Ethereum brzy vzroste o 50 %. Proč vsadit právě na druhou největší kryptoměnu?

23.07.2024 17:31 Ethereum by podle jednoho z úspěšných žadatelů o jeho ETF, správce Bitwise, mohlo výrazně posílit. Jaký je důvod za očekávaným růstem? Článek Ethereum brzy vzroste o 50 %. Proč vsadit právě na druhou největší kryptoměnu? z webového portálu Finex.cz.

Cesta ke 100 000 USD otevřena? Bitcoinové indikátory ukazují pozitivní vývoj | Finex Coin Week

22.07.2024 19:30 Bitcoin se veze na pozitivní vlně, Solana překonala další rekord a Telegram má se světem kryptoměn další plány. Tolik týdenní shrnutí z kryptoměn. Článek Cesta ke 100 000 USD otevřena? Bitcoinové indikátory ukazují pozitivní vývoj | Finex Coin Week z webového portálu Finex.cz.

Bitcoin vyletěl o více než 11 %! Bleskový krach akcií Nvidia a dalších gigantů | Burza s odstup

21.07.2024 21:00 Bitcoin dosáhl na nejvyšší cenu za poslední měsíc. Které faktory poslaly akcie Nvidia a další čipové akcie výrazně dolů? Co způsobilo nejhorší týden evropských akcií od řijna loňského roku? Článek Bitcoin vyletěl o více než 11 %! Bleskový krach akcií Nvidia a dalších gigantů | Burza s odstupem z webového portálu Finex.cz.

První reklama na Ethereum ETF zaujme vtipem. Co na ni říkáte?

21.07.2024 13:40 První ETFs na Ethereum by měly spustit již za několik málo dní a Bitwise, jeden z úspěšných žadatelů, opět přišel s povedeným televizním šotem. Článek První reklama na Ethereum ETF zaujme vtipem. Co na ni říkáte? z webového portálu Finex.cz.

Jak zhodnotit peníze na trojnásobek během jediného roku?

21.07.2024 13:40 Chcete ztrojnásobit svůj kapitál během jednoho roku? Vyzkoušejte tyto strategie, které vám pomohou dosáhnout finančního úspěchu rychleji, než jste si kdy mysleli. Článek Jak zhodnotit peníze na trojnásobek během jediného roku? z webového portálu Finex.cz.

Burza Binance potěší uživatele historicky prvním airdropem. Již v sobotu

19.07.2024 16:10 A klienti největší kryptoměnové burzy navíc nedostanou žádný nepovedený a nekvalitní altcoin, ale token velice úspěšného projektu... Článek Burza Binance potěší uživatele historicky prvním airdropem. Již v sobotu z webového portálu Finex.cz.

Coinbase se za 5 let o kryptoměnách ani nezmíní, tvrdí zasvěcení

18.07.2024 02:31 Kryptoměnová burza Coinbase v budoucnu pravděpodobně nebude muset zmiňovat slovo "kryptoměny", věří Avichal Garg z venture kapitálové společnosti Electric Capital. Článek Coinbase se za 5 let o kryptoměnách ani nezmíní, tvrdí zasvěcení z webového portálu Finex.cz.

CEO BlackRocku připustil, že se ohledně Bitcoinu pletl

17.07.2024 04:50 Larry Fink, generální ředitel BlackRocku, největšího světového správce aktiv s hodnotou portfolia přes 10,5 bilionu USD, přiznal po letech svoji chybu. Článek CEO BlackRocku připustil, že se ohledně Bitcoinu pletl z webového portálu Finex.cz.

Bitget pracuje na zabezpečení uživatelů pomocí robustních opatření a transparentnosti

16.07.2024 13:40 S tím, jak se Bitget rychle rozrůstá, aby se stal přední globální kryptoměnovou burzou s více než 25 miliony uživateli, zůstává jeho neochvějný závazek ochrany uživatelů prvořadý. Tento článek zdůrazňuje robustní bezpečnostní funkce, které Bitget implementoval, aby podpořil důvěru a bezpečné obchodní prostředí. Ověřitelné zabezpečení s potvrzením o rezervách Bitget upřednostňuje transparentnost poskytováním Článek Bitget pracuje na zabezpečení uživatelů pomocí robustních opatření a transparentnosti z webového portálu Finex.cz.

Strašák srážející cenu Bitcoinu je pryč. Trh může zamířit na nová maxima | Finex Coin Week

15.07.2024 15:30 Německo konečně dokončilo prodej BTC, Shibě Inu se letos daří a Coinbase přichází s novou platformou. Tolik týdenní shrnutí z kryptoměn. Článek Strašák srážející cenu Bitcoinu je pryč. Trh může zamířit na nová maxima | Finex Coin Week z webového portálu Finex.cz.

Následujíci měsíc
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.