Blíží se soud se zakladatelem Binance. Hrozí mu i 10 let

18.04.2024 21:00 Očekávaný soud se spoluzakladatelem a bývalým CEO burzy Binance se blíží. Jaká je nejpravděpodobnější výše trestu? Článek Blíží se soud se zakladatelem Binance. Hrozí mu i 10 let z webového portálu Finex.cz.

Analytik, který přesně předpověděl dno i dosavadní vrchol BTC, očekává další propad

18.04.2024 06:30 Přetrvávající inflace v USA zničila optimismus ohledně snížení úrokových sazeb. Riziková aktiva ztrácí svůj lesk. A zdá se, že přílivy do bitcoinových ETFs ustávají. Článek Analytik, který přesně předpověděl dno i dosavadní vrchol BTC, očekává další propad z webového portálu Finex.cz.

Blíží se upgrade Etherea s názvem Pectra. Zde je vše, co o něm potřebujete vědět

17.04.2024 15:40 V polovině března 2024 proběhla na Ethereu zatím poslední aktualizace Dencun. Ihned po jejím spuštění se začalo hovořit o dalším upgradu. Nese název Pectra. Co přinese? Článek Blíží se upgrade Etherea s názvem Pectra. Zde je vše, co o něm potřebujete vědět z webového portálu Finex.cz.

Tento rok překonalo Bitcoin zatím jen 6 altcoinů. Které to jsou?

17.04.2024 00:50 Dominance Bitcoinu na trhu kryptoměn trvá a o víkendu dokonce dosáhla letošního maxima. Článek Tento rok překonalo Bitcoin zatím jen 6 altcoinů. Které to jsou? z webového portálu Finex.cz.

BRC-20 tokeny pomalu zaniknou a nahradí je tento nový a lepší tokenový standard

16.04.2024 17:20 Nový protokol Runes vyvolává cenové výkyvy mezi tokeny BRC-20. Většina z nich zažila strmý pád. Článek BRC-20 tokeny pomalu zaniknou a nahradí je tento nový a lepší tokenový standard z webového portálu Finex.cz.

Jak přežít blížící se halving Bitcoinu a zajistit se proti pádu ceny?

16.04.2024 02:21 Většina kryptoinvestorů a traderů vyhlíží halving s očekáváním růstu ceny. Pro těžaře ale představuje především výzvu. Článek Jak přežít blížící se halving Bitcoinu a zajistit se proti pádu ceny? z webového portálu Finex.cz.

Zásadní týden před námi: Přední společnosti odhalí své zisky, v závěru týdne halving Bitcoinu!

15.04.2024 19:00 Výsledky velkých bank, údaje o americké ekonomice a halving Bitcoinu. To vše nás čeká v tomto týdnu. Článek Zásadní týden před námi: Přední společnosti odhalí své zisky, v závěru týdne halving Bitcoinu! z webového portálu Finex.cz.

Bitcoin se po halvingu musí dostat na 80 000 USD, jinak nastanou problémy

15.04.2024 19:00 Od halvingu se vzhledem k historickým vzorcům očekává růst ceny Bitcoinu. Jenže halving znamená i problémy pro těžaře. Proč hrozí hromadný odchod minerů z trhu? Článek Bitcoin se po halvingu musí dostat na 80 000 USD, jinak nastanou problémy z webového portálu Finex.cz.

Finex Coin Week: Uplynul bláznivý týden ovlivněný inflací, útokem Íránu i podvodem v Číně

15.04.2024 11:21 Velmi divoký týden ve světě kryptoměn mapuje Finex Coin Week. Pojďte se podívat na to nejdůležitější. Článek Finex Coin Week: Uplynul bláznivý týden ovlivněný inflací, útokem Íránu i podvodem v Číně z webového portálu Finex.cz.

Další kryptoměna představuje vlastní hardware. Sui bude mít herní konzoli

15.04.2024 03:53 Handheldy neboli kapesní herní konzole jsou budoucností gamingu. Herní startup Playtron ve spolupráci s Mysten Labs představil jeden nový, který jako první integruje funkce blockchainu. Článek Další kryptoměna představuje vlastní hardware. Sui bude mít herní konzoli z webového portálu Finex.cz.

Panika investorů vyvolala propad akcií. Do čeho investují mladí? | Burza s odstupem

14.04.2024 20:26 Vyšší než očekávaná americká inflace vyvolala paniku a propad cen akcií. České akcie však rostly a zazářil především ČEZ. Do čeho momentálně nejvíce investují mladí lidé? A může se stát umělá inteligence parním strojem současné doby? Článek Panika investorů vyvolala propad akcií. Do čeho investují mladí? | Burza s odstupem z webového portálu Finex.cz.

Toto je nejlepší kryptoměna v ekosystému Etherea, přesto o ní ještě nikdo neví. Navíc lze získat zda

13.04.2024 22:40 Omni Network nebude jen dalším obyčejným rollupem nebo službou pro staking ETH. Klade si mnohem vyšší cíl, a to unifikovat celý Ethereum ekosystém. Jak přesně? Článek Toto je nejlepší kryptoměna v ekosystému Etherea, přesto o ní ještě nikdo neví. Navíc lze získat zdarma z webového portálu Finex.cz.

Způsobí Fed krach na akciovém trhu a bitcoinu? Úrokové sazby v letošním roce vůbec neklesnou

12.04.2024 17:10 V nové video analýze se podíváme na poslední inflační data, která nejsou vůbec příznivá pro akciové trhy, bitcoin a dluhopisový trh. Jelikož data implikují, že Fed by vůbec neměl začít snižovat sazby. Co se však stane s těmito trhy, když sazby opravdu neklesnou? Jaká aktiva mohou však v tomto prostředí překonat vše ostatní? Je to Článek Způsobí Fed krach na akciovém trhu a bitcoinu? Úrokové sazby v letošním roce vůbec neklesnou z webového portálu Finex.cz.

Zraky všech investorů do Solany by se měly upínat k 15. dubnu. Proč?

12.04.2024 01:50 Síť Solana zažívá značné problémy po implementaci nového protokolu. O co jde konkrétně se dozvíte v dnešním článku. Článek Zraky všech investorů do Solany by se měly upínat k 15. dubnu. Proč? z webového portálu Finex.cz.

Tragédie pro Uniswap. Došlápla si na něj SEC a token UNI ztratil 20 %

12.04.2024 01:50 Decentralizovaná burza Uniswap má problém. Americká Komise pro cenné papíry na ni plánuje podat žalobu. Proč se tak děje, co to pro burzu znamená a jak na to sám Uniswap reaguje? Článek Tragédie pro Uniswap. Došlápla si na něj SEC a token UNI ztratil 20 % z webového portálu Finex.cz.

Následujíci měsíc
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.