Než koupíte první bitcoin. Slovník pojmů, které zvýší šanci na přežití v kryptodžungli

25.07.2023 13:30  „Jestli neznám nějakou walletku pro NFT? Fakt ne, já radši jedu jenom HODL bitcoinu a pár altcoinů z non-KYC burzy. Nejsem žádná velryba.“ Jestli předchozí větě nerozumíte a krvácejí vám z ní uši, nepřestávejte číst. Kdo se neorientuje v základních pojmech světa kryptoměn, může snadno vykrvácet i finančně. Proto server e15 ve spolupráci s jazykovým modelem ChatGPT přináší abecedu základních slov pro zdárnou orientaci v kryptoměnové džungli.

Nový letní kryptohit: „Degeni“ sázejí miliony dolarů na závody křečků

25.07.2023 02:41  V rámci kryptosvěta existují různé typy lidí. Jsou tu „obyčejní“ investoři, kteří si pořídili od všeho něco, drží vše někde na burze a moc to všechno nesledují. Jsou tu i zavilí bitcoineři, kteří nedůvěřují státu a daně jsou pro ně krádež, nebo sluníčkářští etheristé, kteří by chtěli změnit svět k lepšímu. A pak jsou tu takzvaní degeni.

Binance dál šetří, po propouštění teď kryptoburza stopla zaměstnancům benefity

18.07.2023 02:20  Kryptoměnová burza Binance minulý měsíc kvůli klesajícímu zisku snížila zaměstnancům benefity. Píše o tom na svém webu deník The Wall Street Journal . Stejný list minulý týden napsal, že největší kryptoměnová burza propustila v posledních týdnech více než 1000 zaměstnanců.

Týden v kryptu: Ripple vs. SEC, drama Multichainu vrcholí a šéf Celsiusu ve vězení

17.07.2023 15:40  Dobrý den, vítejte u shrnutí toho nejdůležitějšího, co se ve světě bitcoinu a etheru v posledních sedmi dnech událo. Text vznikl ve spolupráci s kryptospace.cz.

Soudní porážka americké burzovní komise vyslala vlny euforie do celého kryptotrhu

15.07.2023 01:01  Kryptoměnový token XRP též známý jako Ripple v posledních čtyřiadvaceti hodinách zažil jízdu, kterou investoři do digitálních mincí pamatují z let 2017 či 2020, kdy docházelo k překotnému růstu ceny bitcoinu a přílivu důvěry desítek tisíců optimistů. Na vlnu euforie vyslalo do nedávna letargický XRP rozhodnutí newyorského okresního soudu, u kterého se Komise pro cenné papíry a firma Ripple Labs soudily o to, zda token XRP je či není cenným papírem, a zda tedy v konečném důsledku spadá pod jurisdikci SEC, či ne.

Kryptoměny: Jak fungují a proč do nich investovat. Na ty nové si dejte pozor

12.07.2023 21:01  K čemu kryptoměny jsou, jak fungují a jak je využívat? Stojí jejich zhodnocení na reálných základech a k čemu je blockchain? Podobné otázky si v důsledku rostoucí obliby bitcoinu a dalších kryptoměn klade stále více lidí.

Jak vydělat na kryptoměnách? Novopečení držitelé bitcoinu by si měli klást i jiné otázky

12.07.2023 00:00  K čemu kryptoměny jsou, jak fungují a jak je využívat? Stojí jejich zhodnocení na reálných základech a k čemu je blockchain? Podobné otázky si v důsledku rostoucí obliby bitcoinu a dalších kryptoměn klade stále více lidí. 

Týden v kryptu: Čínská policie zadržela šéfa projektu Multichain, potom zmizely kryptoměny za miliar

10.07.2023 16:00  Dobrý den, vítejte u shrnutí toho nejdůležitějšího, co se ve světě bitcoinu a etheru v posledních sedmi dnech událo. Text vznikl ve spolupráci s kryptospace.cz.

Týden v kryptu: V USA zkrachoval správce kryptoměn, lidem dluží skoro dvě miliardy

03.07.2023 16:00  Dobrý den, vítejte u shrnutí toho nejdůležitějšího, co se ve světě bitcoinu a etheru v posledních sedmi dnech událo. Text vznikl ve spolupráci s kryptospace.cz.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.