Královna Camilla prolomila hradbu mlčení a poprvé promluvila o nemocné Kate. Slova plná vděku i nadě

28.03.2024 17:50 Poprvé od doby, kdy vévodkyně Kate minulý pátek oznámila, že trpí rakovinou, se k jejímu onemocnění na veřejnosti vyjádřil jiný člen královské rodiny. "Vím, že Catherine je nadšená ze všech těch laskavých přání a podpory," uvedla podle listu Daily Mirror královna Camilla na setkání s občany ve městě Shrewsbury.

Detaily tragické záměny na Bulovce. Žena, které provedli omylem potrat, byla ve čtvrtém měsíci. Inci

28.03.2024 17:50 Těhotná žena šla na běžnou kontrolu do nemocnice na Bulovce, kde však došlo k fatální chybě. Lékaři si ženu asijského původu spletli s jinou Asiatkou a kvůli zákroku prodělala potrat šestnáctitýdenního plodu. Pro eXtra.cz o incidentu promluvila mluvčí nemocnice Eva Stolejda Libigerová.

Ornella ukázala bujné vnady, Aiko dorazila ve spodním prádle i vyhublá Dvořáková: Slavné krásky na p

28.03.2024 17:50 Módní návrhář Lukáš Macháček přichází s novou kolekcí teplákových souprav, které jsou poseté kamínky značky Preciosa. Své nové kousky představil světu ve středu večer na velké party, kam dorazila spousta celebrit. Nechyběla Ornella Koktová, která předvedla vražedný výstřih, či účastníci Survivoru z minulých řad. Několika snímky se návrhář pochlubil na sociálních sítích.

Diváci Survivoru se vysmáli zlomenému Filipovi: Chtěl další zmanipulovaný duel, Novotný mu do plánů

28.03.2024 17:50 Nejdrsnější reality show, nebo soutěž o to, komu se dříve zachce domů? To je otázka, kterou si diváci Survivoru pokládají při sledování posledních epizod. Tentokrát se vysmáli na sociálních sítích Filipovi, kterému se zastesklo po rodině a chtěl tak záměrně prohrát duel. Ondřej Novotný mu však jeho plány zhatil a na ostrově bude muset zůstat další týden.

Cesta do budoucnosti. Party v Letňanech představila svět bez kouře

28.03.2024 17:50 Jak by vypadal svět bez kouře? To mohli poznat návštěvníci IQOS PARTY roku v Letňanech. Zažili neuvěřitelný večer plný zábavy, který režírovala umělá inteligence.

Fatální chyba v nemocnici na Bulovce: Lékaři těhotné ženě provedli omylem potrat, došlo k záměně pac

28.03.2024 17:50 K těžko uvěřitelné lidské chybě došlo v pražské nemocnici Bulovka. Personál nemocnice si tam na gynekologicko-porodnické klinice popletl dvě pacientky. Zdravá těhotná žena, která si přála mít dítě, podle informací CNN Prima News potratila. "Dotčený personál kliniky je do úplného vyhodnocení nežádoucí události postaven mimo službu," řekla redakci eXtra.cz mluvčí Fakultní nemocnice Bulovka Eva Stolejda Libigerová.

Nevíte, co podniknout o Velikonocích? Máme pro vás tipy, kam se vydat!

28.03.2024 17:50 Velikonoční svátky má v oblibě celá rodina. Děti si vykoledují dobroty a dospělí pro změnu ocení prodloužený víkend. Chcete si čtyři dny volna nějak zpestřit a prožít letošní Velikonoce trochu originálnějším způsobem? Vydejte se na rodinnou dovolenou v karavanu a užijte si jarní svátky u nás i v zahraničí.

Otřesné zneužití dvou jedenáctiletých dívek. Muž jim nabídl, že je sveze domů, pak začalo peklo

28.03.2024 17:50 Těžko uvěřitelný případ šetří policisté ze slovenských Košic. Pětatřicetiletý muž měl zneužít dvě jedenáctileté dívky, kterým původně nabídl odvoz domů. Muž ale později sjel svým autem z cesty a obě dívky obtěžoval. Vše pak ukončila policejní hlídka, která ho přistihla přímo při činu. Teď mu hrozí až 10 let vězení. Na případ upozornil web Korzár.

Divadelní scéna v slzách. Zemřela legendární mimka Zdenka Kratochvílová, spolupracovala s Abrhámem i

28.03.2024 17:50 Divadelní svět pláče. Navždy odešla mimka, tanečnice a choreografka Zdenka Kratochvílová. Dlouhá léta vystupovala jako klaun Animuk. Spolupracovala například s Josefem Abrhámem či Ladislavem Mrkvičkou. O smutné zprávě informovali její kolegové z Divadla Na zábradlí na sociálních sítích. Zemřela v 87 letech.

Tereza Brodská se ukázala bez příkras. Poklonu vysekla Dagmar Havlová či Lenka Vlasáková

28.03.2024 17:50 Tereza Brodská šla s kůží na trh. Na své sociální sítě přidala snímek, na kterém se ukázala zcela bez příkras. Ačkoli herečka oslavila již 55. narozeniny, potvrdila, že i bez make-upu vypadá perfektně a její věk by jí tipoval pouze málokdo. Poklonu krásce vysekla i Dagmar Havlová či Lenka Vlasáková.

Srdceryvný odchod Sebastiana ze Survivoru: Potoky slz, vzlyky a hlasitý potlesk Titánů i Lovců

28.03.2024 00:51 Další soutěžící, který navždy opustil psychicky i fyzicky náročnou soutěž Survivor, je oblíbený zpěvák Sebastian Navrátil, který při pobytu na ostrově získal mnoho sympatií diváků. Umělec členy kmene Titánů i Lovců naprosto šokoval důvody svého rozhodnutí z reality show odejít. Jeho emotivní proslov rozplakal snad každého ze soutěžících.

Bývalá Miss Lea Šteflíčková v úterý porodila holčičku: Miminko dostalo velmi netradiční jméno

28.03.2024 00:51 Konečně drží svou malou holčičku v náručí. Bývalá Česká Miss Lea Šteflíčková se na sociální síti pochlubila radostnou novinou. V úterý přivedla na svět svého prvorozeného potomka. Holčička dostala krásné jméno.

Denní horoskop na čtvrtek 28. 3. 2024: Berani dostanou zajímavou nabídku, Střelci si musí dát pozor

28.03.2024 00:51 Denní horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu na čtvrtek 28. 3. 2024. Podívejte se, co vás tento den čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.

Hrozí Česku teroristický útok? Riziko nemůžeme podceňovat, říká šéf BIS Koudelka. Situace je nejhorš

28.03.2024 00:51 Bezpečnostní situace po teroristickém útoku v Rusku je podle šéfa Bezpečnostní informační služby Michala Koudelky nejhorší od druhé světové války. "Riziko nemůžeme podceňovat, i když nedisponujeme žádnou konkrétní informací o přímém ohrožení bezpečnosti ČR," řekl podle ČTK Koudelka. Podle prezidenta Petra Pavla výhled do budoucna není nijak optimistický.

Šokující proměna Evy Adamczykové. Krásná brunetka šla na blond, může za to parádní sázka

28.03.2024 00:51 Olympionička Eva Adamczyková naprosto odrovnala své fanoušky. Na svém Instagramu ukázala radikální změnu. Své kadeře si obarvila na platinově blond.

Následujíci měsíc
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.