První máj, čtení čas. Vybrali jsme ty nejhezčí knihy o lásce

30.04.2023 19:50 Jak oslavit svátek zamilovaných? Nemusíte se za každou cenu hnát pod rozkvetlou třešeň, stačí zalézt pod peřinou s dobrou knihou. O lásce, jak jinak. Vybrali jsme takové, které potěší nejen romantické povahy, ale i duši estéta.

České sci-fi už není sci-fi. Kyberpunkový film za padesát milionů vypadá světově

30.04.2023 19:50 To spojení v posledních letech takřka neexistovalo: český sci-fi film. Ale teď se vrací. Snímek Bod obnovy zaujal světovým vizuálem a chtěl by se prosadit i v konkurenci dražších děl. Dnes už by po této videokazetě asi nikdo nesáhl, ale ve své době změnila Robertu Hlozovi život. V dětství pro něj byla vstupenkou do světa, který zažehl jeho lásku ke sci-fi:

Jazz, digitál a Macron. Jak mladá Češka prorazila ve Francii se svým startupem

30.04.2023 19:50 Aplikace Gigscene radikálně zjednodušila do té doby zdlouhavý a neefektivní booking koncertů a představila nový způsob objevování hudebních talentů. Stojí za ní česká manažerka Adéla Sundby.

Síkela chce zavést povinnost dodavatelů energií zveřejňovat skutečné ceny

30.04.2023 14:50 Ministr průmyslu a obchodu Jozef Síkela za hnutí STAN chce do novely energetického zákona zapracovat povinnost dodavatelů energií sdělovat Energetickému regulačnímu úřadu skutečné ceny energií, za které je prodávají koncovým zákazníkům. Síkela to v neděli uvedl v pořadu Otázky Václava Moravce v České televizi. ERÚ a Český statistický úřad dosud mohly podle něj pracovat jen s ceníkovými cenami, které

Sex může být i nebezpečný. Základní instinkt do kin vrací erotiku z jiné doby

30.04.2023 14:50 Do kin se vrací restaurovaná verze erotického thrilleru. Jak působí po třiceti letech od své premiéry, v éře #MeToo?

Co Le Corbusier ve Zlíně nepostavil, ale mohl? Město obuvi ožije designem

30.04.2023 14:50 Fanoušci designu by měli zamířit na východní Moravu. Ve středu začne ve Zlíně už devátý ročník Zlin Design Week, na kterém čekají výstavy, venkovní instalace, workshopy, design market i party a kulturní program prostoupený celým městem.

Vesmírně dobré. Jak z projektu na diplomku vznikly zbožňované croissanty

30.04.2023 09:40 Je libo croissant s dvojitým karamelem? Lahodný cruffin? Nebo křupavý a vláčný New York roll? Za Supernova Bakehouse se jezdí klidně přes celou Prahu a snadno pochopíte proč.

Čokoládová nálož aneb Láskyplný dort ve stylu brownie

30.04.2023 09:40 S receptem na dort k jakékoli příležitosti budete vždy o krok napřed. A ať už pojmete koláč s poctivou náloží čokolády jako láskyplný prvomájový dezert nebo jen jako dort pro vykouzlení úsměvu a uspokojení i těch nejnáročnějších gurmánů, jeho chuť zůstane stále stejně bohatá a rozhodně vám učaruje. Čokoládový dort ve stylu brownie zdobí lahodná křehká pusinka. Ta se během pečení zvedne a navrchu

Poslušné tenisky. Kolik párů má doma šéf Footshopu a jak dostal firmu z krize?

30.04.2023 00:10 Schválně se podívejte, co máte teď na nohách. A co má na nohách vaše okolí? Jsou to tenisky, nebo „normální“ boty? Určitě bude záležet na místě, kde se zrovna nacházíte a taky na vašem věku, ale skoro bychom si tipli, že to budou pravděpodobně spíše tenisky, sneakers. Poslední léta nás totiž právě ony přezouvají do pohodlí –

Zakletá princezna z hradu v Jevanech. Druhá řada Ivety ukazuje její vzestup i pád

29.04.2023 19:10 Druhá řada minisérie Iveta, kterou od příštího týdne uvede platforma Voyo, ukazuje Ivetu Bartošovou na vrcholu slávy. Ovšem někde uprostřed blyštivého vzestupu zlatovlasé popové princezny na hudební trůn už prosvítají i počátky její pozdější osobní tragédie.

Tvoří podobu bagrů, nákladních aut i vlaků. A za jeden získal prestižní cenu

29.04.2023 19:10 Lukáš Taneček stojí za designem vlaků nebo stavebních strojů. Kreslí tvář i prvního elektrického supersportu a sní o letadle.

Lokální tulipány či monstera ze semínka. Kde najít originální prvomájovou kytici

29.04.2023 19:10 První máj je lásky čas, ale pozadí obchodu s květinami není moc láskyplné ani k přírodě, ani k těm, kdo tuto radost pěstují.

Ukrajina protestuje proti omezení dovozu obilí do EU. Brusel prodloužil bezcelní režim

29.04.2023 14:50 Jakékoli omezení dovozu ukrajinského obilí do zemí Evropské unie je „zásadně nepřijatelné“. Uvedlo to v sobotu ukrajinské ministerstvo zahraničí v nótě zaslané diplomatickým zástupcům EU a Polska v Kyjevě, napsala agentura Reuters. Polsko, Maďarsko, Bulharsko, Rumunsko a Slovensko čelí protestům domácích farmářů, kteří dovoz ukrajinských zemědělských produktů považují za příčinu vlastních problémů s odbytem. Evropská komise jim slíbila podporu. Polsko, Maďarsko,

Team Orange. Proč milovat svůj rýč a jak se z Fiskars stala miliardová firma

29.04.2023 14:50 Z motyk, rýčů či seker Fiskars s typicky černooranžovou barvou je dnes pro mnoho lidí základ jejich jarní výbavy. Kde se zrodil tenhle finský fenomén?

Nový majitel i koncept. Soho má svůj biochov a chefa, který vařil i pro papeže

29.04.2023 14:50 Mezi pražskými restauracemi představují klasiku. Ale nyní se pod vedením rodiny miliardáře Tomáše Chreneka také podolské Soho chystá na změny – třeba díky hovězímu z vlastního biochovu.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.