Kontrastní, a přitom harmonické. Masové kuličky se svěží zelenou omáčkou

27.07.2024 10:01 Masové kuličky s kontrastní zelenou omáčkou a křupavým salátem vytváří báječnou harmonii chutí i barev.

Víkendové Espresso: Olympijské mutace, legitimační vroubek a tažení na Dukovany

27.07.2024 10:01 Krásné sobotní ráno! Premiéra jako hrom, to byl Zátopkův olympijský maraton přesně dvaasedmdesát let nazpátek. V něm nechal podobně jako na trati pět a deset kilometrů všechny své soupeře za zády a doběhl si pro třetí zlato z Helsinek. V jeho šlépějích se nyní vydává 133 českých olympioniků, kteří se včera ukázali světu v nejpropíranější sportovní kolekci tohoto století. Máte 1

Meruňková marmeláda, hory a veteráni. Poznejte Davida Karáska Out of Office

27.07.2024 10:01 Městský mobiliář mmcité najdeme i na Mont Blancu. Jak tráví čas jeho designér, spoluzakladatel a majitel David Karásek?

Akcie v USA díky zpomalení inflace vzrostly. Fed by mohl v září snížit úroky

27.07.2024 10:01 Akcie ve Spojených státech na závěr týdne posílily a smazaly tak část svých ztrát z počátku týdne. Pomohlo jim zotavení velkých technologických firem a nejnovější údaje o inflaci, které podpořily sázky na to, že centrální banka USA v září sníží úrokové sazby. Index Dow Jones vzrostl o 654,27 bodu, tedy 1,64 procenta, na 40 589,34 bodu. Širší index Standard Poor’s 500

Dřív než Praha. Ostrava začala stavět koncertní sál a chystá se na mrakodrapy

27.07.2024 10:01 Praha se na výstavbu Vltavské filharmonie teprve chystá, zato Ostrava už svůj sál staví. A nezůstává jen u něj. Podívejte se na zásadní ostravské projekty, které se připravují.

Deadpool s Wolverinem vybojovali finální vítězství. Marketingu nad filmem

26.07.2024 19:21 Největší blockbuster letošního léta je tady. Přinesla dvojice Deadpool a Wolverine vytouženou spásu pro Marvel?

Bitcoin by mohl do konce prázdnin posílit. Trhne nový rekord?

26.07.2024 19:21 Cena kryptoměny bitcoin by ještě do konce prázdnin mohla překonat dosavadní rekord 73 800 dolarů a přiblížit se 80 tisícům dolarů, v přepočtu 1,87 milionu korun. Impulzem by mohl být očekávaný projev amerického prezidentského kandidáta Donalda Trumpa na největší světové bitcoinové konferenci v Nashvillu. Shodli se na tom oslovení ekonomové a experti na kryptoměny. V současnosti se

Všichni věříme konspiracím, připomíná Dan Ariely v exkluzivním rozhovoru

26.07.2024 19:21 Kde leží hranice mezi zdravým skepticismem a propadání dezinformacím a konspiračním teoriím? O tom jsme v rozhovoru mluvili s autorem knih jako Jak drahé je zdarma? nebo Nesmyslnost.

Doping povolen. Miliardářským hrám bez omezení nerozumím, říká český cyklista

26.07.2024 19:21 Miliardáři chtějí vidět nadopované sportovce lámat rekordy. Nabízejí za to odměny ve výši milionu dolarů.

Pražská burza po pěti týdnech růstu oslabila. Index PX klesl o procento

26.07.2024 19:21 Pražská burza po pěti týdnech růstu oslabila, index PX klesl v uplynulém týdnu o téměř procento na 1597,8 bodu. V předchozím týdnu index PX stoupl o 1,4 procenta. Nejvíce rostly akcie Erste Bank, naopak největší oslabení zaznamenaly cenné papíry společnosti Pilulka. „Pražské burze se v uplynulém týdnu nedařilo, a ukončila tak předchozí pětitýdenní růst. Burza oslabila tři z pěti obchodních dnů, rostla jen v pondělí a v úterý.

Francouzská metropole, jak ji neznáte. Prožijte olympijské město jako Pařížan

26.07.2024 19:21 Paříž kulturní i gurmánská. Paříž s ústřicemi, artovými kiny i třemi cenami kávy. Forbes přináší zcela osobní tipy Jiřího Hnilici, ředitele Českého centra v Paříži. Absolvent Sorbonny a rytíř francouzského Řádu akademických palem stojí v jeho čele už od roku 2018.  Belvédère de Belleville Na Paříž je dobré podívat se z výšky. Jen tak ji lze poznat a pochopit vzdálenosti, vývoj městského urbanismu,

Apartmány v srdci hor. Stavíme jen tam, kde bychom sami chtěli žít, říká Kuchař z Niseka

26.07.2024 14:30 Společnost Niseko redefinuje prémiové bydlení v Česku. S maximálním důrazem na kvalitu, design i jedinečnou lokalitu přinášejí na trh projekty, které vycházejí vstříc i těm nejnáročnějším klientům. „Místo samotné nás musí okouzlit tak, že bychom tam chtěli sami bydlet nebo trávit víkendy,“ vysvětluje majitel společnosti Adam Kuchař základní metriku výběru lokality pro jejich nový projekt. I proto se po letech práce

Příspěvek na zdravotní pojištění má růst. Podle návrhu na 2127 korun měsíčně

26.07.2024 14:30 Za dítě, seniora nebo nezaměstnaného by měl stát podle návrhu ministerstva financí příští rok na zdravotní pojištění platit měsíčně 2127 korun, letos je to 2085 korun. Celková platba ze státního rozpočtu bude v tom případě činit 155 miliard korun, uvádí úřad v návrhu nařízení, které musí vláda projednat do konce září. Dokument ministerstvo zveřejnilo v knihovně vládní legislativy. Návrh

Shromažďování dat? Aplikace eDoklady hlásí státu údaje o uživatelích a transakcích

26.07.2024 14:30 Mobilní aplikace eDoklady, která má lidem sloužit k pohodlnějšímu a bezpečnějšímu prokazování směrem k úřadům, soukromým subjektům i mezi sebou, bez upozornění uživatelům hlásí provedené transakce na servery, které si stát pronajímá od společnosti Microsoft v nizozemském datacentru Azure. Uvedly to v pátek server iRozhlas.cz a Radiožurnál, podle jejichž zjištění jsou součástí hlášení mimo jiné jména uživatelů aplikace. Odesílání informací jim potvrdil mluvčí

Zakázky až na osmdesát let? České firmy vyhlížejí dostavbu Dukovan

26.07.2024 14:30 Neopakovatelná příležitost, zní od českých firem směrem k dostavbě elektrárny Dukovany, na které by se měly z většiny podílet.

Následujíci měsíc
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.