První březnovou sobotu se uskuteční knihovnický ples. Ponese se v upírském duchu

31.01.2024 19:20 /FOTO/ Městská knihovna Beroun pořádá 2. knihovnický ples! Tentokrát se ponese v upírském duchu, jeho tématem totiž nebude nikdo jiný než nejslavnější upír všech dob – Drákula. Již v sobotu 2. března se Kulturní dům Plzeňka v Berouně při té příležitosti zahalí do temnějšího hávu. Dejte si pozor na podezřelá zákoutí a rozhodně nechoďte sami!

Jak vypadá zimní Beroun z oběžné dráhy? Podívejte se

31.01.2024 14:21 Podívat se na své město z oběžné dráhy nevyžaduje nutně místo ve vesmírné lodi. Daleko dostupnější jsou třeba snímky satelitní, které veřejnosti zprostředkovává program Copernicus.

Tomáš Horáček z Piranhas Beroun se stal softballovým trenérem roku

31.01.2024 09:20 /FOTO, VIDEO/ Na tradiční akci České softballové asociace Gala Softball, kde se oceňují nejlepší hráči, trenéři a rozhodčí za uplynulý rok, zvítězil v kategorii Trenér mládeže za rok 2023 Tomáš Horáček z klubu Piranhas Beroun. Trenér týmu, který loni získal první mistrovský titul v historii berounského softballu.

Hromadná nehoda zastavila provoz na Pražském okruhu směrem na D1

31.01.2024 09:20 Na Pražském okruhu, u jednadvacátého kilometru ve směru na D1, se ve středečním ránu srazilo několik aut. Policie doporučuje řidičům se D0 v tomto směru vyhnout. Kolony se tvoří i na D1 a D5.

Podívejte se: V Králově Dvoře se plesalo v retro stylu s The Beatles revival

30.01.2024 14:00 Plesová sezóna je na Berounsku v plném proudu. Tradiční maškarní ples, v pořadí již třetí, pořádalo město Králův Dvůr v sobotu 27. ledna.

Galerie Středočeského kraje v Kutné Hoře otevírá novou sezónu čtyřmi výstavami

30.01.2024 14:00 /FOTO/ Galerie Středočeského kraje zahájí v Kutné Hoře v únoru čtyři nové výstavy. K výstavám se váže bohatý doprovodný program.

KVÍZ: Z komiksu na plátna kin. Znáte dobře filmy s Batmanem?

30.01.2024 14:00 Podle příběhů komiksového hrdiny, který se na stránkách časopisu poprvé objevil v roce 1939, bylo natočeno nespočet filmů. Na jejich vzniku se podíleli slavní režiséři i hvězdní herci. Vyzkoušejte si v kvízu Deníku své znalosti o snímcích s Batmanem.

Domovy seniorů na Berounsku zdražují. Všechny jsou beznadějně plné

30.01.2024 09:10 Domovy pro seniory na Berounsku jsou plné. Některé z nich mají i pořadníky, kde přibývají jména zájemců. Na volné místo se ale čeká roky. Některé domovy už cenu za pobyt a služby zdražily, další se k tomu chystají. Do jara tam budou klienti platit více.

V Kublově si připomněli 200 let od narození skladatele Josefa Leopolda Zvonaře

29.01.2024 18:30 /FOTOGALERIE/ V pondělí 22. ledna uplynulo dvě stě let od narození hudebního skladatele, teoretika a pedagoga Josefa Leopolda Zvonaře, kublovského rodáka. U příležitosti dvoustého výročí obec Kublov připravila mnoho akcí v průběhu celého roku. První akci, uspořádali kublovší obecní zastupitelé v sobotu 28. ledna na sále tamní restaurace Na Slovance hudební odpoledne.

Chovatelé ze Suchomast pořádali tradiční zimní výstavu drobného zvířectva

29.01.2024 18:30 /FOTO/ Stejně jako každý leden i letos již po padesáté páté uspořádali chovatelé ze Suchomast svoji zimní výstavu drobného zvířectva ve Starém mlýně v Suchomastech. A stejně jako každý rok, ani letos se jim nevyhnulo mrazivé počasí. Chovatelé to vyřešili dobrým jídlem, pitím, nadšením a dobrou náladou, kterou se jim podařilo udržet, po celou mrazivou výstavu.

KVÍZ: Od šatů z pytle od brambor k miliardám. Co víte o Oprah Winfreyové?

29.01.2024 13:11 Založila vlastní televizní stanici i produkční společnost, je spoluautorkou několika knih a stala se první miliardářkou mezi Afroameričankami. Své peníze si nenechává jen pro sebe, patří k nejštědřejším filantropkám v USA. Je považována za jednu z nejvlivnějších žen na světě a její dopad na společnost je znám jako „efekt Oprah“. Moderátorka a mnohonásobná držitelka ceny Emmy Oprah Winfreyová se narodila 29. ledna před 70 lety.

Z rozestavěného mostu u Krupé se zřítila dodávka. Dva lidé zemřeli

29.01.2024 13:11 K tragické nehodě došlo v pondělí ráno na Rakovnicku. Dva lidé zemřeli poté, co se z rozestavěného mostu zřítila dodávka. Další dva lidé jsou vážně zranění.

Zrušená pošta lidem na berounském sídlišti stále chybí. Do centra to mají daleko

29.01.2024 08:30 /FOTO, VIDEO/ Už je to přes půl roku, kdy byla zrušena pobočka České pošty ve Švermově ulici. A lidé se s tím ještě nesmířili. Musejí dojíždět do Kostelní ulice v centru města a čekat dlouhé minuty, než na ně přijde řada. Bývalé sídlo pobočky na berounském sídlišti už Česká pošta prodala.

Ledovka ve středních Čechách: během rána způsobila několik desítek nehod

29.01.2024 08:30 Ledovka ve středních Čechách trápí řidiče na silnicích. Jen během pondělího rána došlo k několika desítkám nehod. Na komunikacích se můžou tvořit vrtvy ledu, varuje Český hydrometeorologický ústav.

Sobotní myslivecký ples v Tetíně lákal na bohatou tombolu a zvěřinové speciality

28.01.2024 17:50 /FOTO, VIDEO/ Myslivecký spolek Tetín – Jarov uspořádal 27. ledna ples v Tetíně. Dorazily více než dvě stovky návštěvníků, které přilákala i bohatá tombola.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.