Québec – metropole Nové Francie

15.05.2024 02:10 Québec City je hlavním městem kanadské provincie Québec a proslavilo se především svým zimním karnevalem, který je největším svého druhu na světě. Québec City je zajímavý také tím, že je jako jediné severoamerické město dodnes obehnán opevněnými hradbami. Díky nim a dalším jedinečným památkám byl roku 1985 zapsán na Seznam světového dědictví UNESCO.

Tata s hradem je oblíbené místo k zotavení a rybolovu

10.05.2024 00:10 Maďarské město Tata leží západně od pohoří Gerecse jen 7 km vzdálené od Budapešti. Oblíbené výletní a odpočinkové město je plné pramenů, kanálů a jezer. Příjemné město s hradem má na svou velikost bohatou historii a pro turisty spoustu míst k vidění. Tata může posloužit také jako výhodný odrazový můstek pro návštěvu měst v západním Zadunají.

Tipy na výlet v měsíci květnu

04.05.2024 00:42 Máme pro vás několik tipů na výlet v květnu.

Tipy na krásu pro noc v kasinu

03.05.2024 18:40 Večer v kasinu není jen o zkoušení štěstí na hracích automatech, ale také o skvělém způsobu, jak předvést svůj styl a krásu. Ať už se chystáte strávit hodiny hraním automatů nebo stolních her, vypadat co nejlépe je součástí zábavy.

Reggio Emilia – gurmánské centrum Pádské nížniny

02.05.2024 03:40 Součástí severoitalského regionu Emilia Romagna je provincie Regiio Emilia, která vyniká zajímavou různorodou krajinou tvořenou jak rozlehlými rovinami na severu, tak i pohořím Apeniny na jihu. Centrem veškerého dění této provincie, která se mimo jiné proslavila i gastronomickými specialitami, je stejnojmenné město Reggio Emilia.

Následujíci měsíc
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.